Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere
Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere
Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.
Kontaktoplysninger
Gildenstraat 5, 7005 BL, Doetinchem, Holland
- +31 (0)314 - 320120
- service@kleertjes.com
- www.kleertjes.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze klantenservice!
Ik schrijf zelden een review, maar in dit geval wel. Ik wilde een babycadeaubon verzilveren, maar tijdens het betaalproces mislukte dit en moest ik gewoon betalen. Maar het tegoed was wel eraf! Ik heb geappt, 4x gebeld en 4x gemaild maar ik wordt telkens aan het lijntje gehouden. Telkens wordt de belofte gedaan "we bellen u vandaag terug" maar nog geen een keer ben ik gebeld. Ik ben al 2 weken bezig met hier achteraan te gaan, om hun fout te herstellen, en zelf laten ze me er compleet mee zitten. De bon was een kraamcadeau, dat ik dus niet heb kunnen besteden, waarvan het tegoed ten onrechte eraf is gehaald zonder dat ik er iets van heb kunnen kopen. De klantenservice is waardeloos. Ik blijf bellen/mailen tot ik mijn tegoed weer terug op de cadeaubon heb
Snelle levering, alles compleet, zal vaker bestellen! :) erg tevreden.
opgelet voor dit bedrijf
opgelet voor dit bedrijf , lees de andere reviews dan weet je waarom
Snelle service
Klantenservice, maakt er een zooitje van
8 juli een bestelling gedaan bij Kleertjes.com, echter bestelling nooit ontvangen.
Ik heb nadien 3x telefonisch contact gehad.
- 1e contact: Meldt dat ik enkele dagen langer moet wachten op levering, wanneer deze dan nog niet bezorgd is moet ik opnieuw contact opnemen.
- 2e contact: Meldt dat ze een onderzoek zullen gaan opstarten.
- 3e contact: Meldt dat de betalen on hold is gezet en we het onderzoek moeten afwachten.
Ook heb ik meerdere keren contact proberen te leggen met de whatsapp service, wat ronduit erg slecht is gefaciliteerd. Vaker geen reactie, dan wel..
Aangezien op 24 augustus bovenstaande nog altijd niet is opgelost hen een mail gestuurd.
Hierop krijg ik reactie dat er niks bekend is over bovenstaande conversaties.
25 augustus wederom telefonisch contact gelegd met de klantenservice, na 28 minuten in de wacht te hebben gestaan wederom onjuiste informatie ontvangen.
De bestelling zou zijn verwerkt en kosten gecrediteerd, alleen is dit in mijn Riverty account niet zichtbaar.
Volgens de medewerker moet ik zelf contact leggen met Riverty iv.m. privacy redenen, ik benoemd dit vreemd te vinden aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het afronden van betalingen e.d.
Na contact met Riverty wordt inderdaad bevestigd dat dit probleem bij Kleertjes.com ligt.
Wederom contact gelegd met kleertjes.com, tot op heden nog geen oplossing.
N.a.v. contact met de klantenservice sturen ze mij wel van een andere bestelorder een factuur (Die allang betaald is....???)
Wat een zooitje!
Kortingscode wordt maar niet verwerkt
Hele slechte ervaring als je een klacht hebt!!! Wordt gewoon niet opgelost! Heb kleding besteld met een kortingsbon van 15 euro bij minimale bestelwaarde van 35 euro. Leuk aanbod dacht ik, blij mee. Hele rits aan kleding besteld, waarvan een groot deel ook weer retour moest ivm de maat (incl bijbehorende retourkosten van 50cent per stuk). Na afhandeling retour was de korting ineens niet meer verwerkt! Ik heb hierover 3 Keer telefonisch contact gehad met de klantenservice, en 4 keer een mail gestuurd. Geen reactie, telefonisch de belofte van we lossen het op, maar tot op heden nog steeds geen verwerking van de 15 euro korting. Al met al ben ik nu incl verzend en retourkosten heel duur uit voor de drie artikelen die ik heb gehouden. Wat een bak ellende deze slechte service!
