Se, hvad kunderne siger
Het bestellen van een cadeaukaart is eenvoudig en snel, net als de rest van de procedure. Het cadeau werd zeer positief ontvangen. Tijdens de inloop van het feest kon ik mijn presentje aanbieden. W... Se mere
Virksomheden har svaret
cadeaukaart bleek in zuid holland maar op 3 plaatsen inwisselbaar, waarvan 1 2 jaar gesloten was. Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst me... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Skrevet af virksomheden
Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van kunst, theater, muziek en geschiedenis. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een uitnodiging om te genieten van de rijke culturele diversiteit die Nederland te bieden heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of zomaar een moment van waardering – met de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geef je een ervaring die inspireert en verrijkt.
De cadeaukaart is te besteden bij honderden deelnemende locaties door heel Nederland, waaronder musea, theaters, concertzalen en historische monumenten. Van een avondje uit naar een theatervoorstelling tot een dagje cultuur snuiven in een museum of het bezoeken van een historisch kasteel – de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij de kaart gebruikt, wat het cadeau persoonlijk en flexibel maakt.
De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5 tot €150 en heeft een lange geldigheidsduur, zodat er alle tijd is om de ideale culturele ervaring te plannen. De kaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, waardoor het geven van een cadeau eenvoudig en passend is voor elke gelegenheid. Bovendien wordt de cadeaukaart gratis geleverd in een mooie cadeau-envelop, waardoor het cadeau direct feestelijk overhandigd kan worden.
Onze missie is om mensen te verbinden met cultuur en kunst, en hen te inspireren door middel van alle culturele ervaringen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe kunstvormen, het genieten van een indrukwekkende voorstelling of het verdiepen in geschiedenis – de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart maakt het mogelijk.
Kies voor de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en geef een cadeau dat niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan culturele verrijking en ontspanning. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.
Kontaktoplysninger
Ambachtsweg 6, 1474HW, Oosthuizen, Holland
- info@kunstcultuurcadeaukaart.nl
- www.kunstcultuurcadeaukaart.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
cadeaukaart bleek onbesteedbaar
Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst met adressen waar de bon besteed kon worden lieten ze weten dat die er niet was. Dus wat een kadootje zou moeten zijn was een en al teleurstelling.
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Bon was verlopen maar er stond geen datum op. De organisatie bood mij een alternatief. Een bon voor een hotelovernachting die je overal gratis kun krijgen als een soort van coulance. Koop NOOIT deze giftcard. Je maakt er niet snel iemand blij mee. En de aftersales is een aanbod waar je niets aan hebt.
Waarde vervlogen, waardeloze investering
De kaart cadeau gekregen van onze zoon voor ons huwelijk. Na langdurige ziekte bleek het 2 maanden te zijn verlopen en kon er geen verlenging en waarborg voor het bedrag worden gegeven. Als "coulance" mochten we een Hotelkaart van 100,- kopen met 20,- korting!! Diefstal van ons verkregen bedrag op de kaart noem ik het.
Het heeft totaal geen zin de kaart te kopen omdat het geld volledig verdwijnt na een bepaalde periode. Geef toch gewoon cash geld, dat blijft altijd zijn waardegeldigheid hebben. Het is een schande is makkelijke winst voor de organisatie

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Weinig thetaers en veel Musea …
Er staat GEEN theater bij waar oa Herman v Veen optreedt. Het woord theater kan beter van de kaart worden gehaald. Wat dan over blijft zijn veel musea. Daar heb ik nu juist een Museumjaarkaart voor !

Helemaal top
Helemaal top! De geslaagde is helemaal weg van theater, maar ook andere cultuuruitingen. Ze was erg blij en kan de kaart inzetten voor wat ze zelf kiest!

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
er zaten 8 dagen tussen bestelling en…
er zaten 8 dagen tussen bestelling en levering en het jubileum waarvoor de kaart als cadeau bedoeld was, zat daar tussenin: kortom : totaal fiasco ! Nooit meer doen als je tenminste niet met lege handen tegenover het feestvarken wilt staan...

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Bijzondere naam Nationale Kunst&Cultuur…
Bijzondere naam Nationale Kunst&Cultuur kaart.
Mogelijkheden Breda 0
Mogelijkheden Tilburg 0
Mogelijkheden Den Bosch 2
Mogelijkheden Eindhoven 1
Kaart kan je in de praktijk maar voor weinig dingen gebruiken.

Hans van den Heuvel
Degene die de theaterbon kreeg, kon niet zien van wie die af kwam. En mijn persoonlijke boodschap heeft hij ook niet gekregen.
Dit was een grote teleurstelling voor mij.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Een digitale cadeaukaart valt altijd in de smaak en is doeltreffend want je maakt je time-over-target,
We vierden met het koppel en familie en vrienden hun 25 jaar ongehuwd samenleven en hun beider 75ste verjaardag bij "Tussen Kaag & Braassem". Dit Overigens een restaurant in Nieuwe Wetering dat ik van harte kan aanbevelen.

Waardeloze kaart
Waardeloze kaart , blij gemaakt met een dode mus. Veel voorstellingen zijn bij aangesloten theaters niet te kiezen !

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
De kaart was snel besteld op zondag
De kaart was snel besteld op zondag. Levering zou dinsdag zijn. Uiteindelijke bezorging op vrijdag. Dit kwam wsl door de post. Wel na klachtmail donderdag direct mail terug dat ze zouden uit zoeken waar de kaart was. Bestelling en klachtenafhandeling goed geregeld vandaar de 4 sterren.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Leuk cadeau, jammer van de persoonlijke boodschap
Het is een mooi cadeau, fijn dat er een mogelijkheid is om de kaart fysiek te ontvangen. Ook vind ik de cadeauverpakking erg sierlijk. Ik vond persoonlijk wel de persoonlijke boodschap teleurstellend, die kwam op een hele kleine sticker op een grote kaart. Dit had ik niet verwacht en ik heb deze er ook uit gehaald om er zelf een nieuwe kaart in te doen. Misschien hebben jullie iets aan dit verbeterpuntje (zoals bijvoorbeeld de tekst printen op de kaart of alleen lege kaarten in de doos doen). Verder fijne snelle service

Snel geregeld
Snel geregeld. Handig als je je op t laatste moment dat je nog geen cadeau gekocht hebt . Dan heb je in een minuutje een theaterconcert die je digitaal kunt versturen.

Donderdag voor 12:00 bestelling gedaan
Donderdag voor 12:00 bestelling gedaan. Inmiddels is het zaterdag en nog steeds niks ontvangen

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
I am incredibly happy with my purchase
I am incredibly happy with my purchase! The product quality is excellent, and the service was super fast and professional. I highly recommend them and will definitely be ordering again.

Fijne website
De site was gemakkelijk gevonden, een duidelijke site en heel gemakkelijk besteld. Vervolgens is de bestelling snel geleverd.