Enestående service. Jeg er på forretningsrejse og skulle blot have en overnatning, mandag - tirsdag, jeg blev budt hjertelig velkommen, fik en dejlig romantisk værelse, som det nu er på et gammelt sl... Se mere

Meget gammelt og slidt værelse. Meget dunkelt gult lys. Råd i vindueskarmen. Døde fluer overalt. Edderkoppespind og edderkopper på værelset. Intet tryk i vandet så der kunne næsten ikke tages ba... Se mere

Vi afholdt vores bryllup på Lille Restrup d 14/8 2015 med 50 gæster som total arrangement, hvor de stod for alt undtagen ceremonien. Værtsparret var venlige og professionelle gennem hele forløbet, og... Se mere

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tyv tror hver mand stjæler

Havde booket et ophold på Storr Restrup slotshotel, men opdagede at vi skulle betale ved ankomst og ikke ved afrejse. Det vil jeg af princip ikke, så jeg afbestilte inden for afbestillingsfristen men de bliver ved med at sende betalingspåmindelser.

27. marts 2026

Enestående service.

Enestående service.
Jeg er på forretningsrejse og skulle blot have en overnatning, mandag - tirsdag, jeg blev budt hjertelig velkommen, fik en dejlig romantisk værelse, som det nu er på et gammelt slot, og blev budt på te med varm mælk (havremælk) da jeg ikke tåler laktose. Der var tænkt på alt, lidt godt til teen også glutenfrit som jeg kunne tåle, helt perfekt. Til og med en hygge plaid til over benene, mens jeg nød teen. Alt i alt en meget positiv oplevelse midt i en mørk kold vintertid.

16. marts 2026

Slottet

Fruen og jeg, havde et fantastisk ophold/oplevelse, med dygtig kok, og venlig personale. Og slottet er bare flot. Klart et besøg hver.

3. oktober 2025

En fantastisk bryllupsfest for vores…

En fantastisk bryllupsfest for vores barnebarn. Stedet er utroligt charmerende, med flotte omgivelser, og flotte udenoms-arealer. Flot reception om eftermiddagen med super-lækker tapas. Intet manglede. Om aftenen en fantastisk oplevelse i de flotte romantisk-rustikke lokaler. Masser af stjernehimmel og lyskæder - guldstole og utrolig flot bordopdækning med rustikt service - guldbestik og superflotte blomster. Maden helt i top - meget over gennemsnittet. Særdeles flot anrettet, og velsmagende. Dejlig diskret nærværende servering.
Som tidligere musiker og kroejer , må jeg erkende at jeg aldrig har set så unikke lokaliteter til en bryllups-fest. Et hyret diskotek fik de helt optimale betingelser for en god fest med dansegulv - barer og louncemøbler. Alt i alt et sted hvor man ikke synes 5 stjerner rækker. Vi overnattede i Autocamper, så kender ikke værelses-standarten. Men til morgen-maden var de overnattende tilfredse, selvom værel-
serne var ældre. Alle roste sengene.
Godt gået Ll. Restrup.

14. juni 2025

Sikke en vidunderlig oplevelse

Sikke en vidunderlig oplevelse. Personalet var simpelthen så venlig , hjælpsom og oplysnings parat. Maden var en sand oplevelse for maven. Naturen omkring var kærlighed til sjæl og sind. Værelserne var så smukke at man fik følelsen af at man var på et slot. Ikke sidste gang vi tage en weekend på en af ejernes slotte .

8. marts 2025

Lille Restrup leverer en fantastisk…

Lille Restrup leverer en fantastisk oplevelse med en charmerende og romantisk atmosfære, der er perfekt til et bryllup. De smukke, historiske omgivelser skaber en intim og hyggelig stemning, som føles både elegant og afslappet. Maden var virkelig god – både smukt præsenteret og velsmagende. Retterne var lavet med friske ingredienser og stor omhu, hvilket gjorde hele middagen til en mindeværdig del af dagen. Det er et sted, der klart kan anbefales, hvis man ønsker en kombination af skøn atmosfære og fantastisk mad til sit bryllup.

