Kjellerup VVS Service A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 28 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange fremhæver, at medarbejderne er utroligt venlige, kompetente og altid møder punktligt op for at udføre et rigtig godt og solidt håndværk. Forbrugerne fortæller, at de konsekvent har følt sig i trygge og professionelle hænder under hele forløbet fra den første indledende samtale til det endelige resultat. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med serviceniveauet og oplevede udfordringer i form af uventede ekstraregninger samt ubehøvlede svar i pressede og akutte situationer. Derudover nævnte flere personer, at kommunikation med medarbejderne kunne være mangelfuld, og at der blev registreret for mange timer på fakturaerne.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, idet mange fremhæver professionelt håndværk,... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med medarbejderne og fremhæver deres høje faglighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ringede til akut telefonen 20:30 en alm hverdagsaften grundet ingen varme i huset (vi havde været hjemme i flere dage) Efter kort snakket ringede Michael mig op på FaceTime for at danne et over... Se mere

Vi har over to dage haft besøg af Kjellerup VVS (Christian Just) og det har været en absolut fornøjelse: Punktlig. Præcis. Omhyggelig. Særdeles "omgængelig" og fagligt bredt kompetent, med et udtalt s... Se mere

Vi brugte Kjellerup VVS til større renovering af et ældre 60'er hus. Fra første møde var de meget imødekommende, kom med gode indspark til processen, og ikke mindst påpegede ting, som jeg ikke selv h... Se mere

Vi har brugt Kjellerup VVS til en større renovering af vores hus indbefattende både gulvvarme og nye badeværelser. Vi har følt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... Se mere

1. VVS-installatør

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer” Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.

Svarer typisk inden for 24 timer

Fint arbejde

Fint arbejde og god kommunikation med firmaet.

9. marts 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Det er vi så glade for at høre, Tak for stjernerne til os

Fin service og godt arbejde

God kundeservice og vvs'er udførte arbejdet fint og inden for aftalte rammer

7. februar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Vi siger 1000 tak for anmeldelsen og de fine stjerner til os.

Rigtig god og kompetent service både da vi ringede ind og fortalte om vores problem og da de kom og udbedrede skaden. Rimelige priser

2. marts 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Hvor er vi glade for I er tilfreds. Tak for tilbagemeldingen og de fine stjerner

Alt i alt godt tilfreds

Kort ventetid på besigtigelse og tilbud på varmepumpe. Desværre lang ventetid på levering af pumpen, men da den endelig kom blev den hurtigt installeret. Nem kommunikation via e-mail under hele forløbet og tålmodig besvarelse af mine mange spørgsmål. Selve installationen forløb glat med godt samarbejde mellem VVS og elektrikere. Installationen er pænt udført og med tanke på fremtidig service. Den eneste tidsel i forløbet var, at udendørsmontøren tilsyneladende forsøgte blot at anbringe varmepumpen på fliserne, uden at sørge for at pumpen var hævet de 7 cm over niveau, som ifølge installationsmanualen er minimum. Men da jeg påpegede det blev det dog straks rettet. Samlet set har det været et godt forløb hvor vi nu har en velfungerende varmepumpe. Kan godt anbefale Kjellerup VVS til installation af varmepumpe.

20. februar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din varmepumpe. Vi vil til hver en tid gerne besvare evt. spørgsmål, der skulle være. Ventetiden på varmepumper kan vi jo desværre ikke gøre så meget ved. Tak for beskrivelsen af forløbet og for stjernerne.

Hej Niels.
Vi beklager der var en fejl kommunikation med elektrikeren, som desværre blev opdaget for sent. Endnu mere uheldigt at det var op til en weekend.
Håber dog du er tilfreds med den del vi stod for.

Jeg har Benny

Jeg har Benny, og ham kan jeg altid regne med, han er dygtig og meget hjælpsom.

19. februar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Vi er meget glade for stjernerne til Benny, men i høj grad også at du vil give dig tid til at anmelde ham. Vi sender stjernerne videre til ham og ønsker god weekend.

Super service, meget imødekommende og fagligt vildt dygtige.

7. februar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Vi siger 1000 tak for din fine anmeldelse af os, det betyder meget for os.

Jeg har været rigtig godt tilfreds

Jeg har været rigtig godt tilfreds, fik skiftet en ekstra rør. Da vvs-manden kunne se den ville springe i nær fremtid

19. december 2022

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Vi er så glade for at du er tilfreds. Tak for din fine anmeldelse

Morten leverede igen en super god…

Morten leverede igen en super god kundeoplevelse. Meget engageret, forstående og kreativ i sin løsningstilgang. En kæmpe fornøjelse - som altid.

2. januar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Det er vi så glade for at høre. Tak for den fine anmeldelse, vi skal nok give Morten besked

Kommer altid til tiden

Kommer altid til tiden. Gør en god indsats. Vælder ikke dyre løsninger. Men de gode løsninger.
Også ser det pænt ud efter omstændighederne.
Kun plusser her fra.

8. januar 2023

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

1000 tak. Vi er rigtig glade for din fine anmeldelse af os. Men mest at du er tilfreds.

opsætning af radiator

Rigtig fin service, fik tilbud om fredagen og der var en ude og lave opgaven om tirsdagen. super fin og flot resultat.

18. december 2022

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe

lang ventetid på at få ordnet et ret…

lang ventetid på at få ordnet et ret akut problem

23. november 2022

Besvarelse fra Kjellerup VVS Service A/S

For tiden er der mange der har brug for vores hjælp og vi lader ingen vente uden grund. Vi beklager selvfølgelig vi ikke kunne hjælpe dig hurtigere.

Arbejdet udført

De fik hurtigt udført arbejdet. Lidt misforståelse omkring faktura, blev løst. Så vi er alt i at OK tilfredse.

2. december 2022

Hej Rasmus
Vi beklager din oplevelse.
Vil du sende mig din faktura, så skal jeg nok undersøge det nærmere. Vores biler er heldigvis udstyret med GPS
Mvh Rikke Larsen
rikke@kjellerupvvs.dk