Wat een waardeloze klantenservice! Je besteld iets online, dan sturen ze het naar het verkeerde filliaal en als je dan daarover de klantenservice wil spreken dan verbreken ze gewoon de verbinding... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een walgelijke en verschikkelijke mensen werken er bij de klantenservice!!!! Elke week beloven en beloven maar niks na komen. 3 weken zelf achter je bestelling aan moeten gaan en dan erachter kome... Se mere
Vandaag boodschappen gedaan bij Kruidvat Paauwenburg, jammer dat de collega met hoofddoek(Turks denk ik) het geld in m’n hand gooit in plaats van netjes afgeeft, geld ook voor het bonnetje Doet ze di... Se mere
Mijn bestelling na 3 weken nog niet bezorgd in het filliaal. Klantenservice slecht bereikbaar en nu moet ik nog eens 2 weken wachten op uitkomst van hun onderzoek. Niet best. Ze kunnen beter de 2 w... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte ervaring Kruidvat Langestraat Amersfoort
Helaas vandaag geen fijne ervaring met jonge medewerkster van het filiaal Amersfoort Langestraat.
Nadat ze “onder protest” een winkelmandje aangaf viel de volledige inhoud op de grond. Mevrouw draaide zich zonder blikken of blozen om, bood geen enkele hulp (ook al zou het mijn eigen schuld zijn) en reageerde totaal niet op mijn reactie.
Kruidvat, neem mensen aan die om de winkel en klanten geven en niet volledig in zichzelf gekeerd en klantonvriendelijk in de winkel staan.
Waaaardeloos..koopt er nooit iets.
Waaaardeloos..koopt er nooit iets.
Ik wacht al.sinds.8-7 op pakket niemand te bereiken zeggen we behandelen t maar niets gebeurd er...wel 55 euro betaald maar niets geleverd en niemand doet iets
Misleidende acties
Ik heb gisteren bestelling geplaatst.
Axe deospray actie: 2 en 2 gratis.
Krijg ik vandaag mail: 7 van de 8 produkten niet leverbaar.
Dit is mijn inziens dus echt misleiding
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, makkelijk te maken maar vooral veel mogelijkheden in het foto programma.
Ik stond om 18:00uur voor de deur
Ik stond om 5:55 uur voor de deur. De deur werd zo voor m’n neus dichtgegooid. Volgens haar wou ze graag naar huis en kon ze dan niks schelen dat de winkel tot zes uur open zou zijn.
Kruidvat Eggert Purmerend wat een aso personeel
Heb het nummer 0318-798001 al 2 keer…
Heb het nummer 0318-798001 al 2 keer gebeld, volgens mij een telefoon-bot, ze kan me niet helpen (of begrijpt mij niet), vraagt of ik doorverbonden wil worden met een medewerker, ik zei ja, er zijn geen wachtende voor me, zegt uiteindelijk dat ze mij doorverbind met een medewerker, je hoort ongeveer 40 seconden niets en dan wordt er opgehangen (2 keer toe)
Levering bestelling blijft uit!
Op 9 juli jl een bestelling geplaatst. Nog niets gehoord! Ik bel telkens met een chatbot ze verbind mij dan door en zegt dat er geen wachtende voor mij is maar dan hoppa de verbinding wordt verbroken. Sorry wie gaat dit bedrijf tot de orde roepen?
Waar moet ik heen met mijn vraag. Heel slecht dit.
Geen 50 maar 40 capsules in potje Q10
Gekocht 2 potjes Q10 . Op het etiket staat 50 capsules. In de verzegelde potjes zaten er maar 40. Dat is voor mij een nadeel van 2x €2,40.
Als ik dat via een chatbericht meld, krijg ik het advies om met de kassabon naar het filiaal terug te gaan. Ik vraag nooit om een kassabon. En zal ik daar worden geloofd?
Kruidvat had beter zelf actie kunnen ondernemen, door bijvoorbeeld naar een productienummer of -datum kunnen vragen en de rest van de partij moeten controleren, in plaats van mij het werk op te laten knappen. 😡
Kruitvat een "Begrip" in Nederland.
Kruitvat een "Begrip" in Nederland.
Maar hoe zit het eigenlijk?
