Kokkedal Castle Copenhagen Anmeldelser

3,0

Undertegnede kommer ofte på Kokkedal Slot,og jeg får en så udsøgt og ualmindelig god behandling at jeg føler trang til at skrive en anmeldelse. Alt personale er helt utrolig venlige og servicemind... Se mere

Vi var voldsomt skuffede over vores ophold. Der var ingen vinsmagning. Maden var simpelthen. Vi blev få dage før omdirigeret, da vi var de eneste på det tidligere bestilte slot. Vi var kun få gæster... Se mere

Vi havde købt en deal, og blev bestemt ikke skuffet. Ankom eftermiddag hvor vi fik med kaffe og kage. Aften bød på lækker 4-retters middag med vin, vand og kaffe. Overnatning med flot morgenm... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,0

Her daler kokkene, og stjernerne falder fra himlen!

Bedømmelse af Kokkedal slot
Her daler kokkene, og stjernerne falder fra himlen!
Skrevet af Lene og Jesper Floor
Vi er normalt ikke typer der er utilfredse og klager, men her er det bare for meget.
Lidt lang men du bør læse den.
1 juni 2020 Spiste vi på Kokkedal slot, som jo virkelig er smukt og ligger i fantastiske omgivelser, vi fik en fantastisk middag i Braseriet, og besluttede straks, at her ville vi holde vores sølvbryllup.
Vi bestilte 2 overnatninger (ikke noget med horn orkester) og inviterede gæster til at komme til middag 1ste juni 2021, vi kikkede lidt på menuen, og fandt at den ikke helt levede op til vores ønsker (vi syntes ikke om Pomfritter til en ret der koster 345 kr.), så vi besluttede at besøge slottet for at få lidt detaljer på plads.
Vi snakkede med en i restauranten, hvor bordet kunne stå, vi beskrev at vi gerne ville have hvide asparges til forret, men at vi ikke ønskede fritter til hovedretten, hun skrev dette ned, og ville informere Eva Sørensen om vores ønsker, så ville Eva kontakte os med et forslag til middagen, Eva sendte så et link til den menu vi havde set, den med fritter!
Jeg ringede følgelig til Eva, som så kunne tilbyde en 3 retters menu med asparges, kylling med morkler og rabarber pris 525 kr. per person, vi tænkte at kylling var lidt simpelt, man da de har en gourmet restaurant på slottet, hvor en 4 retters middag koster 595 kr. havde vi stor tillid til at de kunne det der i køkkenet.
Men det kunne de ikke….
Vi havde den værste tænkelige oplevelse hvad middagen angik, dilettantiske anrettet forret uden rejer (som vi havde for bestilt), hoved retten var totalt uden nogen smag (mangel på morkler og andre elementer der skulle have løftet retten), og til dessert en meget kedelig Rabarber tærte med en klat is til, en tynd skive tørt flûte uden karakter blev serveret med en tang.
På selve aftenen lod vi det ligge, der var ingen grund til at ødelægge sølvbrylluppet totalt!
Næste dag da vi skulle afregne for ophold og middag fremførte vi vores klage over middagen til Selma Sharif, vi gennem gik regningen, her fremgik det, at vores middag nu var en ”Konference menu og nu til 435 kr.”. Vi spørger bare hvem vil have en konference menu til sit sølvbryllup!!!
Efter en del snakken frem og tilbage, tilbød Selma at de trak drikkevarerne ud af regningen (der var i øvrigt flere fejl i regningen, blandt andet en flaske champagne til 725 kr.!)
Vi fandt at det var en rimelig løsning, og fandt ikke anledning til at klage yderligere.
To dage senere fik vi den fulde regning, Champagnen og et par flasker poste vand var trukket ud, men ikke alle drikkevarerne som aftalt med Selma Sharif, der var ingen følge skrift med regningen, som i øvrigt var trukket på vores konto.
Vi skrev følgelig til Selma og sagde at dette jo ikke var som aftalt, og fik svaret:
Hej Jesper
Jeg måtte afregne det fulde beløb for at lukke regningen men vores direktør Kasper Heebøll Harboe vil kontakte dig vedrørende regningen og jeres oplevelse hos os.
MVH Selma Sarif
Så vi ventede og ventede, vi rykkede og fik igen et beklagende henholdende svar fra Selma Sarif.
Nu er der gået 5 uger, og det ser ikke ud til at Kasper ønsker at tale med kunder der er utilfredse, men han fik chancen.
Kunder er ikke noget chefen på Kokkedal slot interesserer sig for, kun at de betaler overpris i forhold til kvalitet naturligvis.
Kasper skulle hellere holde sig til at gå tur rundt om Kokkedalslot, som han gjorde før han overtog forpagtningen 1 juli 2020, alt andet er synd for Kokkedalslots ejer og for alle der besøger det.
Vi håber at dette dejlige sted engang får sit gode renommé igen.