5. oktober 2024

Meget gammelt og slidt værelse

Meget gammelt og slidt værelse. Meget dunkelt gult lys.
Intet tryk i vandet så der kunne næsten ikke tages bad/vaskes hænder.
Der lugtede meget indelukket og gammelt overalt.
Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for. Frugten var ikke frisk og flere fade var tomme.
udenfor lår der skrald, ragelse, ukrudt og store hundelorte flere steder.
Ikke et sted vi kommer igen.

1. september 2024

5 retters menu

Omgivelser, værelse, morgenmad og betjening var i orden. 5 retters menuen som var tilknyttet vores ophold under performede i forhold til vinmenuen som vi tilkøbte. Menuen var heller ikke i overensstemmelse med det som fremgik af hjemmesiden. Så ud fra den betragtning så kan jeg ikke anbefale at bruge deres tilbud igennem deal.dk, da jeg ikke føler at får det man bliver stillet i udsigt.

18. maj 2024

Gourmetophold.

Vi havde fornøjelsen at være på St. Restrup fra 9.12 til 10.12. Det var en meget stor fornøjelse. Dejligt værelse, venlig og professionel betjening og meget lækker mad. Herregården var utroligt smagfuldt julepyntet og det hele emmede af hygge. Vi kan på det varmeste anbefale St. Restrup
Thomas og Jytte Kelstrup

8. december 2023

Den mest idyllisk herregård der findes

Den mest idyllisk herregård der findes
Kan på det varmeste anbefale store restrup.Trænger man til fred,ro så lav et ophold.Er nået af bedste man kan gøre for sig selv og man får bslsam for sjælen glæden hygge ro på dette sted.Så skønt pragtfuld dejligt mad hvor man oplever ens sanser blive brugt.Er sådan en vidunderlig nydelse og med dejligt vin til.Rene råvare skønt kød og alt hvad hjertet kan begær.Der er ren pæn og så hyggelige værelser.Servicen er i top.Sådan sød rar personale og servering.En kæmpe tak ros for den søde oldfrue som bare gjorde det til den bedste oplevelse med forkælelse med dejlig lækker morgenmad hvor hun sød til tage sig af hvad man kan tåle af produkterSå tusind tak for det bedste ophold,sted og tak fordi dem der ejer det gør ens liv beriget ved kan lave ophold på de 5 slotshotel de ejer så tag et ophold og det nået det bedste du kan gøre.er på 10 år vi besøger store restrup og kommer med glæde igen kh anette

13. oktober 2023

Guldbryllup

Lørdag 30.07.22 holdt vi guldbryllupsfest i tidsrummet 12.00 - 19.00.
Det blev holdt i vestfløjen.
Vi havde forinden aftalt borddækning, lys og blomster, og det levede i høj grad op til vore forventninger.
Vi fik serveret særdeles lækker mad, og der var god betjening.
Omgivelserne var perfekte, idet vi efter at have siddet ved bordene, kunne rykke hen i sofaer eller ud på terrassen med kaffen.
Alt i alt var vi meget tilfredse med dagens forløb, og mange af vore gæster har efterfølgende rost arrangementet og stedet

30. juli 2022

Har lige været til bryllup på Lille…

Har lige været til bryllup på Lille Restrup hovedgård og jeg kan ikke lade være med at komme med en positiv kommentar. Det var så perfekt, smukt dekoreret og gennemført. Maden var noget af det bedste, jeg længe har smagt og flot serveret. Søde diskrete tjenere, hele tiden opmærksomme. Bryllupskagen superflot og MEGET lækker.
Værelserne fine og rene.
Sidst, men ikke mindst, værtsparret hjalp med at finde og binde tomme dåser til at hæfte på brudeparrets bil, som ingen af os havde tænkt på i god tid 😉 tak for det
Bodil