Ik moet toegeven, ik koop vaak bij Kruitvat
Kruitvat heeft veel wat "wij" nodig hebben
Wat kom ik bij Kruitvat de laatste tijd tegen?
- Personeel die zeer wazig aanwezig is.
- Personeel dat vaak met elkaar in gesprek is. Waarbij ik mij afvraag "is dit werkgerelateerd"?
- Het Nederlands vaak niet goed beheerst
- Personeel zegt vaak "als het er niet staat dan is het er niet. Of dit verkopen we niet meer. Maar 2 weken later. Zie ik hetzelfde product in een Kruitvat winkel in een andere stad.
- In de huidige Folder zie ik "mokken Hollandse meesters". Donderdag, vrijdag en vandaag heb ik bij 9 winkels gekeken. Ik heb vanochtend nog gebeld met de klantenservice.(uiteraard fijn dat deze bereikbaar is) Meteen wordt er getutoieerd alsof het een bekende van mij is????
Na het contact moest mevrouw overleggen. Ik heb 7 minuten gewacht.
Toen vertelde mevrouw mij dat de mokken nergens meer verkrijgbaar zijn.
Kruitvat en "marketing"? De folder is nog lang niet verlopen!
Een advies! Zet dan in de folder "beperkt" beschikbaar. Of beschikbaar tot een dag na het verschijnen van de folder.
Slechte beurt Kruitvat!
Er gaat ook veel goed bij Kruitvat. Ik blijf er zeker kopen.
Met de wetenschap dat ik niet teveel moet verwachten.
Kruitvat Beterschap!
Slechtste webshop ever
Meer dan een week geleden iets besteld. Vijf dagen na aangegeven levertijd nog steeds niet bezorgd. Klantenservice onbereikbaar en kan vanwege drukte geen antwoord geven op vragen over nog niet bezorgde (maar al wel betaalde!) pakketten. Prima fysieke winkels maar als webshop een hele dikke onvoldoende!!! Kunnen ze beter mee stoppen!
Stomme idiote website is gewoon bugged…
Stomme idiote website is gewoon bugged je kan niet eens doorklikken naar betalen amateurs
Ik maak al 10 jaar foto boeken van de…
Ik maak al 10 jaar foto boeken van de vakantie. Ik maak ze altijd bij Kruidvat. Mooie kwaliteit foto’s. Overzichtelijk foto site, je kan het foto boek erg leuk bewerken met allerlei plaatjes. Je krijgt ook leuke tips, waardoor je de foto’s beter kan bewerken. Als ik een dik fotoalbums maak, dan wacht ik soms tot er een korting is, want dat scheelt best wel wat in de kosten. Foto album is meestal na 1 week alweer klaar. Kruidvat foto service krijgt van mij een 10. Ingrid
misleiding
Als er een prijs zou zijn voor de grootste misleidende winkelketen dan mag die naar het Kruidvat. Standaard 2 keer zo duur als DM drogist in Duitsland en aanbiedingen uit de folder...... sorry niet binnen gekregen of zijn al op ( om 9.15 uur op de dag van geldigheid) Dood dood dood ziek word ik van die bende winkel
koop NOOIT stedentrips bij kruidvat
koop NOOIT stedentrips bij kruidvat. wij hadden trip naar Berlijn geboekt, maar de extra kosten die erbij kwamen waren nog meer dan de trip. ook stopten ze ons in een trein van GOVolta waarbij er geen airco was, alles was te smerig om aan te pakken en ga zo maar door. daarnaast hotel ver in een buitenwijk verstopt waardoor het nog ruim een uur duurde om in het centrum te geraken. eens maar nooit weer!
assistent filiaalmanager Kruidvat Godebaldkwartier Utrecht die IDIOOT! tegen mij riep
Maandagochtend 20 juli 2026: Een heel onvriendelijke assistent filiaalmanager (Wendy - 3140) die een klant (mij) IDIOOT noemde. Ik wilde meerdere spullen uit de 50% korting vakken afrekenen. Het blijkt dat er veel artikelen (ook artikelen met 50% korting sticker erop) volgens de assistent filiaalmanager zonder korting zijn. Ze gaf de schuld aan klanten die zelf 50% sticker hebben geplakt of spullen in de verkeerde vakken hebben gezet. Evenwel lag er niet één maar een hele stapel in het vak! Toen ik haar daar op wees werd ze agressief. Ze zei meerdere keren dat ik maar moet DIMMEN! en riep IDIOOT! tegen mij. Een Engels sprekende collega en een andere klant hebben dit allemaal gehoord. Jammer... ik was een vaste klant maar voorlopig ga ik deze winkel overslaan. Gelukkig zijn er veel andere Kruitvat winkel in de buurt. Kruidvat Godebaldkwartier Utrecht: jullie kunnen beter een nieuwe assistent filiaalmanager aannemen. Deze mevrouw is ongeschikt!
