Som overskriften også fortæller så er Knudhule Badehotel helt sikkert mere end et besøg værd! Wow en mad oplevelse af gastronomisk karakter man møder her, men samtidig på et niveau hvor man som almi... Se mere
Endnu en utrolig lækker middag på Knudhule Badehotel, hvor vi altid føler os velkommen. Friske madvarer, utrolig lækker vin samt smilende personale der altid får os til at føle os velkommen. Vi ses... Se mere
Endnu en rigtig hyggelig dag på Knudhule Badehotel. Vi blev taget imod allerede ude på terrassen, og havde en virkelig dejlig oplevelse med god mad, og sød betjening. Vi ses snart igen!
Sørgeligt at se at Knudhule er blevet et feststed og ikke længere et highend badehotel. Der var stuvende fuldt af selskaber da vi ankom og vi kunne ikke engang få et bord selvom vi boede på stedet.... Se mere
Knudhule Badehotel er et personligt ejet og drevet badehotel med en enestående beliggenhed direkte ved Knudsø i hjertet af Søhøjlandet. Siden 2005 har vi budt gæster velkommen til gastronomiske oplevelser, afslappende ophold, selskaber og konferencer, hvor kvalitet, nærvær og værtskab er omdrejningspunktet. Vores restaurant tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, et klassisk køkken med moderne inspiration og en af Jyllands mest omfattende vinkældre. Samtidig tilbyder vi hyggelige værelser, smukke omgivelser og en uformel atmosfære, hvor både livsnydere, par, familier og erhvervsgæster kan føle sig hjemme. Hos Knudhule Badehotel er vi stolte af den personlige service, vi leverer hver dag. Vi læser alle anmeldelser med stor interesse – både ros og konstruktiv kritik – fordi de hjælper os med hele tiden at udvikle os og skabe endnu bedre oplevelser for vores gæster. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Danmark
- www.knudhule.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Frokost på en helt almindelig hverdag
Frokost på en helt almindelig hverdag. Hurtigt og lækkert, fik flere forskellige retter og alle var tilfredse og mætte da vi gik .. 😁😄
Lækket mad for både store og små
Lækket mad for både store og små. Hyggeligt bord og sød betjening. Dejligt at føle sig velkommen og godt tilpas under hele besøget
Middag med familien
Middag med familien, dejlig mad og hyggelig god betjening. Dejligt at der bliver taget hensyn til alle aldre og ønsker til menu. Alle var glade
Alle kan have en dårlig dag
Mandag middag for 2 personer kl. 18.00 de første i restauranten den ene har allergi og derfor bad vi tjeneren om de kunne lave en ret med en smørstegt rødspætte med kartofler og smørsovs.
Forespurgte køkkenet - svar OK og lod samtidig en bemærkning falde om at gæsten så nok ikke skulle have vin.
Jeg bestilte en kalve culotte med pomfrit og baneise sovs.
Brød og aperitif var som altid god.
Så kom retterne på bordet, fisken var en lille rødspætte - der var gammel og med smag af fisk.
Tilbehøret var blomkål skum, og blomkål stok og spidskål stok trekant der alle var brændt.
Ved severingen siger tjeneren, at der er olie til kartoflerne.
De var gamle med tyk skrald - Ikke som bestilt.
Kalve culotten var fint stegt med god smag, pomfritterne var tørre og på kanten af at være sorte
béarnaisen var tyk som grød og smagte som det der kan købes i supermarkedet.
Ved afregningen anførte jeg at det ikke havde været den oplevelse vi havde håbet og fiske menuen var ikke som bestilt og den var gammel, tjeneren forklarede at hvis han spurgte i køkkenet - vil de sige at den var frisk, og han anførte at vi måske var ude efter hverdags mad - jeg fortalte at vi bare var ude
for at spise frisk mad.
Vi har tidligere nydt god mad og fin betjening ved tidligere besøg.
Både tjener og køkken havde en dårlig dag den mandag.
