Banner for Cadeaukaart.nl

5.725
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Activeren en saldo check lukte mij wel , maar keuze in mijn geval bol.com heb ik hulp gekregen van een vriendin. Ik ben 65 jaar, best handig op pc! En mobiel..vriendin net gepensioneerd en nog niet ve... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn uniek product waarmee je zonder verdere kosten ándere kaarten koopt. Wel opmerking over de website: inruilen vd kaart (aanschaf nwe kaart met de cadeaukaart) is niet heel duidelijk, bepaald niet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cadeaukaart is makkelijk om te zetten, het zou alleen fijn zijn als je ook op naam kunt kiezen ipv alles door moeten scrollen( of ik heb de zoekfunctie gemist)

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Om Cadeaukaart.nl

Skrevet af virksomheden

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.725)

1.189 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een bon van 50 euro ingewisseld voor…

Een bon van 50 euro ingewisseld voor een H&M bon. Echter, nooit de code opgestuurd gekregen en de klantenservice blijft zeggen dat de bon nog niet verzilverd. Bij het nogmaals proberen staat er dat de bon al is ingewisseld. Ook heb ik een bestelbevestiging van de afschrijving van 50 euro. Ik wacht nog steeds op een oplossing

9. juli 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet naar wens is verlopen, dat is natuurlijk niet zoals het hoort. We kijken hier graag met je naar om dit goed op te pakken.

Stuur ons alsjeblieft een e-mail met jouw ordergegevens, dan helpt onze klantenservice je zo zorgvuldig mogelijk verder.

Rebecca

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je kan zelf bepalen waar je de bon…

Je kan zelf bepalen waar je de bon besteed

Beste Simone,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Leuk dat je zelf kunt kiezen waar je de bon besteedt. We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een cadeaukaart voor mijn…dochter

Het was een cadeaukaart voor mijn dochter.Bij een vorige poging ging het mis bij de concurrent en bij cadeaukaart ging het wel goed……

Beste klant,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het bij ons wel goed ging. We wensen je dochter heel veel plezier met de cadeaukaart.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fysieke kaart niet ontvangen.

Op maandagochtend 29 juni heb ik bij jullie een fysieke cadeaukaart besteld (ordernummer 31438522). Navraag op 3 juli leerde dat Cadeaukaart.nl de bestelling op 29-6 ook verzonden had. Het is nu 10 juli en ik heb de fysieke kaart nog steeds niet ontvangen.

Maakt mij niet uit of de fout bij Cadeaukaart.nl ligt of bij PostNL. Ik ben daar niet verantwoordelijk voor. Feit is dat ik € 50,- heb besteed en daar niets voor ontvangen heb.

Beste Nico,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je de fysieke cadeaukaart van je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker omdat je het bedrag al hebt betaald en de bestelling nog niet in je bezit is.

Als je de cadeaukaart inmiddels nog steeds niet hebt ontvangen, wil je dan een e-mail sturen naar onze klantenservice via info@cadeaubon.nl. Dan kunnen wij dit verder voor je onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing.

We zien je bericht graag tegemoet en helpen je uiteraard verder.

Rebecca

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk te bestellen en een snelle…

Makkelijk te bestellen en een snelle levering .

Beste Tim,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat bestellen makkelijk ging en dat de levering snel was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de kaart met goed gevolg over…

Ik heb de kaart met goed gevolg over gezet Bol.com

Beste Wim,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat het overzetten naar Bol.com goed is gelukt. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor mij alles goed maar voor mensen op…

Voor mij alles goed maar voor mensen op leeftijd is best ingewikkeld

7. juli 2026

Beste Beata,

Bedankt voor je fijne review. Fijn om te horen dat alles voor jou goed ging, en dank je ook voor je eerlijke opmerking. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en), en als je nog iets nodig hebt mag je ons altijd een e-mail sturen.

Makkelijk kiezen

Makkelijk kiezen

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Groetjes, Bonnie

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hele gedoe voor je iets kan kopen

Hele gedoe voor je iets kan kopen.
Overzetten dan wachten en weer wachten terwijl je in een winkel staat.

Beste Sandra,

Bedankt voor je feedback.

Vervelend om te horen dat je het proces als omslachtig en tijdrovend hebt ervaren. We begrijpen dat het niet prettig is wanneer je in een winkel staat en eerst nog stappen moet doorlopen voordat je de cadeaukaart kunt gebruiken.