Makkelijk maken en zeer goede kwaliteit
Het boek is makkelijk te maken en veel keuze uit opmaakmogelijkheden.
De kwaliteit is heel goed, de foto's komen mooi uit op het papier. (ik had een L-staand met glazend fotopapier en roségouden opdruk)
De opdruk in relief is zeer zeker een meerwaarde!
Bezorg belofte niet nagekomen.
Bezorg belofte niet nagekomen.
Voor 22.00 u. besteld, 3 dagen later ontvangen. Lag niet aan PostNL, die ontving het ook te laat.
Ook stuurt Kruidvat geen mailtje om hun te beoordelen. Ook opvallend!
Nooit meer online bestellen
Nooit meer online bestellen ! Wat een zooitje met levertijden =ophalen in de winkel. Ene bestelling wel, de andere niet op te halen. In de wi kel kan het pakketje niet gescand worden, waar t andere pakketje is weet niemand. De verkoopsters snappen het niet. Wat een drama. Krijg je nog arrogante blikken toe.
Kruidvat Wormer.
WAAR-DE-LOZE KLANTENSERVICE
WAAR-DE-LOZE KLANTENSERVICE! je kunt nooit telefonisch iemand spreken, en als je iemand spreekt is het altijd iemand die je het gevoel geeft dat je zit te bellen met suriname (zou me niks verbazen als dat ook echt zo is). Het telefoonnummer is ook nooit te vinden, de chatbot is altijd vol en daarbovenop krijg je gewoon je geld niet eens terug bij een geretourneerd product. Ik krijg nog 120 euro terug van de kruidvat en nog geen cent gezien. Ik ga voortaan naar etos of trekpleister. wat een waardeloze bende.
Kruidvat verandert bezorgdatum na bestelling en weigert annulering – Mogelijke opzettelijke misleiding
Ik heb op 16 juli 2026 een bestelling geplaatst bij Kruidvat (ordernummer 11002888249) voor 4 pakken Unox Cup-a-Soup Kip en Kruidvat Originals Almond Massageolie.
Tijdens het afrekenen werd duidelijk een bezorgmoment getoond en door mij geselecteerd: zaterdag 18 juli 2026 tussen 11:30 en 14:00 uur. Ik heb hiervan een screenshot als bewijs. Direct na het plaatsen van de bestelling ontving ik een bevestigingsmail waarin de bezorgdatum plotseling was veranderd naar 30 juli 2026.
Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice. Men vertelde mij dat de bestelling niet geannuleerd kon worden omdat deze nog niet geleverd was en dat de bezorgdatum ook niet gewijzigd kon worden. Vandaag (17 juli) was de klantenservicetelefoonlijn gesloten. Mijn e-mailklacht naar klantenservice is bovendien bounced.
Dit voelt als een opzettelijke manoeuvre om de wettelijke consumentenbescherming te omzeilen. Door de bezorgdatum twee weken op te schuiven, hopen ze waarschijnlijk dat de 14-dagen herroepingstermijn (of de druk om te annuleren) vervalt. Na honderden online bestellingen bij meer dan 20 verschillende webshops in de afgelopen 30+ jaar, waarbij bestellingen vrijwel altijd de volgende dag of binnen 3 dagen werden geleverd, is dit de eerste keer dat ik zoiets meemaak.
Ik vind dit ronduit schandalig en heb sterk het vermoeden dat Kruidvat hiermee structureel klanten probeert te benadelen. Dit is geen incident, maar een patroon.
Kruidvat: los dit onmiddellijk op door de bestelling kosteloos te annuleren en het volledige bedrag terug te storten. Anders zal ik dit verder escaleren via de Geschillencommissie Thuiswinkel, ACM en andere kanalen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.