Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Se mere

Virksomheden har svaret
Activeren en saldo check lukte mij wel , maar keuze in mijn geval bol.com heb ik hulp gekregen van een vriendin. Ik ben 65 jaar, best handig op pc! En mobiel..vriendin net gepensioneerd en nog niet ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn uniek product waarmee je zonder verdere kosten ándere kaarten koopt. Wel opmerking over de website: inruilen vd kaart (aanschaf nwe kaart met de cadeaukaart) is niet heel duidelijk, bepaald niet... Se mere
Virksomheden har svaret
De cadeaukaart is makkelijk om te zetten, het zou alleen fijn zijn als je ook op naam kunt kiezen ipv alles door moeten scrollen( of ik heb de zoekfunctie gemist)
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een bon van 50 euro ingewisseld voor een H&M bon. Echter, nooit de code opgestuurd gekregen en de klantenservice blijft zeggen dat de bon nog niet verzilverd. Bij het nogmaals proberen staat er dat de bon al is ingewisseld. Ook heb ik een bestelbevestiging van de afschrijving van 50 euro. Ik wacht nog steeds op een oplossing

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Het was een cadeaukaart voor mijn dochter.Bij een vorige poging ging het mis bij de concurrent en bij cadeaukaart ging het wel goed……

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Op maandagochtend 29 juni heb ik bij jullie een fysieke cadeaukaart besteld (ordernummer 31438522). Navraag op 3 juli leerde dat Cadeaukaart.nl de bestelling op 29-6 ook verzonden had. Het is nu 10 juli en ik heb de fysieke kaart nog steeds niet ontvangen.
Maakt mij niet uit of de fout bij Cadeaukaart.nl ligt of bij PostNL. Ik ben daar niet verantwoordelijk voor. Feit is dat ik € 50,- heb besteed en daar niets voor ontvangen heb.

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Voor mij alles goed maar voor mensen op leeftijd is best ingewikkeld

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Hele gedoe voor je iets kan kopen.
Overzetten dan wachten en weer wachten terwijl je in een winkel staat.

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
UPDATE: Kaart besteld op 2 juli, vandaag is 10 juli en NOG STEEDS NIET ONTVANGEN. :( Ik hoor ook niks meer van de klantenservice. ZEER TELEURGESTELD.
Ik heb mijn kaart nog steeds niet ontvangen. Ik heb een fysieke cadeaukaart besteld omdat er geen andere keuze was, anders had ik de digitale versie besteld. Maar goed, ze zeiden eerst dat het ongeveer 1 à 2 werkdagen zou duren voordat mijn bestelling verzonden zou worden. Nu zijn er al 5 werkdagen verstreken en de kaart is nog steeds niet bezorgd. Ik heb gemaild en gebeld, en ze zeiden dat het 7 werkdagen zou duren. Ik moet dus nog even afwachten.
Het probleem is dat ik de verzending ook niet kan zien in mijn PostNL-app. Ondanks dat ik geen track & trace heb, zou het alsnog mogelijk moeten zijn om te zien dat de kaart onderweg is, maar blijkbaar is dat niet het geval.
Ik hoop mijn kaart alsnog te ontvangen.
De reacties van de klantenservice zijn in ieder geval wel snel.

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Heel fijn dat ik mijn mooi gift card nog om kon zetten. Weliswaar minder dan d ehelft van de waarde maar het is toch wat!

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Ik vond het lastig om te activeren, best omslachtig. Verder wel goed.

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Ik had een digitale cadeaukaart gekocht waar ik nog achteraan moest mailen. Wel direct en goed geholpen door jullie personeel.
Het zou nog beter zijn om de cadeaukaart als een bijlage te mailen. Dat is praktischer in gebruik.

Besvarelse fra Cadeaukaart.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.