7. juli 2021

Værelset stank af kloak

Vores værelse stank af kloak, ingen i receptionen efter 22 der kunne hjælpe. Vi fik 348 kr refunderet ud af en regning på 11.000. Det er ikke 5 stjernet service man skal forvente. Ikke et sted vi kommer retur til for en hygge overnatning, pris og service hænger ikke sammen.

16. juni 2021

Pas på værelse 302 og de nærtliggende…

Pas på værelse 302 og de nærtliggende værelser !!
Vi fik begge bid, som uden tvivl var væggeluse og endte med at kører hjem samme aften da jeg slet ikke kunne sove der (vi fik dog nyt værelse, men må indrømme at der var tale om en nedgradering -småt loftværelse - og ingen “undskyldning” tiltrods for jeg fremviste min arm med 12 bid ...- OG hotellet var næsten tomt
vi havde endnu ikke brugt sengen andet en siddet i den med tøj og set film, tør ikke tænke på hvor mange bid jeg havde fået hvis vi havde sovet 8 timer i sengen 😱
Efterfølgende sagde hotellet det var tjekket og ingen væggeluse. Men vi kunne ikke få en kopi fra det firma de havde ude - og fik svar på de efterfølgende havde brugt værelset til andre uden de havde klaget !!
Vi måtte smide det tøj ud vi havde på da vi kom hjem for vi tager ingen chancer med væggelus - så tak for “hyggeligt ophold på Kokkedal slot”

29. marts 2021

Virkelig dejligt sted

Virkelig dejligt sted, venligt personale og skønne omgivelser. Vi kom på en hverdag og havde hele spa’et for os selv i to timer. Vi fik gløgg og æbleskiver - de bedste vi nogensinde har smagt. I det hele taget var maden og vinen super lækker - alt sammen til virkelig overkommelige priser. Tak for et skønt ophold, vi kommer gerne igen!

8. december 2020

Værelse

Værelse , vægge beskidt , udsugning på badeværelse fyldt med snavs. Købt vin til middag betaler næsten 100 kr for alm vand uden info om det ! Morgenmad , æg , bacon , pølser koldt !
Receptionist meget uhøfligt , der vi nævnte om alt der her.

28. november 2020

Kokkedal reklamerer med prisen på festen på storskærm under middagen

Vi var gæster til en konfirmation på Kokkedal Slot hvor der var to storskærme i selskabslokalet. På de to storskærme var der en reklame for Kokkedal Slot inkl. prisen for det indeværende arrangement. 895 kr for festen var klart for alle.
Vi som gæster har skrevet i flere omgange til Kokkedal Slot, men intet respons.
Maden var fin og tjenerne var søden. Den del fungere godt.

16. september 2020

Intet 5 stjernet hotel.

Når man betaler knap 7000 kr. for et 2-dages ophold, forventer man en vis form for serviceniveau og professionalisme. Det var desværre ikke tilfældet i denne situation.
Min kæreste og jeg starter dagen efter indcheckning med at få et glas øl ude på terrassen. Bunden falder ud af deres (sikkert billige) ølglas, og alt vores tøj er dermed vådt og ødelagt. Vi bliver ikke på noget tidspunkt mødt med en undskyldning, en imødekommenhed eller noget hjælp. Vi må selv opsøge en tjener - igen - og bede ham om at sende tøjet til rens.
Ydermere var samtlige af drikkevarerne i minibaren på værelset udløbet på dato, airconditionen kunne ikke slukkes... og rengøringen - eller mangel på samme - kunne man også godt snakke om.
Alt i alt bare en ikke-tilfredsstillende oplevelse på et såkaldt 5-stjernet hotel.

22. juli 2020

Spa-ophold…

Har været på Spa-ophold med min veninde - en overnatning i total forkælelse - alt var gennemført og udsøgt - Fantastisk personale - udsøgt mad - smukke omgivelser - jeg svævede ud af rummet efter den skønneste massage fra Chanel i Spa’en.

22. juli 2020

Danmarks dyreste postevand

Har været på 7 mand på slots besøg med 2 overnatninger spiste 2 aftener med 3 retters menu med rødvin og hvidvin , købte 7-8 flasker rødvin af kr, 700-800 kr , da vi skulle afregne var beløbet ca 30.000 kr , kunne se vi også skulle betale for vand hvor selve vand delen var på ca 1500 kr , så pas på den ekstra regning hotellet skriver , frækt når man køber så dyre vine at vand ikke medfølger .

