Leuke website. Ik had een Zwitschersebox besteld, maar deze bleek helaas defect te zijn. Na contact op te nemen, kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Snelle reactie en uitstekende service!
Precies zoals ik hoopte. Hangt nu ongeveer een jaar in toilet. Nog steeds naar volle verwachtingen en blij dat ik voor deze variant gekozen heb
Leuke sites om door te kijken. Altijd wel iets te vinden in verschillende prijsklassen. Snelle levering in een mooi papiertje. Misschien nog een kleine detail, voor een cadeautje had de tape wel iets... Se mere
Mooie uitvoering, prachtig geluid, kan zelf het volume regelen , ik kan dit iedereen aanraden om te kopen, Je wordt er helemaal blij van , het vogelhuisje staat op de toilet en krijg allemaal leuke r... Se mere
Om cadeau-cadeau.nl
cadeau-cadeau.nl

- 🎁 Op zoek naar een goed cadeau?
- Wij hebben heel veel originele cadeaus voor je. Of je nu een mannencadeau een cadeau voor een vriendin zoekt. Een sinterklaascadeau een kerstcadeau of een cadeau voor iemand die alles al heeft? Wij hebben het voor je. Wij verkopen cadeaus die je niet overal ziet en alleen cadeaus waar je ook echt wat aan hebt en dat er ook nog eens goed uitziet. We hebben ook veel cadeaus van onder de 20 euro.
- 🎁 Je cadeau wordt gratis ingepakt
- We vinden het belangrijk om het je gemakkelijk te maken. (Bijna) al onze cadeaus zijn gratis ingepakt, hoef je niks voor te doen dat gaat gewoon vanzelf. Het cadeaupapier dat we gebruiken is echt mooi. Jij hoeft het cadeau alleen nog maar te geven (of zelf uit te pakken). Je kunt ook je cadeau rechtstreeks naar een ander laten versturen. Je kunt een korte tekst schrijven die wordt op de pakbon afgedrukt (ook dat is gratis).
- 🎁 Voor 22.00 besteld = volgende werkdag geleverd
- Wij versturen via Post.nl. Als je voor 22 uur bestelt wordt het dezelfde dag verstuurd en in 98% van de gevallen de volgende dag geleverd. Je kunt ook kiezen voor bezorging bij een Post.nl punt.
- 🎁 Meest populaire cadeaus
- Op dit moment is een van onze meest populaire cadeaus de Zwitscherbox met vogelgeluiden: https://www.cadeau-cadeau.nl/zwitscherbox.html
Svarer typisk inden for 24 timer
Precies zoals ik hoopte.
Precies zoals ik hoopte.
Leuke website
Vogelhuisje
Duidelijke website en supersnelle levering
Vogelhuisje ziet er prima uit en geeft ook mooi geluid.
Perfecte en snelle dienstverlening!
Goede service, snelle bezorging
Goed verpakt, mooi product, snelle bezorging, goede service, top

zeer klantvriendelijk,
Ik heb 4 dingen gekocht. ze waren allemaal zeer zorgvuldig en mooi verpakt en snel verstuurd. Er zat een lief kaartje bij en en nog een klein presentje. Zeer blij mee. Echt nog aandacht voor de klant!!!

Snelle en correcte afhandeling
Snelle en correcte afhandeling. Mooi productfraai verpakt

Besvarelse fra cadeau-cadeau.nl
De bestelling was er vrij snel en heel…
De bestelling was er vrij snel en heel mooi ingepakt

Besvarelse fra cadeau-cadeau.nl
Werd binnen 1 dag geleverd en is mooi…
Werd binnen 1 dag geleverd en is mooi verpakt en heel goed product