ved nogle varer, køber man i praksis "katten i sækken", når varerne stammer fra L.M.'s varelager
nogle varer er af lavere kvalitet - end beskrevet og vist.
Nogle gange påvirker dette holdbarheden og trygheden - da fx. rørfittings skal være i ordentlig kvalitet & holdbare.
Dette problem påvirker web-shops,
- som får problemer pga. at "de så sælger forkerte/problematiske lavkvalitets-varer videre" (ubevidst, da webshops ofte ikke ved/ser hvad de sælger).
- da kunderne tror, at webshop'en har snydt /leveret de forkerte varer.
---
Eksempler :
- Galvaniserede slutmuffer (3/8):
(IKKE varmgalvaniserede).
- Plastrosetter (hvid):
(i meget dårlig kvalitet, kan fx. ikke "låses" ordentligt, er i dårlig plast-kvalitet, og har krater efter "støbning").
---
Jeg er som privat, IKKE direkte kunde hos L.M. - men, jeg valgte at lægge denne anmeldelse ud, da jeg ved et tilfælde erfarede, at varerne ovenfor kom (direkte) fra Lemvigh-Muller.
Webshoppen, jeg købte igennem, var Wattoo - men, diverse webshops inkl. fx. Lavprisvvs, modtager de præcist samme varer (som de så sælger videre til private).
Opfordringen til L.M. er at få kørt lageret igennem - og få fjernet de dårlige varer,
- og at få opdateret billederne og beskrivelsen,
- fx. få ændret varebeskrivelsen og kategoriseringen af fx. "slutmuffe 3/8 Galvaniseret" til "slutmuffe 3/8 forkromet".
således, at webshop-indkøberne etc. og private, ved hvad de køber - og kan til/fravælge.
Som det er nu, så køber man "katten i sækken" - man ved ikke, hvorvidt en vare fx. er varmgalvaniseret eller ej.
Der er flere eksempler - fx. Unioner (N/M 3/4 galv), som angives at være fra GF, men som i praksis er "Noname".
----
Hvordan kan jeg være sikker på, at det ovenstående stammer fra L.M.:
- da jeg afhentede varer fra Wattoo, var de i uåbnede forsendelses-pakker fra Lemvigh-Muller.
- og på pakkerne stod der på forsendelses-lablen Lemvigh Muller som afsender, og Wattoo som modtager!
- Wattoo har således IKKE været "inde om" - Wattoo har blot videregivet varerne (som Wattoo har fået tilsendt fra Lemvigh-Muller).
Jeg håber, at dette bliver fixet - således at det angivne (fx. Galvaniseret, som i VVS-faget betyder "varmgalvaniseret" og ikke fx. elgalvaniseret eller frokromet) stemmer overens med varen man modtager.
PS: Hvorfor ikke kontakte Lemvigh-Muller direkte, fremfor at lægge denne anmeldelse offentligt ud?
- svaret er: L.M. og stort set alle andre grossister/distriputører/producenter, har valgt IKKE at have direkte kontakt med private => at jeg ikke kunne komme i "simpel" kontakt (pr. tlf).
- ydermere, så skrev jeg online (formular) til GF, men har nu 2 uger efter endnu IKKE modtaget noget svar!
- så jeg gav op på forhånd, med at skrive (forgæves) til L.M. (da det skinner igennem, at disse firmaer på ingen måde vil bruge tid på private).