De kaart cadeau gekregen van onze zoon voor ons huwelijk. Na langdurige ziekte bleek het 2 maanden te zijn verlopen en kon er geen verlenging en waarborg voor het bedrag worden gegeven. Als "coulance... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Het bestellen van een cadeaukaart is eenvoudig en snel, net als de rest van de procedure. Het cadeau werd zeer positief ontvangen. Tijdens de inloop van het feest kon ik mijn presentje aanbieden. W... Se mere
Virksomheden har svaret
cadeaukaart bleek in zuid holland maar op 3 plaatsen inwisselbaar, waarvan 1 2 jaar gesloten was. Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst me... Se mere
De kaart was snel besteld op zondag. Levering zou dinsdag zijn. Uiteindelijke bezorging op vrijdag. Dit kwam wsl door de post. Wel na klachtmail donderdag direct mail terug dat ze zouden uit zoeken wa... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Skrevet af virksomheden
Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van kunst, theater, muziek en geschiedenis. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een uitnodiging om te genieten van de rijke culturele diversiteit die Nederland te bieden heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of zomaar een moment van waardering – met de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geef je een ervaring die inspireert en verrijkt.
De cadeaukaart is te besteden bij honderden deelnemende locaties door heel Nederland, waaronder musea, theaters, concertzalen en historische monumenten. Van een avondje uit naar een theatervoorstelling tot een dagje cultuur snuiven in een museum of het bezoeken van een historisch kasteel – de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij de kaart gebruikt, wat het cadeau persoonlijk en flexibel maakt.
De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5 tot €150 en heeft een lange geldigheidsduur, zodat er alle tijd is om de ideale culturele ervaring te plannen. De kaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, waardoor het geven van een cadeau eenvoudig en passend is voor elke gelegenheid. Bovendien wordt de cadeaukaart gratis geleverd in een mooie cadeau-envelop, waardoor het cadeau direct feestelijk overhandigd kan worden.
Onze missie is om mensen te verbinden met cultuur en kunst, en hen te inspireren door middel van alle culturele ervaringen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe kunstvormen, het genieten van een indrukwekkende voorstelling of het verdiepen in geschiedenis – de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart maakt het mogelijk.
Kies voor de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en geef een cadeau dat niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan culturele verrijking en ontspanning. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.
Kontaktoplysninger
Ambachtsweg 6, 1474HW, Oosthuizen, Holland
- info@kunstcultuurcadeaukaart.nl
- www.kunstcultuurcadeaukaart.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Gemakkelijk on line aan te schaffen
Gemakkelijk on line aan te schaffen. De ontvangst duurde een paar dagen, maar op mijn vraag ter zake, kreeg ik per omgaande een adequaat antwoord.
Klantvriendelijke service dus.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Proces verliep soepel en transparant.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Duidelijke website en uitleg snel…
Duidelijke website en uitleg snel bezorgd zoals beloofd met leuke attentie (kortingsbon) voor hotelovernachting

Online aangeschaft, geen aanrader
Online cadeaukaart aangeschaft van €100,-. Kaart komt te laat ondanks de toezegging van datum ontvangst. Geen reactie op mail. Heb een nieuwe cadeaukaart van €100,- moeten kopen, gewoon in de winkel. Achteraf beoordeeld veel makkelijker en beter om te doen. Zit nu met een kaart opgescheept. En bedankt...
Reactie op reactie: Tekst aanpassen en dan vooral benadrukken dat jezelf niets te verwijten valt....prima. Maar zorg er dan ook voor dat het bedrag weer op de rekening teruggestort wordt. Dat is alleen nog niet gedaan. Afgeschreven 14 april en nog niets ontvangen.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Voor € 300 Kunst en Cultuurkaart als…
Voor € 300 Kunst en Cultuurkaart als cadeau besteld. Wordt niet op het aangegeven adres gebracht maar direct naar afhaalpunt. Ik moet nu de ontvanger van mijn cadeau vragn om zelf zijn cadeau te gaan ophalen. Genant. Contactpersoon zegt: schuld Post NL: ik ga de klacht doorzetten. Dit is voor mij onvoldoende: zij kiezen voor zo'n slechte (goedkope) bezorgservice voor een cadeau van €300.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
het is gemakkelijk bestellen en snel in
Snelle actie!
Het is gemakkelijk bestellen en snel in huis.
Wat ik wel miste is een aankoopbon bij de bestelling.
Kwam veel later aan dan beloofd.
Kwam veel later aan dan beloofd.
De kaart is 4 dagen onderweg geweest.