Ender på 5 stjerner for en virkelig god…
Ender på 5 stjerner for en virkelig god oplevelse. Ophold i combiværelse - kompakt men hyggeligt og med alt hvad man skal bruge. Festlig fredag 4 retters menu med tilhørende vine. Vin menuen er nok det eneste vi kan sætte en lille finger på.. lidt anonym og lidt for meget blandet druer efter vores smag. Men mad, betjening og ophold ellers af høj klasse og til meget rimelig pris.
Fantastisk mad af høj kvalitet og…
Fantastisk mad af høj kvalitet og framragende service over hele linjen 🥰. Varer ikke længe for vi vender tilbage ❤️😀👍🥂. På gensyn fra Henrik og Tuija 💞
Fantastisk
Tak. Tak for en fantastisk service. Maden var perfekt til vores søns konfirmation. En skam vi ikke kunne gi jer flere stjerner. For i fortjener det.
Kan kun anbefale knudhule badehotel.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk madoplevelse med dejlig overnatning i deres hyggelige anneks. Imødekommende personale der havde styr på deres ting og med oprigtig overskud.
Vil varmt anbefale Knudhule :)
Igen igen en fantastisk gastronomisk…
Igen igen en fantastisk gastronomisk oplevelse på Knudhule Badehotel. Maden er indbydende, fuld af smag og bare lækker. Afstemte vine og tjenere, der kan formidle både mad- og vinoplevelsen.
Tusind tak for en fremragende oplevelse!
Ikke lige det smilende personale
Ikke lige det smilende personale, der er ansat der, halvsur modtagelse
Arogant velkomst, god 5 retters menu, hytten meget kompakt
Knudhule badehotel Ry
Vi ankom og da jeg skulle have nøgle spurgte jeg om de havde reserveret et godt bord ved vindue og ikke midt i lokalet, det kunne jeg ikke få at vide alt var "kun" godt her.
5 retters menu incl vinmenu, det var godt og i passende mængde samt vin ok nogle bedre end andre, men smag er ikke ens.
Vi havde bestilt de "store" hytter, men det var så som så med pladsen lille og kort dobbelt seng og et rum med køjer, så min kone sov i "den nederste køje". Det er ikke fordi vi er store personer ganske almindelig også vægt, men det var for snævert.
Det er maden der trækker op i stjernerne.
Fantastisk bryllupsfest som desværre…
Fantastisk bryllupsfest som desværre blev sluttet af med en sur vært som affærdigede folk til morgenmad 5 min før morgenmadsserveringen var slut.
Var mere interesseret i at indkassere penge for overnatning end at høre om vi havde en god aften. Blev telefonisk kontaktet pga spild på madras af aftershave og krav om betalingen af rensning af madras, uhørt?
Spontant besøg som overraskede meget positivt. Fantastisk mad og service. Dejlig atmosfære. Ikke sidste gang vi besøger Knudhule.
Overdådig middag
Overdådig middag. For småspisere en stor mundfuld. For storspisere fantastisk 5-retters menu! Dejligt personale.
Festlig fredag på Knudhule Badehotel
Jeg havde fornøjelsen af at spise - for første gang - på Knudhule Badehotel, til en lækker "festlig fredag menu" - 4 retter med vinmenu. Meget imponeret, både over mad/vin, stedet, og personale - en sand fornøjelse med tilstedeværende dygtige tjenere og hyggelig lækker restaurant med flot opdækning..
Stedet kan varmt anbefales..
Vi er tre kollegaer der har nydt en…
Vi er tre kollegaer der har nydt en fremragende middag på Knudhule Badehotel. Det var helt utrolig god mad, skøn betjening og den skønneste udsigt. Det er absolut ikke sidste gang, at vi vil komme der.
Alt i alt lækkert på Knudhule Badehotel
Har været på både ophold og spisning på knudhule og altid har det hele været i top! Selv med glutenfrit har der ikke været problemer. Altid dejlig og venligt personale samt lækker mad. Alt i alt fortjener de virkelig de 5 stjerner. Jeg kan kun anbefale Knudhule Badehotel. Især hvis man elsker både mad og natur, da Knudhule ligger et sindssygt smukt sted.
