Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... Se mere

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere

1. Børnetøjsbutik

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

2,9

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Leuke merkjes

Leuke site met kleurrijke baby en kinderkleding. Vaak afgeprijsd, máár sommige merken zijn hier niet goedkoper dus altijd goed idee om bij twijfel verder te zoeken :).

17. maj 2024

Op 19/05 een pakket besteld voor de…

Update. Ze hebben mij zopas laten weten dat het pakket inderdaad verloren is en hebben mijn betaling via riverty geannuleerd. Eindelijk.

Op 19/05 een pakket besteld voor de eerste keer. Op 23/05 bericht van bpost dat ze het pakket zijn verloren. Dan kleertjes gecontacteerd, zij gingen een onderzoek instellen. Dit onderzoek duurt 10 dagen....Ze kunnen het pakket niet opnieuw versturen. Ik vertrek binnenkort op vakantie en kan geen pakketten meer aannemen....Wat een service! Ik kon opnieuw bestellen....toch logisch dat ik hier nooit meer bestel! 10 dagen onderzoek! Denk toch 2x na voor je hier iets besteld. Ik schrijf nooit zo'n slechte review maar wou dit toch laten weten aan toekomstige nieuwe of bestaande klanten.

23. maj 2024

Erg goed!

- Site is erg goed en duidelijk.
- Niet altijd goedkoop, maar ze hebben ook goede aanbiedingen.
- boven een bepaald bedrag geen verzendkosten vind ik ook goed.

Enige minpunt:
- per artikel retour kost het 50 cent. Op zich begrijp ik het, maar soms komen maten gewoon niet overeen en dat is met kleding wel eens lastig. Je kunt er niet altijd iets aan doen. Bij dubbele maten bestellen vind ik betalen voor retour wel goed, omdat je dan met opzet iets doet.
Daarnaast vind ik wel dat 50 cent per artikel een redelijk bedrag is om de kosten voor retouren te beperken voor een bedrijf. Een goed compromis!

26. april 2024

Snel verzonden

Snel verzonden, retour verwerken duurt erg lang. bijzonder dat bij een retourzending alle artikelen apart verwerkt worden met ruime tijd ertussen. Onoverzichtelijk wat wel en niet goed is verwerkt. Matige service betreffende retourzendingen

24. april 2024

Erg jammer,gratis verzend/retour is voorbij

Erg jammer,gratis verzenden en retour is er vanaf( sinds2024),gratis verzenden alleen vanaf bepaald bedrag,retour is E0.50cent per artikel betalen,gratis was juist motivatie bij kleertjes te bestellen,heel makkelijk en snel en gratis,artikelen aanvinken bij retourneren wel heel handige aanvulling wat je moet doen ook krijg je snel je geld retour dat wel.

7. april 2024
kleertjes.com-logo

Besvarelse fra kleertjes.com

Beste Frederieke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback, dit waarderen wij zeer!

Het aantal artikelen dat retour gestuurd wordt is hoog en de druk op de kosten en milieu neemt steeds meer toe. We hopen dat deze bijdrage meewerkt in het creëren van bewustwording van de gevolgen van het retour sturen.

We willen continu onze service verbeteren en we vinden het belangrijk dat we samen met onze klant bewuste keuzes maken voor de hele bezorgketen. Omdat we elke dag al bij de DHL ServicePoints zijn, stimuleren we graag dat je daar het pakketje ophaalt. Wil je toch liever dat we het thuisbezorgen? Geen probleem, dan maken we een extra stop. Daar rekenen we dan 1 euro voor.

Bezorging op een DHL servicepunt/ buurtpunt of pakketautomaat blijft gratis bij bestellingen vanaf 40 euro.

Groet,
Team kleertjes.com

Minder sinds de overname

Op zich een leuke webshop. Veel besteld in het verleden. Sinds de overname zijn de prijzen omhoog gegaan en helaas de verzendkosten die je jaarlijks kon afkopen vervallen.

Sindsdien nog niet weer besteld.

1. april 2024

goed

goed, snel en correct.
Ze hebben uitgebreide leuke collectie

29. marts 2024