Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Anmeldelser 5.538

4,1

Getracht in te leveren voor tuinbon. Tuinbon kan niet worden ingeleverd. Heb contact opgenomen met klantenservice nationale tuinbon. Zouden pasje nu opsturen. Dus volgens mij komt dit dan goed.... Se mere

De eerste keer gebruik gemaakt van de cadeaukaart. Mooi dat je hierbij de keuzevrijheid hebt om je besteding bij welke winkel zelf te bepalen is. Het was even goed lezen hoe het werkt maar daarna... Se mere

Zelf een vergissing gemaakt tijdens het bestelproces. Na contact per e-mail is dit opgelost. Ons neefje is erg blij met zijn cadeaubon!

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Om Cadeaukaart.nl

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

4,1

God

6 t anmeldelser

Ik vind cadeaukaarten onhandig

Ik vind cadeaukaarten onhandig. Zal ze niet snel cadeau geven maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik vind het erg onpersoonlijk en onhandig. Je raakt ze kwijt, vergeet ze. Het omzetten gaat makkelijk maar vind ik onhandig. Wel veel keuze waar je de kaart kunt besteden.

15. maj 2026

Hallo,

Dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je de keuzevrijheid als positief ervaart, al begrijpen we dat cadeaukaarten niet voor iedereen even handig of persoonlijk voelen.
Uiteraard mag je je directe omgeving laten weten dat je liever geen cadeaukaart wilt ontvangen.

Atif
(verzonden via e-mail)

Opbouw code is anders als aangegeven…

Opbouw code is anders als aangegeven vooraf en kan niet worden ingevuld. Geld is weg..

16. maj 2026

Hallo Arne,

Dank voor je bericht Anne. We begrijpen je review niet volledig.
Kun je ons hierover even mailen t.a.v. Shania? Dan kan zij dit direct voor je nakijken en je verder helpen.

Atif

Hallo Anne,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het activeren van het nummer niet lukt. Controleer even goed of je het kaartnummer en de pincode exact hebt ingevoerd zoals vermeld. Mocht het daarna nog steeds niet werken, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we het direct voor je na en helpen we je verder.

Shania
(verzonden via e-mail)

Fijn uniek product waarmee je zonder…

Fijn uniek product waarmee je zonder verdere kosten ándere kaarten koopt. Wel opmerking over de website: inruilen vd kaart (aanschaf nwe kaart met de cadeaukaart) is niet heel duidelijk, bepaald niet intuïtief. Site lijkt duidelijker te zijn voor aanbieders van kaarten dan voor eindclienten.

15. maj 2026

Je moet nu eerst deze verzilveren voor…

Je moet nu eerst deze verzilveren voor een andere kadobon bijvoorbeeld Bol.com

12. maj 2026

Beste Irene,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je problemen ervaart met het inwisselen van de cadeaukaart.

Op de achterkant van de cadeaukaart staat inderdaad duidelijk vermeld dat je hiervoor wordt doorverwezen naar onze website om de kaart te verzilveren en te gebruiken. Daar kun je stap voor stap de verzilvering afronden.

Je hoeft de kaart niet eerst “om te zetten” naar een andere cadeaubon zoals Bol.com; je kunt via onze website direct kiezen waar je de waarde wilt besteden en vervolgens de verzilvering afronden.

Mocht het toch niet lukken of ergens vastlopen, dan helpen wij je hier uiteraard graag bij. Je kunt ons altijd bereiken via chat, telefoon of e-mail zodat we met je meekijken.

Met vriendelijke groet,
Rebecca

Ingewikkeld!!

Wat een toestanden om 3 bonnen om te zetten naar een koopmogelijkheid bij en in een winkel

12. maj 2026

Hallo Carel,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je het omzetten van de drie bonnen als zo omslachtig hebt ervaren.

We begrijpen goed dat dit proces als veel stappen en gedoe kan voelen, zeker wanneer je gewoon eenvoudig in een winkel wilt kunnen afrekenen. We nemen je feedback hierover zeker mee om te kijken waar we dit kunnen verbeteren en vereenvoudigen.

Sander