15. februar 2020

Jeg havde for mange måneder siden…

Jeg havde for mange måneder siden booket en gourmetmiddag som var en gave til min mand. Vi glædede os vildt meget og for en sikkerheds skyld tjekkede jeg min reservation og fik til min skræk at vide at den var blevet annulleret ved en fejl. Jeg fik en undskyld og fik at vide at det var en menneskelig fejl, men det er bare ikke godt nok og vi vil nok aldrig mere kontakte eller anbefale Kokkedal slot.
Vi er begge to meget skuffede og kede af det.
Mvh.
Bojsen-Møller og Sørensen

14. februar 2020

Vi holdt vores bryllup på Kokkedal…

Vi holdt vores bryllup på Kokkedal slot. Mødte op til en gennemgang af muligheder for dette.
Der var ikke en eneste ting der ikke var svar på fra Casper som stod for det.
Var til prøve smagning af mad og vin. Tænkte nu vil de nok prøve at sælge os den dyreste vin men nej, blev holdt inden for budget, manden var fantastisk.
Vores bryllup blev holdt på terrassen, personalet havde styr på alle gæster da det var en overraskelse, sørgede for at alle var samlet, gav signal til præst og brud om at komme.
Selve middagen var så professionelt så man tror det var løgn- alt var afstemt. Der manglede intet - ikke et tomt glas uden folk selv ønskede det.
Da klokken nærmede sig 3 havde vi en aftale om evt forlængelse mod betaling, Casper havde styr på vores gæster og syntes det ville være spild af penge at forlænge festen - så professionelt.
Kan absolut kun anbefale Kokkedal slot hvis festen skal blive en succes.

5. december 2019

En helt igennem fantastisk oplevelse…

En helt igennem fantastisk oplevelse med et slotsophold på Kokkedal Slot. Servicen er helt i top og specielt bartender Saul med hans unikke både Cocktails og Mocktails gjorde opholdet fuldendt - specielt Sauls mocktails tilpasset den meget lækre aftenmenu, hvis man ikke drikker alkohol, var en smagfuld oplevelse i sig selv - vinmenuen var dog også i top. Sammen med de fantastiske tjenere i restauranten morgen og aften, modtagelsen og de helt unikke smukke omgivelser, kan vi varmt anbefale Kokkedal.

31. oktober 2019

Var til bryllup i juni måned på…

Var til bryllup i juni måned på Kokkedal Slot. Det ligger vildt flot, er smukt og det var en fantastisk oplevelse fra ankomsten lørdag til vi forlod slottet søndag. Meget professionelt og serviceminded personale med styr på tingene. Fantastisk mad og vine, Absolut en succes.

8. september 2019

Useriøst

Vi spiste frokost i en næsten tom restaurant vi var selv 6 pers, yderliger 3 borde, så der var bestemt ikke travlt. Betjeningen var god til vi havde fået vore mad, derefter så vi ikke skyggen af personale før de tog ud af bordet. En kartoffel mad med sprødt kyllingeskind, var uspiseligt pga det havde ligget for længe så fedten var blevet harsk. Vi blev ikke tilbudt noget andet fra kortet ( der for øvrigt kun byder på 5 forskellige slags smørrebrød, så man kunne forvente at det var frisk) og der blev heller ikke undskyldt, hverken fra køkkenet elle serverings personalet. Med en pris på 105kr er det totalt useriøst og tarveligt at serverer noget mad der ikke er i orden og så bare regne med at det er okay og at man ikke behøver gøre sig særlig umage. Det rigtige havde været at kompenserer i form af et andet stykke mad og en undskyldning. Ærgeligt når man bor i nærmiljøet og gerne vil bruge de skønne omgivelser.

26. august 2019

Vi fik et slotsophold ved jer i…

Vi fik et slotsophold ved jer i bryllypsgave.. Det var en skøn oplevelse, men jeg må dog sige at 250 kr. pr. person for at komme ned i jeres spaområde, er alt for dyrt for det man får. Det kan ikke anbefales. Selve servicen var helt i top med meget venlige og imødekommende personale og fantastisk gastronomisk oplevelse.

Et stort minus herfra er, at når man får et gavekort hvor der står præcis hvad det indeholder, alt fra værelsestype til 4 retterts middag mm, så er jeg meget utilfreds med, at man bliver opkrævet 1000 kr alene for et ophold, selvom man ikke har fået mere end det gavekortet har lydt på. Det var åbenbart fordi at gavekortet lød på 2600 men opholdet havde en værdi af 3500. Men det står der ingensteder på gavekortet, som vi fik i bryllupsgave. Der stod kun hvad vi præcis ville få, så hvorfor skulle vi betale mere???? Hvis det var fordi gavekortet kun kunne indløses i en betemt periode for den værdi det nu har, hvor vi faktisk fik de ting som der stod på gavekortet, så skal det skrives på gavekortet, at det kun kan indløses i en bestemt periode, og ellers vil der være en merpris. Jeg ville have givet 5 stjerne, men i får kun 2, da jeg ikke er fan af, at man snyder sine kunder, og ikke gør sine kunder opmærksommer på disse ting.