We nemen je feedback mee om te kijken hoe we het gebruik van de cadeaukaart eenvoudiger en sneller kunnen maken.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Groetjes,
Felicia

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn kaart NOG STEEDS NIET ontvangen.

UPDATE: Kaart besteld op 2 juli, vandaag is 10 juli en NOG STEEDS NIET ONTVANGEN. :( Ik hoor ook niks meer van de klantenservice. ZEER TELEURGESTELD.

Ik heb mijn kaart nog steeds niet ontvangen. Ik heb een fysieke cadeaukaart besteld omdat er geen andere keuze was, anders had ik de digitale versie besteld. Maar goed, ze zeiden eerst dat het ongeveer 1 à 2 werkdagen zou duren voordat mijn bestelling verzonden zou worden. Nu zijn er al 5 werkdagen verstreken en de kaart is nog steeds niet bezorgd. Ik heb gemaild en gebeld, en ze zeiden dat het 7 werkdagen zou duren. Ik moet dus nog even afwachten.

Het probleem is dat ik de verzending ook niet kan zien in mijn PostNL-app. Ondanks dat ik geen track & trace heb, zou het alsnog mogelijk moeten zijn om te zien dat de kaart onderweg is, maar blijkbaar is dat niet het geval.

Ik hoop mijn kaart alsnog te ontvangen.
De reacties van de klantenservice zijn in ieder geval wel snel.

8. juli 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste Lala,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen goed dat het erg vervelend is wanneer je op een cadeaukaart zit te wachten, zeker als je deze snel nodig hebt.

Als wederverkoper hebben wij helaas geen invloed op de vorm waarin een cadeaukaart door de uitgever wordt aangeboden. Sommige cadeaukaarten zijn uitsluitend fysiek verkrijgbaar, terwijl andere alleen digitaal beschikbaar zijn. Gelukkig zijn er ook veel kaarten die in beide varianten beschikbaar zijn, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Fijn om te lezen dat je onze klantenservice als snel hebt ervaren. Mocht de cadeaukaart inmiddels nog steeds niet zijn aangekomen, neem dan alsjeblieft opnieuw contact op met ons team. We kijken dan graag met je mee en kunnen verschillende oplossingen of passende opties met je bespreken.

Susy - Team Cadeaukaart.nl
(sent via mail)

mooi gift card

Heel fijn dat ik mijn mooi gift card nog om kon zetten. Weliswaar minder dan d ehelft van de waarde maar het is toch wat!

Beste klant,

Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat je jouw gift card toch nog hebt kunnen omzetten. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en). Als je nog iets nodig hebt, mag je ons altijd even mailen.

Goed geregeld

Goed geregeld, snel verzonden.

Beste Frederike,

Dank je wel voor je mooie review, wat fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Groetjes,

N.v.t

Werkt helemaal goed

4. juli 2026

Beste Jose,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review en om te laten weten dat alles helemaal goed werkt! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik vond het lastig om te activeren

Ik vond het lastig om te activeren, best omslachtig. Verder wel goed.

1. juli 2026

Goedemiddag,

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat het verzilveren van je cadeaukaart wat omslachtig aanvoelde. Onze kaarten worden automatisch geactiveerd, dus een aparte activatie is niet nodig. We doen ons best om het inwisselen zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Fijn om te lezen dat je verder tevreden bent. We nemen je feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Heb je nog tips of wil je jouw ervaring met ons delen? Stuur ons dan gerust een e-mail via klantenservice@cadeaukaart.nl, we horen graag wat we nog makkelijker kunnen maken.

Susy - Team Cadeaukaart.nl
(sent via mail)

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat alles goed en snel geregeld was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik had een digitale cadeaukaart gekocht…

Ik had een digitale cadeaukaart gekocht waar ik nog achteraan moest mailen. Wel direct en goed geholpen door jullie personeel.

Het zou nog beter zijn om de cadeaukaart als een bijlage te mailen. Dat is praktischer in gebruik.

Beste Ilse,

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door ons team, en bedankt voor je tip over het meesturen van de cadeaukaart als bijlage.

Tim
(verzonden via e-mail)

Læs mere om andre typer anmeldelser.