1. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj
  2. Byggemarked
  3. Entreprenørmaskinforhandler
  4. Producent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lemvigh-Müller is the largest wholesaler of steel and technical installations in Denmark.

2,3

Under middel

Købte 25 stk. modtog 1

Købte 25 stk., modtog et. Kontaktede LM, de erkendte, at der var en fejl i beskrivelsen, og de har rettet den. Gæt engang, jeg kan ikke returnere varen, siger de. Ærgerligt, da vi er en ret stor og loyal kunde og ikke fortjener at blive behandlet sådan. Meget dårligt, Lemvigh Muller.

2. februar 2026

Helt tåbeligt firma.

Helt tåbeligt firma.
Skulle bruge 2 dele til en prototype for et større projekt for en stor offentlig virksomhed. Ringede først til LM fik vide at jeg fysisk kunne bestille i deres butik i horsens. Så jeg brugte tid på at køre derind. De var mægtig flinke og jeg skulle bare oprettes som kunde og det var ikke nødvendigt at betale med det samme. Så får jeg en mail fra deres bogholderi at der skal forudbetales. Jeg bad om en faktura jeg kunne betale og så vente på mine varer. Jeg kunne ikke få en faktura den ville komme når varerne kom. Så snakkede jeg med LM igen, jeg kunne ikke betale med kort og jeg måtte ikke få en faktura.
Kort fortalt.

19. december 2025

hvad Lemu viser (og detail-butikkerne kopierer og viser+skriver), svarer i flere tilfælde IKKE til det, som Lemu leverer til butikkerne!

jeg er slutkunde - men, da net-butikkerne jeg køber fra, får deres varer fra bl.a. Lemu - så anmelder jeg nu her.

Min anmeldelse er negativ - pga. håbløs email-kommunikation med Lemu - hvori Lemu på tragi-komisk manér, nægter at erkende, og fortsætter med at argumentere imod "den fysiske virkelighed"...

Virkeligheden:
- bl.a. radiatorforskruninger, købt fra Wattoo (leveret fra Lemu), viste sig IKKE at være med konisk gevind, og var ej-heller "riflede".
- det første gjorde dem ubrugelige ift. vores ældre radiatorer (og det sidste, var en detalje, som man selv kan "løse" - man kan hurtigt "rifle" et gevind, fx. med en nedstryger).

Jeg har minutiøst dokumenteret det ovenstående.
- med billeder, hjælpelinjer (således at gevindtypen fremstår klart og indiskutabelt).
- det er således 100% klart dokumenteret, at Lemu's til netbutikken (Wattoo) leverede rad.forskruninger IKKE var koniske & riflede.

Trods min diminutiøse dokumentering,
- så fortsætter Lemu med "der er intet problem",
- produktet de leverer, modsvarer deres billedet, og er med konisk gevind.

Det er helt derude, hvor man siger "goddag-mand-økseskaft"!

Og, jeg må derfor på det kraftigste advare mod at købe "mission-critical" fittings-etc, som kommer fra Lemu!
- hvordan kan man se, om produktet leveres fra Lemu: Det fremgår typiske af EAN-nummeret (ses ved en søgning, på Google hhv. Lemu's hjemmeside).

Jeg endte selv ud med, "midt i projektet" (hvor jeg ikke kunne vente i dage/uger) - at køre til vores lokale VVS'er, og købe radiator-forskruninger af ham.
- og, jeg kunne hos VVS'eren hurtigt fysisk konstatere, at "hans" var med konisk gevind og var riflede.

Her, 3 uger efter, modtager jeg så endnu en email fra Lemu, hvori de igen gentager det ovenstående (at deres i praksis IKKE koniske vare, i praksis jfr. deres interne check-etc. er konisk).
!!!!!!!!!!!!!!

=>
Mit råd:
- check tingene godt ud - og ring/skriv til web-butikken.
- eller endnu bedre: Køb de kritiske fittings-etc, hos den lokale VVS'er !!
- gør du det sidste, så er du sikret!

Og til Lemu:
- der er virkelig RUM for forbedringer her !!!

1. september 2025

Underlig adfærd

Kendte ikke til denne hjemmeside, før en ved navn Isabella blev ved med at ringe mig op. Da jeg så tog den, påstod hun, at hun ikke havde ringet mig op. Klip til, at jeg 2 minutter senere får en sms fra firmaet, der siger følgende:

“Tak fordi du kontaktede Isabella. Må vi bruge 2 min af din tid på at høre om din oplevelse med opkaldet” med et link sat ind.

Jeg har ingen idé om, hvorfor jeg bliver kontaktet, når jeg ikke engang kender til firmaet? Virkelig skummelt at ringe til folk med et helt normalt nummer, der ikke engang er knyttet til firmaet.

12. juni 2025

OBS de "skjulte" tillæg

Pga. travlhed sad jeg desværre ikke og studerede deres hjemmeside. Så bestilte en håndsæbe, hvor prisen, som jeg godkendte lød på 186,51 kr. Fakturaen lød derimod på 639,29 kr. Leverancetillæg, energitillæg, km afgift teknik og småordre tillæg blev ikke oplyst ved selve handlen - for som jeg fik forklaret, da jeg ringede og klagede, så havde de oplyst det på deres forside.

31. januar 2025

Er dette din virksomhed?