20. august 2019

Flot slot , trist oplevelse :(

Vi har lige holdt julefrokost sidste wekkend på denne meget smukt slot (den eneste positiv ) og maden var så ringet og sovsen var meget meget saltet og servicen var også ringet :( vi havde forventet at servicen og maden var god i forhold til hvad vi betalt , men engang tjenerne var pænt klædt på (det er jo trods alt et slot ) og ikke en ganske alm.resturant ;( ... fy fy skam !

20. december 2018

En ordentlig omgang rod

Vi er 4 par som netop er vendt tilbage efter et slotsophold. Vi er desværre dybt skuffet alle sammen og derfor denne anmeldelse.
En ordentlig omgang rod.
Fra bestilling, check in til check ud. Vi havde glædet os, men sidder tilbage med følelsen af alt for mange fejl og dårlig service.
Ved check in bliver vi spurgt om vi vil være venlige og flytte vores biler, idet der indkørelsen skal renoveres dagen efter og tidlig om morgenen. Det gør vi. Efterfølgende kan vi se at bil efter bil fortsætter med at parkere på selv samme parkeringsplads. Vi konstaterer, at der skal holdes bryllup og vi kan se at det er gæster til brylluppet som tilsyneladende er forebeholdt disse pladser. De skal bo på selve slottet, det skal vi ikke.
Allerede her synes vi at vi er blevet “stukket en lille hvid løgn”.
Vi får kaffe og kage, men ikke alle sammen. Det skal senere vise sig på selve fakturaerne. Vi indtager middagen og efterfølgende får vi anvist kaffe og sødt, i lokalet ovenover. Min mand spørger til en cognac og får prisen. Nej tak, den er for dyr og beder om en anden. Jeg skal efterfølgende underskrive regningen. Her kan jeg se at vi er blevet skrevet for 8 kaffe og ligeledes den ekstra dyre cognac. Jeg må påpege dette, hvorpå tjeneren svarer..... nå ja, det er jo en del af jeres slotsophold.
Vi går til morgenmad og kan se at intet renoveringsarbejde er påbegyndt, som vi blev meddelt.
Den ene stjerne vi giver, går udelukkende til vores tjener Michael. Han var simpelhent fantastisk og gjorde sit arbejde fremragende 👍 STOR TAK til Michael fra os alle 8.
Vi checker ud og her går alt galt. Vi bliver alle præsenteret med forkerte tal. Jeg spørger til et beløb, hvorpå receptionisten siger meget bestemt, at det står jo på bonen. Jeg må konstatere, at det ren faktisk IKKE står på bonen og hun får bonen retur. Herefter ringer hun til den pågældende tjerner. Nu opstår der forvirring og nu bliver det hele noget rod. Vi må lige vente til de har fået styr på de enkelte priser. Min mand benytter lejligheden til at spørge om det nævnte renoveringsarbejde. Selvsamme receptionist, meddeler at arbejdet er blevet udsat til næste dag, altså mandag. Vi tror simpelhent ikke på denne forklaring, beklager ! Parkeringspladsen er udelukkende forbeholdt de gæster som skulle til bryllup. Det er helt sikkert.
Imens vi venter, står et andet par også og checker ud. De får ligeledes præsenteret en faktura, som heller ikke er korrekt. Også de må påpege og nægter at betale for noget som de ikke har fået. Man får desværre følelsen af, at personalet er meget hurtig til at trykke på knapperne og bonne gæsterne for noget som ikke er korrekt. Det er ganske enkelt ikke i orden og dette kom så også til udtryk for vores kaffe og kage bestillinger. Vi fik så mange “vi beklager fejlen” bemærkninger. Hvad med at kompensere for alle disse fejl og mangler, tænker vi ?
På et slotsophold skal alt bare være perfekt og det var det under ingen omstændigheder for vores vedkommende.
Bathshower på alle værelserne, men kun en lille tube til begge gæster. Det er simpelhent ikke i orden, når man har betalt for et pænt dyrt slotsophold.
Vi er langt fra tilfredse med vores ophold. Vi har alle 8 talt om opholdet efter at vi er kommet hjem og vi er desværre så skuffet.
En ordentlig omgang rod, Kokkedal Slot !

14. oktober 2018

Betal for en ligegyldig salgstale og bliv snydt for lovet gavepose

Dårlig oplevelse. Foredrag om "søvn og detox" er en aften, hvor vi betalte for en ligegyldig slagstale om to nye behandlinger fra Comfort Zone. Ok præsentation af saunagus. Den lovede gavepose til 525 kr. indeholdt nogle få ml. prøver og en svamp.. Det bliver aldrig til 525 kr. Markedsføringen af aftenen har intet med oplevelsen at gøre, bondefangeri. At gøre grin med sine kunder, det er dumt.

15. september 2018

Er dette din virksomhed?