Har kig på den nye Lenovo Idea Tab Pro Gen 2 tablet, men Lenovo skriver at den kun får to Android opdateringer og 4 års sikkerhedsopdateringer, selv om de nye EU regler siger minimum 3 Android opdater... Se mere

Den største fejl, du kan begå i livet, er at købe et Lenovo-produkt. Tjek anmeldelserne på Trustpilot, før du overvejer det – det sparer dig en masse besvær. De utallige 1-stjerne anmeldelser afspej... Se mere

Jeg købte min første tablet, Lenovo tb 505l for knap 1 år siden, den er ekstremt langsomt selvom jeg har en hurtig hastighed på internettet. Det er uanset om jeg streamer film eller jeg bare spill... Se mere

Købte en bærbar computer til black-week, jeg har nu fået 3 forskellige forsendelsesetiketter fra UPS, 4 forskellige datoer fra både UPS og Lenovo for levering og 2 beskeder om, at min pakke var fo... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop Lenovo computers. Special offers on ThinkCentre and IdeaCentre desktops and ThinkPad and IdeaPad laptops, notebooks and netbooks. For business, home and school.

1,3

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Køb brugt og lad vær med at benytte deres værksteder

Yep. Værreste kundeservice og de kan ikke diagnosticere. Pro tip: Hvis I skal ha noget repereret så lad vær med at bruge Lenovo. Tag den ned til jeres lokale rep biks.
Det som Lenovo kan gøre er at udskifte en del på maskinen og håbe at det hjælper og det gør det som regel ikke. Så sender de computeren tilbage uden at tjekke om problemet faktisk er fixet. Dette er ikke kun et problem med Lenovo Danmark men over hele verdenen og er enten en del af deres model eller inkompetence og ingen af delene er til en kundens fordel.

Tre gange har jeg sendt min 16000 krs Yoga ind for at at blive repareret for det samme problem og tre gange har jeg fået den tilbage med samme problem. Hvilket er et problem siden jeg studerer til softwareingeniør og er afhængig af min computer. Min sidste gang blev problemet for meget igen efter dens garanti var udløbet så jeg betalte for det. 1500 kr og 2 måneder senere midt i semesteret fik jeg den tilbage med samme problem. De udskriftede en hængsel. Problemet var at skærm flicker så kræftigt at den ikke kan bruges medmindre man har noget know-how til at få det oppe at køre igen. Og ja det med hængslen løste ikke noget og kostede mig 2 måender væk fra min computer.

Deres thinkpads er solide men Lenovo's håndværk er ikke hvad det har været og man kan få meget mere for pengene andre steder. Hvis deres kundeservice og garantier faktisk nyttede noget kunne det gøre op for det men alas så kan de ikke finde ud af det.

3. juli 2022

Den absolut værste kundeservice

Den absolut værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Jeg sendte min computer til reparation for 5 uger siden og herefter har det været det rene h*lvede.

Skærmen på computeren har fået en flænge og en af fanerne siger en underlig lyd. Jeg startede med at få et prisoverslag på skaden, som de mener er selvforskyldt. Det var den ikke, men det er selvfølgelig svært at bevise, selvom det er sjovt at se, hvor mange, der har oplevet, at deres skærm har fået en pludselig flænge uden, at de har rørt computeren.

Herefter snakker jeg med deres tekniske support, hvor de fortæller mig, at blæseren er dækket af garantien, men skærmen ikke er - fint, jeg får bare den dækkede del fikset og må overleve med flængen i skærmen.

Knap to uger senere snakker jeg med dem igen - de har ikke hørt noget fra værkstedet.

I dag (10 dage senere) ringer jeg endnu engang. De havde fået svar fra værkstedet for en uge siden og ikke informeret mig... og fanen er nu ikke dækket af garantien...

Har ikke oplevet at snakke med en eneste fra deres support team, som bare havde en lille smule forstand på, hvad de lavede. De kunne ikke svare på et eneste spørgsmål selv.

Nu vil jeg sådan set gerne bare have min computer uden at skulle betale en kæmpe løsesum, for at de har holdt min computer som gidsel i over en måned.

23. juni 2022

Køb ikke hos Lenovo, selvom det er gået godt en gang

Jeg bestilte en pc og fik den leveret hurtigt. Derefter brød min PC sammen og jeg bestilte jeg en pc mere samt en mus. På hjemmesiden stod at PC'en ville blive afsendt efter 1-2 dage, hvorfor at jeg valgte denne frem for andre. Musen kom også og Lenovo trak penge for afsendelse af både mus og PC. PC'en er ikke afsendt. (Det følger ikke danske regler, da man ikke må trække pengene før varen er afsendt.) Jeg kan ikke få et afsendelsestidspunkt, da der tilsyneladende blev generet en pakke label for computeren, da de sendte musen. Når jeg ringer til kundeservice foregår det på engelsk og de fastholder at det ikke er dem men UPS og at de har 7 arbejdsdage til at afsende den. Det står der ingen steder, og jeg kan ikke få lov at gå videre med sagen før der er gået 14 dage.
Jeg havde aldrig bestilt hos Lenovo, hvis jeg havde kigget her på trustpilot.