24. juli 2022

Forfærdelig service

Da jeg og min kommende kone skulle planlægge vores bryllup valgt vi Lille Restrup Hovedgaard pga den flotte lokation, bryllupsplanlægger samt at vi kunne have stedet for os selv. Vi fik dog hurtigt en fornemmelse af at ikke alt var som det skulle være.
Vi oplevede gentagende gange ikke at få svar, at blive ignoreret af personalet, at de glemte aftaler de selv havde lavet med os. Bryllupsplanlæggeren kunne ikke huske hvem vi var når vi kom og blev ved med at forveksle vores ønsker med andre. De gav løgne og undskyldninger i stedet for at hjælpe os. De forsøgte at snyde vores gæster ved at tage 895 for et hostel værelse der på hjemmesiden kun koster 150,-. Der var gris og snusk i hjørnerne og vi blev ved med ikke at måtte se værelserne, som vi så senere har fundet ud af er snuskede og jordslåede.

Men det væreste må være at vi kun 6 UGER før vores bryllup får at vide at stedet som vi har booket og aftalt vi skal have for os selv, ikke længere kun er til os, men vi skal nu dele stedet med et langt større selvskab end hvad vi er. Dette noget vi kun fik afvide fordi vi specifikt spurgte om det, vi havde fornemmelsen af at hvis ikke vi virkelig havde presset dem så var vi bare mødt op på dagen og så var der pludselig en masse mennesker der ikke hørte til vores fest.

Da vi gjorde dem opmærksom på at dette var imod den aftale vi havde lavet, fik vi afvide at vi bare kunne finde et andet sted.

De har løget, manipuleret, skjult, sjusket og tal ned til os og jeg ville ikke ønske for mig værste fjende at blive behandlet på den måde op til sin store dag.
Vi måtte med kun 6 uger finde et nyt sted, noget der har skabt helt enormt pres på os, da alt jo er booket.

Hold jer langt væk.

21. juli 2022

Super ophold

Vi ankom den 3. maj 2022, vi blev budt velkommen af receptionen, og informeret om vores aften.
Lækker 5 retters menu med super betjening lækker morgenmad.
Skønt værelse alt var rent og overgik vores forventninger.
Vi kan kun anbefale
Store Restrup Slotshotel

9. maj 2022

Bryllup oktober 2021

Vi holdt vores bryllup her i oktober på Lille Restrup Hovedgård - og det var fuldstændig fantastisk! ❤
Det var den bedste dag i vores liv og alt spillede bare på dagen i fantastiske omgivelser - og vi kunne bare slappe af og læne os tilbage og nyde det hele.
Ejerne og deres personale er meget professionelle og vi har været meget trygge under hele processen, som vi selv fik lov at være en stor del af. Man får så meget hjælp til planlægningen, og der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre.
Alt var perfekt: tapas og bryllupskage under receptionen, middagen og festen om aftenen, bordpynten, serveringen og betjeningen gennem hele aftenen var helt i top. Brunch dagen efter var også i topklasse.
Vi kunne ikke have fået et bedre brylluppet andre steder og respons fra vores 110 gæster bekræfter os i, at vi ikke kunne have valgt bedre sted.
Tusind tak til Lille Restrup Hovedgård for at give os vores drømmebryllup ❤

Mvh. Rasmus og Anne

14. oktober 2021

Koldt og grisk foretagende.

