Wat een waardeloze klantenservice! Je besteld iets online, dan sturen ze het naar het verkeerde filliaal en als je dan daarover de klantenservice wil spreken dan verbreken ze gewoon de verbinding... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een walgelijke en verschikkelijke mensen werken er bij de klantenservice!!!! Elke week beloven en beloven maar niks na komen. 3 weken zelf achter je bestelling aan moeten gaan en dan erachter kome... Se mere
Vandaag boodschappen gedaan bij Kruidvat Paauwenburg, jammer dat de collega met hoofddoek(Turks denk ik) het geld in m’n hand gooit in plaats van netjes afgeeft, geld ook voor het bonnetje Doet ze di... Se mere
Mijn bestelling na 3 weken nog niet bezorgd in het filliaal. Klantenservice slecht bereikbaar en nu moet ik nog eens 2 weken wachten op uitkomst van hun onderzoek. Niet best. Ze kunnen beter de 2 w... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie herinneringen
Het fotoboek is van Cewe maar dan zonder dat lelijke grote rode Cewe logo aan de zijkant en het is heel makkelijk om een boek te maken bij Kruidvat beter dan bij Cewe zelf
Teleurstellende klantenservice
Teleurstellende klantenservice
Voor €88 aan GoVolta-vouchers gekocht die ik helaas te laat heb verzilverd. Dat dit volgens de voorwaarden mijn eigen verantwoordelijkheid is, begrijp ik.
Wat ik vooral teleurstellend vind, is de afhandeling door Kruidvat. Ik kreeg tijdens het contact meerdere verschillende verzilverdata te horen: 1 april, 1 mei, 1 juni en zelfs juli. Ook moest ik meerdere keren aandringen voordat mijn klacht überhaupt werd doorgezet.
Uiteindelijk bleek 1 mei gewoon duidelijk in de voorwaarden te staan. Jammer dat het zoveel contactmomenten kostte om vanuit Kruidvat de juiste informatie te krijgen en dat er bij €88 geen enkele vorm van tegemoetkoming mogelijk was.
Tevreden!
Ik bestel al jaren op kruidvat.nl en heb nog nooit problemen gehad. De zoekfunctie op de site is wel ietwat ondhandig, er komen artikelen naar voren die niet aan de omschrijving voldoen maar ach...als dat alles is.
Beter geen klanten service!!
Beter geen klanten service!!! Online besteld en blijkt dat adres niet klopte, meteen gebeld en niks was mogelijk , adres wijziging of annuleren. Zelfs hebben ze twee keer telefoon neergelegd tijdens gesprek. Tevens wijs ik u erop dat sedert 19 juni 2026 webshops en apps een duidelijke zogenoemde 'ontbindings- of herroepingsknop' moeten hebben. Consumenten moeten hiermee een online aankoop net zo makkelijk kunnen annuleren als ze deze hebben gedaan. De knop is verplicht op grond van Europese wetgeving voor webwinkels en online dienstverleners. Het slechtste klantenservice en experience ooit!!!
Bestel hier niet online!!!
Bestel hier niet online!!!
Bestelling gedaan van €40+ aan producten, verstuurd naar verkeerd adres en geen compensatie ontvangen. 6x opgehangen tijdens het wachten. Het woord klantenservice is niet van toepassing! Het is een telefoondienst en is èèn grote verschrikking.
Er is geen enkele service of hulp.
Bestel hier niet groot, geen respect voor je bestelling
Kapotte artikelen en gratis artikelen niet meegeleverd terwijl ze op de site in voorraad stonden. Het grote pakket was niet netjes ingepakt. Alles leek erin gegooid. De postbezorger had het netjes bezorgd maar klantenservice wijst naar de post. Magazijn heeft duidelijk lak aan met name grote bestellingen. In de toekomst bestel ik voor mijn moeder haar maandelijkse boodschappen bij etos. Daar word het wel netjes ingepakt met oog op verzending en postmachines.
Voor de kapotte artikelen kreeg ik compensatie, maar dit is niet de eerste keer, wel de laarste voor mij.
Gebruik gemaakt van Gillette+Airfryer…
Gebruik gemaakt van Gillette+Airfryer actie. ook eentje voor mijn digibete ouders besteld die geen computer hebben (ook ander adres etc). in kleine letters stond schijnbaar max 1 per IP (actie pagina was al weg dus geen idee of het klopt). Na aantal weken bellen over en weer gestuurd te worden en wachten kwamen ze tot deze conclusie en had ik gewoon pech. Ik mocht wel nog de mesjes retour sturen maar dan wel zelf de verzendkosten betalen..
