Knudhule Badehotel Anmeldelser

4,3

Som overskriften også fortæller så er Knudhule Badehotel helt sikkert mere end et besøg værd! Wow en mad oplevelse af gastronomisk karakter man møder her, men samtidig på et niveau hvor man som almi... Se mere

Endnu en utrolig lækker middag på Knudhule Badehotel, hvor vi altid føler os velkommen. Friske madvarer, utrolig lækker vin samt smilende personale der altid får os til at føle os velkommen. Vi ses... Se mere

Endnu en rigtig hyggelig dag på Knudhule Badehotel. Vi blev taget imod allerede ude på terrassen, og havde en virkelig dejlig oplevelse med god mad, og sød betjening. Vi ses snart igen!

Sørgeligt at se at Knudhule er blevet et feststed og ikke længere et highend badehotel. Der var stuvende fuldt af selskaber da vi ankom og vi kunne ikke engang få et bord selvom vi boede på stedet.... Se mere

1. Boutique-hotel
  2. Selskabslokale
  3. Konferencehotel
  4. Fransk restaurant
  5. Bryllupslokale
  6. Vinkælder

Knudhule Badehotel er et personligt ejet og drevet badehotel med en enestående beliggenhed direkte ved Knudsø i hjertet af Søhøjlandet. Siden 2005 har vi budt gæster velkommen til gastronomiske oplevelser, afslappende ophold, selskaber og konferencer, hvor kvalitet, nærvær og værtskab er omdrejningspunktet. Vores restaurant tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, et klassisk køkken med moderne inspiration og en af Jyllands mest omfattende vinkældre. Samtidig tilbyder vi hyggelige værelser, smukke omgivelser og en uformel atmosfære, hvor både livsnydere, par, familier og erhvervsgæster kan føle sig hjemme. Hos Knudhule Badehotel er vi stolte af den personlige service, vi leverer hver dag. Vi læser alle anmeldelser med stor interesse – både ros og konstruktiv kritik – fordi de hjælper os med hele tiden at udvikle os og skabe endnu bedre oplevelser for vores gæster. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Svarer typisk inden for 2 uger

Helt fantastisk ophold

Helt fantastisk ophold - vi mangler flere stjerne for at beskrive den oplevelse, vi havde på Knudhule Badehotel.
Ualmindelig flink, imødekommende og behagelig betjening og maden er HELT i særklasse - gastronomi på højeste niveau. Det er virkeligt en oplevelse og vi kan kun anbefale Knudhule Badehotel på det varmeste. I hvert fald ikke sidste gang vi har været her. PRØV DET!

21. august 2021

Vi var forbi og spille minigolf og fik…

Vi var forbi og spille minigolf og fik en virkelig sur og arrogant betjening i receptionen. Ærgerligt at få sådan en modtagelse af en person vi så efterfølgende kan se på hjemmesiden er medejer af stedet. Det er godt nok synd med sådan et fantastisk sted i smukke omgivelser. Man føler sig bestemt ikke velkommen.

8. august 2021

Fantastisk beliggenhed i smukke…

Fantastisk beliggenhed i smukke omgivelser, rene og pæne værelser, venlig og meget serviceminded betjening og sidst men ikke mindst, LÆKKER mad!

Vi har netop tilbragt en overnatning, med der tilhørende 7 retters middag + vinmenu. Det var en aften ud over vores forventning. Betjeningen var i top, maden var i top og omgivelserne var i top.

Kan helt klart anbefale af besøge stedet. Vi kommer helt sikkert igen.

24. juli 2021

Arrogant personale

Har lige været forbi for at købe et gavekort.
Blev mødt af sur og arrogant personale. Ikke engang et tak for købet.
Jeg håber på bedre behandling når gavekortet skal indløses.

11. maj 2021

Bryllup helt i top :)

Tilbage i August holdt min mand og jeg bryllup på dette fantastiske sted. Vejret havde været meget varmt hele dagen, så muligheden for en dukkert mellem receptionen, som vi holdt derhjemme, og velkomstdrinken blev udnyttet til fulde! Omgivelserne var fantastiske, betjeningen i top, maden fremragende, skønne passende vine og jeg kan virkelig ikke finde noget at sætte en finger på. Tak fordi I hjalp med at gøre vores dag uforglemmelig :)

Vi kommer helt sikkert igen!

15. januar 2021

2 skønne dage i søhøj landet!

Vi er lige kommet hjem fra 2 fantastiske dage på knudhule bade hotel! Hvis vi kunne give flere end 5 stjerner fik de det! Dejligt hyggeligt værelse! Suverent lækkert mad! 3 retters første aften , 4 retters aften 2 , med super afstemt vin menu til! Skønt personale især meget dygtig /vidende og humoristisk mandlig tjener begge aftener! Vi kommer med stats garanti igen!! Hanne og Bjarne fra odense

11. november 2020

Fem stjerner fra os

Fem stjerner fra os - og endnu flere hvis det var muligt - for en helt fantastisk vellykket fest i Knudssalen. Maden var helt i top, og det samme var betjeningen, borddækningen og omgivelserne ude og inde. Vi er super-glade for hele arrangementet og kan næsten ikke få armene ned. TAK til Knudhule og deres dejlige personale for en helt suveræn totaloplevelse.

11. august 2020

Vi kan anbefale et ophold på Knudhule Badehotel

Vi havde et dejligt ophold på Knudhule Badehotel.

Værelset var indrettet i badehotelstil med stribet tapet og himmelseng. Der stod bobler og frisk frugt ved ankomst. Der var også kaffe/tefaciliteter på værelset og en lille terrasse ned havestole hvor man kunne nyde udsigten til haven.