Teleurstellende service en gebrek aan verantwoordelijkheid
Mijn bestelling zou afgelopen zaterdag geleverd worden, maar DHL heeft het pakket kwijtgeraakt. Meerdere keren heb ik contact opgenomen met Kleertjes.com. In eerste instantie moest ik de hele week afwachten, ondanks dat ik duidelijk had aangegeven dat DHL had verzocht een onderzoek te starten.
Uiteindelijk is er een onderzoek gestart, maar Kleertjes.com verwacht nu dat ik nog eens twee weken afwacht. Het voelt alsof Kleertjes.com hun probleem op mij afschuift. Ik heb een bestelling geplaatst en verwacht deze binnen een redelijke termijn te ontvangen. Wanneer een pakket zoekraakt, verwacht ik een terugbetaling of een vervangend product. Kleertjes.com weigert hierop in te gaan en laat mij als consument onnodig lang wachten.
Zeer teleurstellend.
OPGELET
OPGELET! SCAMMERS
ZE HEBBEN HUN GOOGLE PAGINA OOK AL PERMANENT GESLOTEN WEGENS DE VELE NEGATIEVE REVIEWS.
Merk kleding tegen scherpe…
Merk kleding tegen scherpe aanbiedingen. Komen belofte na van snelle levering. Site werkt goed en is overzichtelijk. Al meerdere keren kleding besteld voor onze zoons en tevreden over de kwaliteit van de kleren en de geleverde service van Kleertjes.com.
Nooit meer
Heb hier jarenlang besteld. Na de laatste bestelling moest ik in een keer 0,50 cent per geretourneerd kledingstuk betalen. Als je iets koopt moet je gewoon meerdere maten bestellen, ieder merk en kledingstuk valt namelijk anders. Lang verhaal kort: dit was mijn laatste bestelling op deze website.
Helaas notoire oplichters
Helaas notoire oplichters, klantenservice kennen ze niet. Ongeziene domheid wat daar op de klantendienst. Wees gewaarschuwd
Levering is prima, maar retour zendingen kosten niet normaal
Levering is prima, maar je betaald 0.50 voor een artikel terug te sturen. Ik had hier niet naar gekeken, dacht of je betaald zelf de kosten van dhl of het is gratis. Ik had veel besteld, omdat mijn dochter in een tussen maat zit dus alles dubbel besteld. Nu dus 10.50 moeten betalen om het retour te sturen. Echt belachelijk daarom maar de 2 sterren.
SCAM ALERT!!!
SCAM ALERT!!!
pas op voor deze oplichters, ze sturen je gewoon totaal verkeerde spullen op en vervolgens 0,0 service 0,0 oplossing.
Besteed/koop vooral geen kadobonnen bij deze site!
Besteed vooral geen kadobonnen bij deze website. Als je wat retour stuurt, dan krijg je je geld terug op je kadokaart en niet het geld wat je bijbetaald hebt. Ook al heb je voor meer dan de waarde van de kadokaart gekocht/gehouden. Zo kom je dus niet van je kadokaart af! Maar krijg je het elke keer terug
Bestel niet
Bestel niet. Houdt zich niet aan de levertijden. Ren weg als je niet opgelicht wilt worden.
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en goed verpakt.
En leuke kleding voor de kinderen
Leuk aanbod
Leuk aanbod en ook betaalbare aanbiedingen voor merkkleding. Ik shop hier regelmatig voor kleding voor mijn tweelingzoons. Service is prima en ook vaak een snelle levering. Hier een tevreden klant!
Slechte service als een artikel na een…
Slechte service als een artikel na een week gebruik stuk gaat.
Niet aan te raden.
Wat een snelle levering :-).
Wat een snelle levering :-).
Voorheen gingen er een aantal dagen overheen.
Nu werd het de volgende dag al bezorgd, super zo!
Ook fijn dat de kortingsbon samen met de reguliere korting gebruikt kon worden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.