**Zeer teleurgesteld over de service van Kruidvat**
Mijn bestelling bij Kruidvat werd maar liefst 15 dagen niet geleverd. Gedurende deze 15 dagen kreeg ik geen enkele informatie over de status van mijn bestelling.
Toen ik zelf contact opnam om te vragen wat er aan de hand was, werd mij verteld dat ze het zouden onderzoeken en mij hierover zouden informeren. Ik heb vervolgens gewacht op een reactie, maar zonder dat ik enige informatie kreeg, werd mijn bestelling uiteindelijk door Kruidvat geannuleerd en kreeg ik mijn geld terug.
Wat ik daarnaast erg vreemd vind, is dat de bestelling in het systeem wordt weergegeven alsof ík de bestelling heb geretourneerd, terwijl Kruidvat zelf de bestelling heeft geannuleerd. Ik heb de bestelling nooit ontvangen en heb deze dus ook nooit kunnen retourneren.
Door deze situatie zat ik gedurende die periode zonder de vitamines die ik had besteld. Omdat ik deze nodig had, was ik genoodzaakt om de vitamines opnieuw te kopen.
Daarna heb ik contact opgenomen met de klantenservice over de korting die ik door deze situatie was misgelopen. Mij werd verteld dat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen en dat de misgelopen korting zou worden vergoed, maar alleen als ik exact dezelfde producten opnieuw zou bestellen.
Dat vind ik erg onredelijk. Ik heb de producten niet vrijwillig opnieuw gekocht; ik moest ze opnieuw aanschaffen omdat mijn bestelling na 15 dagen zonder enige voorafgaande informatie door Kruidvat werd geannuleerd.
Ik had verwacht dat Kruidvat verantwoordelijkheid zou nemen voor deze situatie en een passende oplossing zou bieden. Helaas voelde de communicatie met de klantenservice erg standaard en weinig klantgericht.
Een zeer teleurstellende ervaring.
Kruidvat is Onbereikbaar.
Kruidvat is Onbereikbaar.
Ik heb een bestelling gedaan en betaald, maar product niet ontvangen.
Telefonisch is Kruidvat onbereikbaar of je moet een uur wachten. Slechte service.
Onlangs had ik zwitsal doekjes bestel…
Onlangs had ik zwitsal doekjes bestel en me bestelling gaat altijd goed tot ze iets gratis bij je producten toevoegen zoals een cartoen tas met tekst. Al is het gratis, voeg hem niet toe aan je winkel mandje. Je krijgt het tog nooit binnen. Mijn tas zat niet bij mijn bestelling en kruidvat neemt ook niet op. Is gewoon een scam van een gratis product
Chatbot
Ik probeer de klantenservice te bereiken met een simpele vraag waar de chatbot mij niet bij kan helpen. Het lijkt vrijwel onmogelijk om een echt mens te spreken. En erger nog, ze hebben achtergrond geluid toegevoegd zodat de chatbot 'echt' klinkt.
Had to wait hours before I got my…
Had to wait hours before I got my digital tickets; and waiting for service felt like hours too...
Niet ontvangen bestellingen 2 keer
2 keer achter elkaar een grote en dure (van ruim 250 euro bij elkaar)bestelling niet ontvangen omdat kruidvat de bestelling niet had opgestuurd. Na advies van wachten een week en daarna onderzoekswachtijden het geld terug gestort gekregen, maar een deel van mijn gespaarde punten niet terug gekregen, tevens kwamen ze niet over de brug voor een redelijke tegemoetkoming van de gemiste kortingen zoals wel telefonisch beloofd.. ook de eerder bestelde pakketen was niet mogelijk om alsnog na te sturen... uit triestheid kwamen ze over de brug met een cadeaubon van 5 euro... schandalig gewoon.. en geen reactie meer op de mails van het nog steeds niet totaal aantal verloren punten..
Belde eerst naar klantenservice van het…
Belde eerst naar klantenservice van het kruidvat en vroeg waarom bij iets dat ik wilde bestellen een rondje stond met ‘ gratis verzending ‘ en als je wilt bestellen dat het niet zo is? Men kon mij niet erbij helpen en toen ik zei dan wil ik een klacht indienen, werd ik in de wacht gezet en niet meer geholpen!
Niks ontvangen
Niks ontvangen, wel betaald!
3,5 week geleden besteld, zou ik binnen 3 werkdagen kunnen afhalen. En nu nog steeds niks binnen. Klantenservice gemaild twee keer reactie gehad netjes alles doorgeven wat er gevraagd werd en nu wacht ik nog steeds. Schandalig dat ze zo met klanten omgaan en ik nog altijd mijn geld niet terug heb!
