Ringede til akut telefonen 20:30 en alm hverdagsaften grundet ingen varme i huset (vi havde været hjemme i flere dage) Efter kort snakket ringede Michael mig op på FaceTime for at danne et over... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer” Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.
F.L.Smidthsvej 9, 8600, Silkeborg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
God kundeservice og vvs'er udførte arbejdet fint og inden for aftalte rammer

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Rigtig god og kompetent service både da vi ringede ind og fortalte om vores problem og da de kom og udbedrede skaden. Rimelige priser

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Professionel fejlfinding og udbedring og fremragende tømrerarbejde som afslutning.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Kort ventetid på besigtigelse og tilbud på varmepumpe. Desværre lang ventetid på levering af pumpen, men da den endelig kom blev den hurtigt installeret. Nem kommunikation via e-mail under hele forløbet og tålmodig besvarelse af mine mange spørgsmål. Selve installationen forløb glat med godt samarbejde mellem VVS og elektrikere. Installationen er pænt udført og med tanke på fremtidig service. Den eneste tidsel i forløbet var, at udendørsmontøren tilsyneladende forsøgte blot at anbringe varmepumpen på fliserne, uden at sørge for at pumpen var hævet de 7 cm over niveau, som ifølge installationsmanualen er minimum. Men da jeg påpegede det blev det dog straks rettet. Samlet set har det været et godt forløb hvor vi nu har en velfungerende varmepumpe. Kan godt anbefale Kjellerup VVS til installation af varmepumpe.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Jeg har Benny, og ham kan jeg altid regne med, han er dygtig og meget hjælpsom.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Fejl på regning blev rettet omgående ved henvendelse.OK udført arbejde

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Jeg har været rigtig godt tilfreds, fik skiftet en ekstra rør. Da vvs-manden kunne se den ville springe i nær fremtid

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Morten leverede igen en super god kundeoplevelse. Meget engageret, forstående og kreativ i sin løsningstilgang. En kæmpe fornøjelse - som altid.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Kommer altid til tiden. Gør en god indsats. Vælder ikke dyre løsninger. Men de gode løsninger.
Også ser det pænt ud efter omstændighederne.
Kun plusser her fra.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Kvik service Kommer til tiden også i weekenden

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Rigtig fin service, fik tilbud om fredagen og der var en ude og lave opgaven om tirsdagen. super fin og flot resultat.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Jens er en god service mand og er altid venlig.

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
lang ventetid på at få ordnet et ret akut problem

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S
Det var dejligt at elektrikeren havde tid til at udføre sin opgave. Gjorde det grundigt og godt!
De fik hurtigt udført arbejdet. Lidt misforståelse omkring faktura, blev løst. Så vi er alt i at OK tilfredse.