Vi blev gift og fejrede vores bryllup i august 2021 på L. Restrup Hovedgaard. 80 gæster kom til fest. Selvom ejeren havde sagt, at booking af værelser til vores gæster stod hun for, og det skulle vi slet ikke bekymre os om, var der ikke andet en bøvl…mange gæster ringede til os, og sagde at de ikke havde fået værelser, selvom der var bestilt for mere end et år siden (vi måtte flytte vores bryllup et år frem pga. Covid) Det endte alligevel med, at det VAR vores problem, og det skrev ejeren til os!!! Desuden var der ikke rent på værelserne, har vi hørt fra flere gæster.
Nogle havde fået værelser på Aalestrup B&B (som hun ordnede, da hun ikke havde flere værelser) det betalte vores gæster 995,- for, til Lille Restrup Hovedgaard (db.værelse), men prisen på Aalestrup B&B er 125,- pr. seng…tyveri og skandaløst!!!
Vi måtte hele tiden lede efter personale, et par ledte i en time, før de fandt nogen der kunne tjekke dem ind. Os selv ledte i 20 min. og ringede så til sidst, jeg åbnede døren igen ind til receptionen. Der stod ejeren med sin telefon i hånden, der ringede, uden at ta den…og det var mig der ringede, det er da SÅ uforskammet!!!
Der var ingen kaffe/te på bordene ved receptionen, alt var selvhenter. Deres store rottweiler og deres kat løb rundt mellem os og der var hundelorte på græsplænen, hvor vi skulle tage billeder, lækkert!!!
Bryllupspakken er inkl. rød løber i lindealleén, vi betalte 750,- ekstra for 60 meter hvid løber. Temmelig skuffende og (“det er f…… løgn, det her”) da jeg gik ind på krøllet hvid Fibertex, og kun den sidste del var hvid løber.
Der blev ikke serveret vin nok under middagen, tomme glas og jeg (bruden) måtte selv hente i baren, hver gang jeg skulle ha noget at drikke (jeg drikker ikke vin) altså 8 gange!!! Den kaffe som vi skulle ha, sammen med vores dessert var der ikke, det var også selvbetjening. De slukkede stearinlysene før middagen var slut, VORES blomsterdekorationer, som VI har betalt for, skulle bruges til en konfirmation dagen efter, så der måtte ikke komme stearin på. Drinks var selvbetjening, ingen glas, ingen isterninger, nogle af tjenerne var ubehøvlede, nogle gange stod de alle ude bagved, så ingen var til stede. Ejerens barn og en ven var derimod til stede…vi havde valgt at holde en voksenfest, uden børn!!!
Vi var blevet lovet en evt. efterfest på terrassen, pludselig måtte vi ikke bruge deres musikanlæg alligevel. Brunch dagen derpå, var også en stor omgang selvbetjening, i kolde lokaler, da konfirmationen brugte de lokaler, som vi var blevet lovet 2 tidligere…
Jeg kan faktisk blive ved i den her dur, selvom det lyder som løgn og utroligt. Vi har følt, at det var personligt… Hvorfor alle de møder, aftaler, planlægning, når ingenting så blir som der er aftalt. Vi syntes at de er uprofessionelle, lover meget mere en de kan holde, ansætter tjenere der er alt for unge og uvidende, det hele virker bare grisk og koldt.

Jeg har grædt så meget over det her, og tænkt på, om vi var for utydelige i vores ønsker og krav, men det VED vi osse bare, at vi ikke var. Trist når sådan en stor og dejlig begivenhed, vi har glædet os sådan til, og ventet på så længe blir en slags klump i maven (som forhåbentlig svinder ind med tiden)
Vi kan på INGEN måde anbefale Lille Restrup Hovedgaard til NOGEN som helst.

Marianne og Morten

23. september 2021

I juni i 2016 holdt vi vores reception…

I juni i 2016 holdt vi vores reception og bryllup hos jer. Det var en fantastisk dag fra start til slut. I havde styr på alt og det hele gik som smurt. Vi blev behandlet som kongelige ❤️
Vi snakker stadig om hvor lækkert det var hos jer og vi gjorde det gerne igen!
Fantastisk mad, fantastisk service! Absolut intet at sætte en finger på!
Tak!

16. september 2019

Tusind tusind tak for den skønneste…

Tusind tusind tak for den skønneste service ved vores bryllup her i Juni måned. Vores gæster og familier var meget begejstrede for jeres måde at skabe en skøn ramme om vores store dag. Maden var intet mindre end fantastisk 🙏🏼🙏🏼😘

26. juli 2019