Som overskriften også fortæller så er Knudhule Badehotel helt sikkert mere end et besøg værd! Wow en mad oplevelse af gastronomisk karakter man møder her, men samtidig på et niveau hvor man som almi... Se mere
Endnu en utrolig lækker middag på Knudhule Badehotel, hvor vi altid føler os velkommen. Friske madvarer, utrolig lækker vin samt smilende personale der altid får os til at føle os velkommen. Vi ses... Se mere
Endnu en rigtig hyggelig dag på Knudhule Badehotel. Vi blev taget imod allerede ude på terrassen, og havde en virkelig dejlig oplevelse med god mad, og sød betjening. Vi ses snart igen!
Sørgeligt at se at Knudhule er blevet et feststed og ikke længere et highend badehotel. Der var stuvende fuldt af selskaber da vi ankom og vi kunne ikke engang få et bord selvom vi boede på stedet.... Se mere
Knudhule Badehotel er et personligt ejet og drevet badehotel med en enestående beliggenhed direkte ved Knudsø i hjertet af Søhøjlandet. Siden 2005 har vi budt gæster velkommen til gastronomiske oplevelser, afslappende ophold, selskaber og konferencer, hvor kvalitet, nærvær og værtskab er omdrejningspunktet. Vores restaurant tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, et klassisk køkken med moderne inspiration og en af Jyllands mest omfattende vinkældre. Samtidig tilbyder vi hyggelige værelser, smukke omgivelser og en uformel atmosfære, hvor både livsnydere, par, familier og erhvervsgæster kan føle sig hjemme. Hos Knudhule Badehotel er vi stolte af den personlige service, vi leverer hver dag. Vi læser alle anmeldelser med stor interesse – både ros og konstruktiv kritik – fordi de hjælper os med hele tiden at udvikle os og skabe endnu bedre oplevelser for vores gæster. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Danmark
- www.knudhule.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Rigtig god oplevelse med god mad.
Skønt ophold med rigtig lækker mad, god service og lidt sjovt med vandseng.
Sølvbryllup med gode oplevelser for smagsløgene
Har lige været til sølvbryllup på Knudhule Badehotel. Hvilken fantastisk oplevelse. Meget venlig modtagelse. Vi blev vist ind i det pænt og hyggelig opdækket lokale, hvor vi skulle være hele aftenen.
Vi fik maden serveret med passende mellemrum, og på trods af de havde næsten 200 gæster denne aften, var der altid personale nok og ingen upassende ventetid. Afrydningen var også perfekt. Maden var virkelig god. Alle retter var flot anrettet og hver ret en fantastisk smagsoplevelse. Tak til hele personalet
Rigtig dejlig mad - hele vejen igennem
Vi bestilte bord på en lørdag om vi kunne komme fire personer samme aften. Tjenerne var lige ud at spørge i køkkenet om det var ok, da der i forvejen var mange gæster + guldbrullup i det tilstødende selskabslokale. Vi fik dog lov til at komme. Og på trods af at køkkenet måtte have stået på den anden ende, var der slet ikke noget at sætte fingeren på (vi bestilte selvfølgelig slet ikke det samme alle sammen, men i alt syv forskellige retter inkl. forret og dessert. Alt med veltillavet tilbehør ( velsmagendet!) og velstegt kød. Virkelig værd at køre efter. Og priserne er helt bestemt yderst rimelige.
Rent, pænt og hyggeligt
Hytterne er hyggelige og værelserne er pæne, rene og nyrenoverede. Venligt personale, og så er søen lige ved siden af... dejligt sted