Vi glæder os allerede til næste gang🤩
Vi glæder os allerede til næste gang🤩
Et skønt og afslappende ophold på Knudhule Badehotel er slut, men vi glæder os allerede til at komme igen. Vi havde bestilt et ophold med Middag i jeres skønne restaurant , 1 overnatning , og morgenmad før afrejse. Vi er så fyldt op af gode gastronomiske oplevelser, skønne vine som gjorde det hele perfekt. Hele aftenen havde vi høflig og munter betjening som gjorde at vi bare havde en fantastisk aften. Før afrejse fik i en overdådig morgenmad og en dejlig tur ned til søen i tørvejr, før regnen atter kom. Vi takker for denne gang og giver vores bedste anbefalinger og forhåbentligt et snarligt gensyn.
Stedet man har lyst til st besøge igen og igen. 😊
Altid super service og totalt lækkert mad. En madoplevelse af de store. Stedet jeg glæder mig til at komme igen og igen.
Et blandet ophold på Badehotellet
Vi havde glædet os meget til et ophold på Knudhule Badehotel og dets Gastronomiske Institut, som vores venner havde anbefalet os.
Oplevelsen var imidlertid temmelig blandet:
Vi havde bestilt en opgradering (og betalt for den). Hvori den bestod var svært at gennemskue, for hytten, vi fik anvist, var iskold, badeværelset kunne ikke opvarmes, og - værst af alt - dobbeltsengen var højst 140 meter bred. Og selv om vi sover side om side hver nat, så er 140 cm alt for lidt.
Vi burde naturligvis med det samme have henvendt os med disse indvendinger - det gjorde vi desværre ikke.
Men vi satte os over ved den smukke sø og nød solen og surferne med vinen fra værelset. Det var helt fint. Det var det også at spille minigolf på de fine baner. Helt ok.
Så skulle vi til middagen, fin og opmærksom betjening, både hvad angår mad og vine. Og en smuk spisesal.
Forretten - en jordskoksuppe med et stykke helleflynder - lovede et himmelsk måltid. Den var rigtig god.
Næste ret fik os desværre ned på jorden: det må have været et eksperiment fra det Gastronomiske Instituts side - en kyllingsufflé med stuvede svampe. Kyllingen var aldeles fraværende (efter forespørgsel fik vi at vide, at de var hakket ind i sufflédejen. Det var ikke hverken til at se eller smage). Og denne sufflédej lignede i substans det tykke stykke brød, man kommer rundt om en bøf Wellington. Havde intet med en sufflé at gøre. Svampene var ok, men ikke spændende. Det ville også have været anbefalelsesværdigt at fortsætte med en hvidvin til denne ret, for den Macon-rødvin, vi fik til "sufflé'en", passede slet ikke.
Nå, hovedretten - kalvemørbrad med diverse grønt (ingen art af kartofler) - det kunne da ikke gå galt, og det gjorde det sådan set heller ikke. Kødet var perfekt stegt og fint krydret. Tilbehøret var rimelig anonymt, men alt i alt ok. Men hvorfor servere et så kæmpestort stykke kød, som ingen af vi gråhårede, der denne aften i restauranten kunne spise op? Hvorfor ikke et lidt mindre stykke? Eller en forespørgsel, om man vil have et stort eller et mindre stykke? (Uden at ændre på prisen). Det ville være i overensstemmelse med vores tids bevidsthed om at undgå madspild.
Desserten var en fragilité - og igen havde den gastromiske "opfinder" fra anden ret været på spil. De to stykker kage, der skulle gøre det ud for selve det fragile, var bløde som lagkagebunde. Ligesom suffléen havde fragilitéen intet med det originale forlæg at gøre. Der var dog en dejlig klump is til.
Så noget tyder på, at det, det Gastronomiske Institut foreløbig er bedst til, er det gode danske køkken. Det er der ikke noget som helst i vejen med, men bedømt ud fra denne aften, skal man enten holde sig væk fra eller øve sig noget mere på det franske køkken.
Efter at den ene af os efter en halv times tid måtte fortrække til sovesofaen, vågnede vi til en helt fin og lækker morgenmad, som man ikke kunne udsætte noget som helst på.
Så vi fik gode oplevelser, men også en del, der trak ned. Desværre.