3. juni 2022

Det er fuldkommen uansvarligt og…

Det er fuldkommen uansvarligt og forkert af sådan en virksomhed at behandle sine kunder SÅ dårligt. Jeg har i forbindelse med en helt klart fejl og forsømmelser fra LENOVO måtte fra i den forgangne uge finde min bærbar i en aflåst position, da LENOVO på ingen måde gjorde hverken undertegnede eller Elgiganten eller nogen andre kunder opmærksom på EN BITLOCKER KODEN!!! Det er uansvarligt og dårlig behandling af sine kunder!!! Jeg klager til LENOVO og den tids- og ressourcekrævende stressfyldt proces og opgave jeg blev udsat for- det har skadet mit arbejde og en yderligere regning for bl.a. rensning og reinstallering af min computer og ikke mindst at jeg blev forsinket med mine opgaver!!!!
Den regning skal LENOVO betale.

16. maj 2022

Elendig oplevelse indtil videre

Elendig oplevelse indtil videre. På hjemmesiden står, at varen afsendes indenfor 1-2 dage, hvilket var det eneste, der fik mig til at bestille opladeren, da jeg ikke kan oplade min laptop nu og dermed ikke kan bruge den. Bestilte 4. maj og har været i kontakt med en eller anden indisk “kundeservice”, som sagde, at varen skulle ankomme 31. maj!!! Der kommer hele tiden mails med forskellig information og intet af det passer med det, som kundeservice oplyser. Jeg har mistet tilliden fuldstændig og har ikke kunne aflyse min ordre, fordi den “pludselig er afsendt”, selvom jeg fik en mail i dag, hvor de skriver, at den bliver afsendt den 16/5. Uprofessionel og mistænkelig håndtering af kundekontakt.

11. maj 2022

Lad vær og handle hos Lenovo

Lad vær og handle hos Lenovo, jeg har købt en bærebar, hvor jeg modtager den defekt, pga skader under transport. Jeg henvender mig til Lenovo, og jeg få at vide jeg kan få en advanced replacement, Det går ud på at jeg få min nye pc før jeg sender den gamle retur. dette blev tilbudt af Rafael P. fra customer Service... Efter 15 dage, få jeg et skriv på at dette ikke kan lade sig gøre. Jeg har nu spildt 15 dage, og har stadig en ødelagt pc, jeg ikke kan undværer på grund af skole. jeg har eksamen om få uger, og kan ikke sende den gamle tilbage, for så at modtage en ny om 5-6 dage. dette har jeg ikke tid til. Så hvis du skal bruge pc'en du har købt så lad vær med at forvent det bliver problemfrit. alt i alt anbefaler jeg ikke at man køber noget fra Lenovo

11. maj 2022

Elendig service

Købte en bærbar som fungerer fint i lidt over 1 år. En dag jeg tænder for computeren er skærmen defekt med streger hen over skærmen. Da jeg sender den retur får jeg at vide at de ikke vil dække den da den har lidt fysisk overlast, men uden at kunne se tegn på fysisk skade. Det giver ikke slet ikke mening. Jeg har nemlig passet godt på den og derfor er der ikke nogen fysisk skade på den. Så begrundelsen er helt hen i vejret. Blot til info til andre...

5. maj 2022

Ingen indpakning på ny pc.

Har modtaget en Yoga 7 online via Lenovo.dk. Den er blevet sendt i den normale Lenovo papkasse fra Holland. - uden ekstra indpakning. Kassen er bulet, revet i stykket, Lenovo tapen sidder løs og det rasler når man ryster med kassen. Havde pc'en været sendt i en papkasse med fx. bobbelplast beskyttelse var den helt sikkert kommet fint frem uden buler - og pc kassen kunne genbruges, hvis pc'en fx. skulle retur til reparation eller andet. Tager efterfølgende kontakt til Lenovo. Det er på "Gebrochen" engelsk og det tager mig 20. minutter at finde ud af, at det tager 2-3 uger, hvis jeg skal have en ny tilsvarende pc. Dette da jeg skal tage billeder, maile og forklare hvad problemet er. Derfra skal det vurderes om jeg skal have en ny. Jeg har valgt at sende pc retur og bruge min returret. Jeg køber en pc af andetsteds. Som kunde er oplevelsen under alt kritik! Især når man ser på den profesionelle hjemmeside på dansk og Lenovos branding.

25. april 2022

Aldrig handel ved Lenovo det rent svindel!!!!

hvis man kunne give 0 stjerne havde jeg det. aldrig har jeg oplevet dårligere kundeservice. Bestilte en skærm ved dem og pengene blev trukket. Efter 30 dage begyndte jeg dagligt at ringe dem op hvor man bliver mødt at sure medarbejder som knap nok kan tale engelsk!! Her har jeg forsøgt at annullere min ordre flere gange og da jeg til sidst fik fat i en der forstod bare en lille smule fik jeg den annulleret. Dagen efter fik jeg en ny mail om at nu er min vare blevet afsendt ( i mellem tiden har jeg bestilt skærmen et andet sted) jeg modtager her skærmen fra Lenovo og brugte igen flrere uger på at komme igennem til en medarbejder der hjalp mig med at få den sendt retur. Aldrig har jeg brugt så meget tid på kundeservice og jeg kunne aldrig finde på at handle ved Lenovo igen!!!!