Waardeloos slechte service
Waardeloos slechte service. Uiteindelijk heeft het tijdig bestelde cadeau zijn best bestemming niet bereikt.
Het is echt te zot voor hoor dat er geen zipcodetabel gebruikt wordt. En een track- en tracé is ook wel aardig. Ik word erbij sommige knots knettergek van vanwege het te teveel, maar niet leveren en wel betaald krijgen dan heb je een slechte review te pakken. En wat ook achterlijk is is dat je niet tijdig kan bestellen, waarom het gewoon zoals bij greetz je bestelling plaatsen aan het begin van de week en eind van de week een bevestiging krijgen dat het is afgeleverd.
Mijn advies aan alle toekomstige klanten koop die kaart gewoon in de winkel en laat die verzendservice voor wat het is het is namelijk niks.

Gemakkelijk om te bestellen
Gemakkelijk om te bestellen, snel geleverd en ideaal met achteraf betaling.

Schamel aanbod
Zeer schamel aanbod per provincie aangevuld met commercieel entertainment dat weinig met kunst en cultuur te maken heeft. Ik ga mijn kaart ook omwisselen via wissel.nl en wat leuks doen met het geld. Bedankt voor de wissel.nl tip (andere schrijver een review).

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Leuk cadeau om te geven. Bestellen ging redelijk.
Redelijk gemakkelijk om een cadeaukaart te bestellen. Het was niet meteen duidelijk dat je de cadeaukaart rechtstreeks naar de (in dit geval) jarige kunt sturen.

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
1.Cadeaukaart kwam pas na 3 dagen en…
1.Cadeaukaart kwam pas na 3 dagen en niet zoals beloofd de volgende dag
2.Tekst op kaart niet gedrukt maar op papiertje getypt en geplakt zoals we dat op kleuterschool deden, niet professioneel!

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Waardeloze cadeaukaart: Zeer beperkt aanbod en bijna nergens te besteden
Laat je niet misleiden: de meeste positieve reviews gaan enkel over de snelle bezorging van de cadeaubon thuis. Een bon snel in de brievenbus krijgen is fijn, maar hem vervolgens nergens kunnen verzilveren of inleveren is een enorme frustratie.
De acceptatiegraad van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is bedroevend laag. Hoewel er wordt verwezen naar sites als Eventim en NTK, is het aanbod daar zeer beperkt of omslachtig. Je moet enorm goed zoeken om iets te vinden wat wél kan, en vaak zijn dat niet de uitjes waar je op hoopt.
Ik heb mijn bon uiteindelijk maar op een externe website ingewisseld voor een andere cadeaukaart (tegen verlies van waarde), puur om er nog iets aan te hebben. Bespaar je het geld en de moeite: koop deze bon niet voor een ander! Je geeft namelijk geen leuk uitje cadeau, maar een zoektocht vol frustratie!

Besvarelse fra Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Hele snelle verzending en keurig…
Hele snelle verzending en keurig verpakt
Makkelijk te bestellen ook
Een fijn cadeau waar iedereen blij mee is thuis bezorgd 👍
Super goede en vriendelijke snelle…
Super goede en vriendelijke snelle service. Hele aardige mensen. Nogmaals dank.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.