Rayban Zonnebril met polariserende glazen(Erika) . Mooi en licht montuur ,heerlijk rustige kijk bij felle zon . De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Rayban. Makkelijke site, genoeg keu... Se mere
Op zoek naar een specifiek type lens wat ik altijd kocht bij hans anders. Hier gevonden en zonder problemen het type de sterkte enz kunnen uitkiezen. Verder vele malen goedkoper dan hans anders en... Se mere
Al meerdere keren prijs vergeleken met andere partijen en Lenson komt iedere keer als winnaar uit de bus. Als je eenmaal weet welke lenzen je moet hebben is dit de perfecte plek om ze bij te bestellen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lenson.com werd in 2004 opgericht en heeft haar hoofdkantoor met Nederlands-sprekende medewerkers in Stockholm, Zweden. Onze missie is goede en klantvriendelijke service te verlenen en scherpe prijzen aan te bieden binnen de optiek branche.
Österögatan 4, 164 29, Stockholm, Sverige
- 0800-022 49 23
- klantenservice@lenson.nl
- www.lenson.nl
Andre kiggede også på
Er zijn veel dingen misgegaan tijdens …
Er zijn veel dingen misgegaan tijdens mijn bestelling. Na meerdere telefoontjes heb ik met het aardige personeel alles recht kunnen trekken. Anderhalve week na de eerste leverdatum kwam mijn bril eindelijk binnen. Geen prettige ervaring en slechte eerste indruk. Jammer! Het bedrijf en haar personeel straalt dit immers niet uit.
Prima op de hoogte gehouden via mail
Levering langer dan gedacht.
Snelle en correcte levering
Altijd snel in huis en meestal een hele …
Altijd snel in huis en meestal een hele leuke korting.
Goede service en eerlijke inschatting …
Goede service en eerlijke inschatting wanneer producten geleverd worden.
Super
Geweldige service, de lensen die ik heb gekocht bij jullie zijn super fijn en nog 50% goedkoper.
Bezorging duurt langer dan wordt …
Bezorging duurt langer dan wordt beloofd.
Ook vervelend dat je niet kunt zien waar de bestelling is, wordt nauwelijks op de hoogte gehouden.
Goede prijzen!
Snelle bestelling en betaling
Snelle bestelling en betaling. Hopelijk gaat het leveren net zo soepel, dan kunnen sommige bedrijven iets van Lenson leren. :)
Uitstekende website
Uitstekende website, producten en levering. Ik raad echt alles aan.
Supervoordelig
Supervoordelig. Altijd leuke acties. Goede service. Top.

Besvarelse fra Lenson.nl
Vlotte levering en goede lenzen voor …
Vlotte levering en goede lenzen voor een mooie prijs

Besvarelse fra Lenson.nl
De site lensson is prima
De site lensson is prima, maar het pickup point echt verschrikkelijk. Het was opeens GESLOTEN op vrijdag en zaterdag, en het opent pas om 10.00, ipv de primera die om 07.30 open gaat.

Geweldige site,
Geweldige site,
Goedkoper als in de winkel,
Uitstekende service,
Ik ben al jaren klant,
En ik ben zeer tevreden..

Besvarelse fra Lenson.nl
Snelle levering en schep geprijsd met …
Snelle levering en schep geprijsd met regelmatig acties.

Prima geregeld
Prima geregeld. Ik vond de levering alleen wat aan de trage kant.

Very Good
Very Good, all worked fine and this is the second time I buy on this store