Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Børnetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sinds overgenomen door Wehkamp het is…

Sinds overgenomen door Wehkamp het is een heel slecht bedrijf geworden, terwijl voordat door Wehkamp werd overgenomen een fantastische bedrijf was als kleertjes.com

Wehkamp heeft dit prachtige bedrijf heelas verpest!!!!!

12. november 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Aan de hand van jouw gegevens hebben wij in ons systeem gezocht naar recent contact. Op de door jou opgegeven gegevens kunnen wij recent contact of recent geplaatste bestellingen terug vinden. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben dan raden wij jou aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Team kleertjes.com

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nalatig met retouren

Leveringen zijn snel dat is positief. Echter bestel ik al jaren hier voor grote bedragen en heb ik twee weken geleden (op 11 oktober) voor het eerst iets retour gezonden. Zoals het er nu naar uit ziet mag ik op 5 november(!) mijn geld terug ontvangen, dit terwijl de status van de retour al dagen op verwerkt staat. Ik vind dat, voor een betaalde retour notabene echt een slechte zaak. De reden van terug sturen was ook nog eens omdat de rits van de jas niet sloot. Het gaat mij niet om die paar cent voor het retourneren dus dat laat ik maar. Maar om zo lang te moeten wachten op iets waar je zelf niets aan kunt doen vind ik waardeloos. Ze moeten geen excuses maken voor het lange wachten, maar optimaliseren!

29. oktober 2024

Geen geld retour!!

Mega pakket besteld, erg enthousiast geweest. Uiteindelijk onbeheerd achter gelaten, zeiknat geregend, afgewimpeld worden en vervolgens koop willen ontbinden. Pakket was door hun retour ontvangen en zou vandaag mn geld terug krijgen. Vandaag gebeld en dan krijg ik te horen dat ik nog maar weer x aantal dagen moet wachten totdat ik geld terug krijg! Vreselijk dit!

9. oktober 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Op het moment hebben wij door extreme drukte een achterstand opgelopen in het verwerken van de retourzendingen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en doen dan ook ons uiterste best om alle retourzendingen zo spoedig mogelijk te verwerken.

Groet, Team kleertjes.com

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verwerken van retouren zeer traag

Verwerken van retouren is extreem langzaam. Twee artikelen meer dan 2 weken geleden geretourneerd en met Riverty betaald. Beide retouren nog steeds niet verwerkt waardoor je ze nu toch moet betalen.

Het retour process kost al geld maar wordt alsnog extreem traag verwerkt. Wacht nu nog steeds op een retour bevestiging van twee retouren.

Voor mij geen kleertjes.com meer!

1. oktober 2024

Goedemiddag,

Groet, Team kleertjes.com

Hier bestel ik nog

Goede ervaring.
Zoek ik achter iets, zal ik eerst hier komen kijken.
Dankjewel Kleertjes.com, nu heb ik alsnog het verjaardagskado voor mijn zoontje op tijd/

19. september 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

de kleertjes.com app werkt niet meer

Helaas werkt de kleertjes.com app niet meer. Zodra ik deze open is de pagina helemaal wit. Ik bestel regelmatig en maak dan ook gebruik van de aanbiedingen die enkel gelden via de app. Zelf heb ik de app al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dat blijkt niet voldoende. Hebben jullie enig idee hoe dit te verhelpen is? Alvast bedankt.
Groet Kim

18. september 2024

Kleertjes.com nooit meer

Kleertjes.com nooit meer.
Heb een beatelling gedaan van 1 paar sneakers, voor mijn dochter met beperking. Want ze gebruikt alleen schoen met klitband.
Het moest op een Dinsdag afgeleveld worden door DHL, maar niks van mijn pakket.Contact genomen met kleertjes. Ze zeggen ik moet 10 dagen wachten voor onderzoek. Na 10 dagen zeggen ze kunnen niks voor mij doen. Ze sturen mijn geld terug.Slechte klanten service ooit.

22. juli 2024

Goedemorgen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback, dit waarderen wij zeer!

Wat vervelend dat het pakketje vermist is geraakt bij DHL. We hebben het aankoopbedrag aan je terug betaald.

De bestelde schoenen zijn niet meer op voorraad in de benodigde maat. We begrijpen de teleurstelling.

Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,
Team kleertjes.com

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Artikelen winkelwagentje worden niet even gereserveerd

Ik bestel regelmatig op kleertjes.com, snelle levering, mooie artikelen en goede prijzen..

Vind het alleen ontzettend jammer dat de artikelen in het winkelwagentje niet eventjes voor je gereserveerd worden. Al regelmatig aan de hand gehad dat ik nog verder aan het kijken was en bij het afrekenen zag dat er enkele artikelen niet meer beschikbaar waren. Mijn laatste bestelling hierdoor volledig geannuleerd..

18. juli 2024

Kleertjes.com levert zeer snel

Kleertjes.com levert zeer snel! Reageren ook snel en correct als er iets niet klopt.
Enige minpuntje zijn de kosten bij het terugsturen, maar dit is tegenwoordig bij bijna elke online shop. Dan vallen de retourkosten bij Kleertjes.com enorm mee. Soms loont het zich ook wel eens om te wachten op een sale..en dan de sale bovenop de al lopende sale ;-)

9. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.