Vi spiste fantastisk begge dage og vælger man deres 4/5-retters menu kan vi anbefale at bestille deres vinmenu til. Den var fint afpasset med det mad vi fik.

God og rigelig morgenmads buffet stod klar om morgenen så man var godt fyldt op inden dagens oplevelser.

Hotellet lå skønt med udsigt over søen, det var dog meget trafikstøj fra hovedvejen som går igennem udenfor hotellet.

11. juli 2020

Dejligt med så lækker Take away

Vi har under Coronakrisen flere gange bestilt take away fra Knudhule Badehotel, maden har virkelig været lækker og rigelig. Vi var glade for at kunne støtte og samtidig få os en yderst veltillavet middag. De varmeste anbefalinger herfra.
⭐️ Denne ekstra stjerne gives for personalets hjælp, da vi opdagede, vi havde bestilt for få kuverter. Tak

2. juli 2020

Fantastisk gastronomi ophold på Knudhule Badehotel

Fantastisk gastronomi ophold, helt igennem gennemført. Maden var fantastisk og vi kan anbefale at tilkøbe deres vinmenu. Næste morgen var der ligeledes et fantastisk morgenbord. Der emmer af hygge og glæde over at servicere gæsterne. Vi kommer igen, det er helt sikkert👍

12. marts 2020

Et fantastisk sted !!!!

Jeg har kun gode ord til alle ude på knudhule ! De gør det så godt !!
Jeg har været derude en del gange nu og vi holdte også vores bryllup derude. Alt var simpelthen perfekt :) service var helt i top, utrolig rare mennesker og maden var utrolig lækkert og smukt anrettet !
Kan helt klart anbefales :) og så er det jo også et smukt sted , fantastiske omgivelser og mega lækker udsigt over søen !

Dejlig oplevelse

Var med familien en tur i restauranten på Knudhule Badehotel. Vi havde hørt meget godt om stedet, og jeg må bestemt sige at de lever op til vores forventninger - der var dejligt pyntet op til jul, maden smagte skønt og vinene var afstemt hertil. Serveringen var imødekommende og høflige. Vi kommer helt klart snart igen!

29. november 2019

Maden var som ventet dejlig

Maden var som ventet dejlig, og der var fint pyntet.
MEN så stopper det også. Vi var et selskab på 19 Pers. Som fejrede bryllupsdag. Det var en mandag aften og udover os var der 8 Pers i restauranten. Servitricen var uforskammet, arrogant og virkede halvsur. Vi følte os til besvær, og turde kun tale sagte. En af vores gæster havde en meget personlig sang med. Men den måtte ikke synges - af hensyn til de 8 øvrige gæster. Heller ikke da der kun var 3 gæster tilbage, som sad så vi ikke kunne se dem. Vi holder ALDRIG noget der igen. Regningen på 11.000 kr.

Medium oplevelse

Medium oplevelse
Var på besøg i restauranten, oplevelsen var ret middelmådig, tjenerne virkede ret fraværende. Vi havde på forhånd oplyst at der var en gluten og laktoseallergiker i selskabet, hvilket ikke virkede som noget de havde tænkt over, da vi ankom. På trods af forsikringer i telefonen om at de sagtens kunne lave maden uden disse faktorer. Maden smagte fint.

Desuden bestilte jeg en gennemstegt bøf der var meget rosa, men jeg fik aldrig sagt det, da ingen kom og spurgte om maden smagte, eller om vi manglede noget.

13. november 2019

Vil gerne ha givet 4 en halv stjerne

(Kun resturant besøg)
Kan slet ik få armene ned efter sådan en god middag!
Waw. Helt perfekt tilberedt steak fik jeg, og alt tilbehøret var skønt, sprøde lækre fritter skøn bearnaise.
Tjenere med klasse, som formår at levere den fulde oplevelse til kunden, og med stor professionalitet som levere den sidste detalje til retten inden serveringen.
Slet ikke sidste gang jeg kommer. Fantastisk mad!
Det eneste minus man kan sætte er :
-At der ligges et stykke papir som dækkeserviet, istedet for en dug, eller bare det rene bord.
-Der sættes to bøtter på bordet med knive,gafler som man selv skal tage og ligge ved på sin plads.
-at alt bliver serveret af vinglas. Joo det er ikke noget af betydning. Men en øl i vinglas, er lidt sjovt sammensat.
-der var en ved vores bord som bestilte en rødspætte som vist var ret så kedelig i smagen.
Men alt i alt en fantastisk oplevelse.
Vil gerne ha givet 4 en halv stjerne

28. juli 2019

Tag aldrig på knudhule badehotel!

Tag aldrig på knudhule badehotel!! Føj for den!

Man skal lede længe efter så dårlig service og de mest snoppede og arrogante mennesker som de ansatte på Knudhule.

15 stk til Spisning og gilde til 25.000kr.

Her bliver vi mødt af sur kok som springer ud og nærmest råber af os, at vi skal smide den øl vi har i hånden på vej ind på deres grund.
"... vi ser altså ikke medbragt spise og drikkevarer på vores hotel..."

Vi fik den i taxaen på vej derind da vi kommer langt væk fra..

Kommer ind og sætter os på terrassen og straks kommer tjener og siger:
"... i må flytte jer, dette område er reserveret til et selskab senere..."..

Jeg kunne blive ved og ved.

Den dårligste restaurant/hotel oplevelse jeg nogensinde har haft. Ad

3. august 2018

En overnatning på Knudhule Badehotel…

En overnatning på Knudhule Badehotel med lækker 4-retters gourmetmiddag - en helt igennem fuldendt oplevelse. Alt spiller bare ligefra indretning - servicering - blomsterkreavitet ude som inde - dejlige værelser - bare een stor nydelse man helst ikke vil rejse fra. Tak for det😘

16. juni 2018