Vouchers niet geleverd, geen compensatie
GoVolta vouchers gekocht via Kruidvat Online. Dit was destijds in maart maar een paar maanden later kwam ik erachter dat ik de vouchers nooit heb ontvangen. Hier over gemaild en nieuwe vouchers ontvangen met geldigheid t/m 1 september. Deze bleken niet te werken en na meerdere keren mailen en bellen werd mij verteld dat de vouchers al waren verlopen en ik in de actieperiode mijn vouchers had moeten verzilveren, oftewel de vouchers die Kruidvat mij destijds nooit heeft opgestuurd en ik nooit heb ontvangen (wat zij ook hebben bevestigd dat deze door een fout niet binnen kunnen komen). Aangezien de boekingsperiode was verlopen konden ze nu niks meer voor mij doen en 0 compensatie geven (terwijl er nu een nieuwe actie loopt waardoor ze prima nieuwe vouchers kunnen uitgeven zou je denken)
Oftewel, je koopt een product wat niet wordt geleverd en kunt niet je geld terugkrijgen of enige vorm van compensatie.. bestel vooral geen vouchers of iets via Kruidvat. Nog nooit zo'n waardeloze klantenservice meegemaakt.
Kruidvat altijd perfect.
Altijd voordelig, altijd goede service. Ophalen of verzenden altijd perfect.
Een zeer teleurstellende ervaring
In de folder van Kruidvat staat deze advertentie: Dr. Scholl's Voetvijl voor Harde Huid 33% korting (van EUR 9,99 voor EUR 6,69) + gratis verzending.
Op de website van Kruidvat kun je helaas niet zien in welke filialen een artikel op voorraad is. Daarom ben ik op goed geluk naar naar 2 verschillende filialen van Kruidvat gefietst om dit artikel te kopen, maar beiden bleken dit artikel niet in de collectie te hebben.
Een verkoopmedewerkster bij het 2e filiaal wees mij op de 'gratis verzending', behorende bij dit actieproduct. Ik gaf aan dat ik vermoedde dat ik voor een hoger bedrag zou moeten bestellen om voor gratis verzending in aanmerking te komen, maar zij ontkende dit en wees op de Kruidvat advertentie in de folder met 'gratis verzending' bij dit product.
Toen ik thuis dit artikel via de webshop van Kruidvat wilde bestellen met gratis verzending, lukte dat echter niet. Deze tekst verscheen in beeld: "Bestellen kan vanaf EUR 15,00".
Toen ik (tijdens de openingstijden van hun live chat) hierover via de chat contact wilde opnemen met de klantenservice van Kruidvat, lukte dat telkens niet. Steeds opnieuw verscheen deze tekst in beeld: "Sorry, er is momenteel helaas niemand beschikbaar. Om lange wachttijden te voorkomen, kan het gebeuren dat de chat binnen onze openingstijden even niet beschikbaar is.".
Een zeer teleurstellende ervaring.
Kruidvat is een zeeeeeeer slecht…
Kruidvat is een zeeeeeeer slecht bedrijf in nee ja Mensen in Nederland koop nooit een appel card or a steam card eth kruidvat ze cards ar no
T working eth kruidvat soow dont get a apple de or a steam cards der eth kruidvat dont doe ith Mensen dont doe ith agen
Shit Klantendienst
Liever 0 sterren. De klantendienst trekt op niets. We hadden een simpele vraag: is de online korting ook geldig in de winkel zelf?
Telefoneren? Ging niet, de telefoon ging niet eens over. De live-chat? De AI-robot liet weten dat er niemand aanwezig was... TIJDENS de openingsuren 3 dagen na elkaar.
Dan maar via facebook. Kreeg ik 5 (!) werkdagen later eindelijk reactie met de vraag welke actie, terwijl ik deze had vermeld. Ik laat weten dat het niet meer nodig was, aangezien we dan zelf naar de winkel waren gegaan.... De korting was er niet geldig. Dus mijn vriend heeft het online besteld.
Krijg ik daarna het bericht dat ik maar moet telefoneren of via de online chat moet sturen als ik sneller reactie wil.
Excuseer?! Jullie hebben een shit klantendienst en dan zou het nog mijn fout zijn ook?
Kruidvat. Sluit gewoon jullie live-chat, telefoonnummer en facebookchat af. Jullie kunnen er niets van. Focus jullie je op mails. OF werf personeel aan voor de klantendienst zodat de klanten niet weken moeten wachten voor simpele informatie.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.