21. april 2022

Bedrageri og elendig kundeservice

Købte en ny Lenovo laptop i januar efter at have modtaget tilbud på email. Modellen var angivet til at have touchskærm og det blev en afgørende faktor. Ved levering var det ikke en touchskærm og jeg har siden været høfligt nedladende håndteret af "kundeservice" som blankt afviser alt selvom jeg har fremsendt dokumentation, udskrift af hjemmeside osv.
De har tilbudt en latterlig rabat på næste køb og nægter at tage ansvar for deres egne fejl. Jeg kan kun advare om at handle med dette firma!

9. april 2022

Det er anden gang min bærbar brænder…

Det er anden gang min bærbar brænder sammen, med samme problem. Da det “ kun” er anden gang det sker, skal den sendes til reparation igen igen… det tager mellem 16-30 dage. FLOT når man er igang med bachelor og er studerne.. mega skuffet og ville aldrig anbefale Lenovo til nogen.

7. februar 2022

Efter 13 måneder begynder panelet på en…

Efter 13 måneder begynder panelet på en Lenovo Laptop af vise streger i bunden. Åbenbart et kendt problem for den type paneler.

Den kostede 23.000+ og præcis 12½ måned efter købet (dvs 15 dage efter garantien), kom de første streger i bunden.

Lenovos udvidede garanti dækker stadig, men de kræver at have den i minimum 16 arbejdsdage for reparation, for noget der tager max ½ dag. Det vil sige det tager dem i alt næsten en måned sammenlagt. Som global virksomhed burde de kunne tilbyde at sende et panel til en lokal service butik og få det udskiftet der.

ASUS kan godt forvente jeg køber min næste arbejds PC hos dem.

5. februar 2022

Har købt en Thinkpad yoga X1 Gen6

Har købt en Thinkpad yoga X1 Gen6, Som havde hvad jeg troede var pixelfejl ned langs skærmen - det viser sig at være en revne i toutch'en der sidder i skærmen..! (man kan se den hvis man ser skærmen fra en vinkel)

selvom jeg har tilkøbt udviddet garanti så dækker de ikke ! Selvom den var der da jeg pakkede produktet ud af pakken !! sagnr. CL9GN9P

Jeg har altid kørt Thinkpad i firma og privat men det blir sidste gang..! deres service er ikke hva den har været

21. januar 2022

Skodprodukt - ingen kunde"service"

Jeg bestilte for et år siden en Lenovo Yoga i7 14" fra Lenovos egen hjemmeside. Der var dengang allerede problemer med betalingen, som efter en del opringninger dog blev fikset. Her et år efter jeg købte computeren er den gået i stykker i det ene hængsel, som beskadigede den nederste del af skærmen. Jeg kan se på nettet, at det stadig er et generelt problem med deres Yoga modeller. En enkelt google-søgning giver utallige eksempler på problemet.

Jeg ringede til Lenovo teknisk support, hvor jeg fik fat i en support medarbejder, der ikke virkede til at være interesseret i at hjælpe overhovedet. Han mente, at jeg skulle sende min computer til Tyskland til reparation, som jeg i øvrigt måske kom til at betale for selv. Det ville der ud over tage mellem 2-3 uger, før jeg ville få den tilbage. Det vil for det første være et problem, fordi computeren ikke kan lukkes (til afsending), og for det andet er jeg i gang med mit kandidat speciale, hvor man ikke ligefrem kan undvære sin computer i 2-3 uger. Jeg blev nu bedt om at sende billeder ind af hængslet på computeren så de kunne kigge på sagen, så må man se om de vender tilbage.

Skodprodukt, der går i stykker inden for et år, og forfærdelig service, hvor man bliver mistænkeliggjort for velkendte problemer med deres produkter. Jeg vil aldrig købe Lenovo igen og vil advare alle andre om at gøre det.

23. december 2021

Elendig kundeservice

Jeg bestilte en Ideapad på Lenovos hjemmeside. Den har 2-3 ugers leveringstid. Jeg vil derfor afbestille den, men det er stort set umuligt. Henvendelser på mail besvares med robotsvar, som er ubrugelige. En opringning til support besvares af en engelsktalende person med indisk accent, som er svær at forstå. Hun lover at sende bekræftelse på annullering, men efter en uge har jeg ikke set nogen bekræftelse. En rigtig dårlig oplevelse af Lenovos kundeservice.
Jeg har forøvrigt haft en del Lenovo PC'er gennem tiden og har altid været tilfreds med kvaliteten af produkterne, især da de havde overtaget forretningen fra IBM.

5. december 2021