Vi har gentagne gange brugt KlaVVS når vi har haft et projekt i huset. Altid professionel, pålidelig og omhyggelig. Vi har kun ros, at sende hans vej.

Kæmpe anbefaling af KlaVVS. Vi fik skiftet alle rør til brugsvand i et hus fra 1960'erne samt installeret BWT anlæg og ny fjernvarmeunit. Rigtig god forståelse af opgaven, god dialog med hurtige... Se mere

1. VVS-installatør

Kvalitet er kernen i vores service. Hos klaVVS udfører vi opgaver inden for almen VVS, fjernvarme, sanitet og målerudskiftning. Så hvad end det drejer sig om en opgradering af dine køkken- og bad installationer, etablering af fjernvarme eller en målerudskiftning, står vi klar til at hjælpe dig i mål med din opgave. Vi tilbyder servicetjek af alle dine installationer, og vi tager også gerne et kig på dine VVS-installationer med forbedringer for øje. Hos klaVVS hjælper vi med små, såvel som store opgaver.

4,6

Renovering af vores nye 70’er hus

Vi skulle gennem en renovering af vores nye samt fine 70’er hus og der havde vi ingået samarbejde med KlaVVS. Og det gik fuldstændig efter planen og lidt til. Alle fra teamet hos KlaVVS var effektive, detaljeret i deres arbejdstilgang som huset krævede og utrolig behagelige at have i ens nye hjem. Og der i processen, hvor vi mødte udfordringer, som man nu gør, var KlaVVS utrolig gode til at komme med løsninger med dertilhørende fordele og ulemper, så vi sammen kunne træffe den rigtige beslutning. Kæmpe anbefaling herfra!

31. oktober 2025

Super dygtig , venlig og professionelt firma

Virkelig et dygtig , venlig og professionel firma.
Fint tilbud på opsætning af varmeveksler nedtagning af varmtvandsbeholder og nyt centralt styresystem til gulvvarme.
Alt fungerer perfekt, var lidt i tvivl om gulvvarmen rent faktisk fungererede i badeværelset, Klaus var hurtigt forbi og havde måleinstrument med , der klart viste det virkede.
Kan “varmt “ anbefales

16. juni 2025

Fantastisk service og veludført arbejde

Vi har haft Klavvs til at lave gulvvarme i køkken og gang. De har både før og under processen stået klar med rådgivning og virkelig god service. De har holdt alle aftaler og trådt til, da der undervejs var hul på et gammelt vandrør, som skulle ordnes med det samme.
Punktligt og meget veludført arbejde fra alle de medarbejdere vi mødte.

Vi har helt sikkert tænkt os at kontakte Klaus igen næste gang, vi får brug for en VVS’er.

20. marts 2025

Upålidelig og uprofessionel håndtering af tilbud…

Upålidelig og uprofessionel håndtering af tilbudsgivning.

Efter telefonsamtale fik jeg lovning på at der ville komme et tilbud, efter fremsendelse af billedmateriale af opgaven.

Knap én uge senere rykkede jeg telefonisk, med endnu en lovning om snarlig fremsendelse af tilbud.

Mere end én uge efter sendte jeg endnu en rykker mail, i håbet om at få en reaktion.

Har fortsat ikke modtaget som aftalt.

26. april 2025
klaVVS-logo

Besvarelse fra klaVVS

Kære Mads Haugaard

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback – det er virkelig værdsat!
Vi er super kede af, at vi i denne omgang ikke fik sendt et tilbud som lovet. Det er ikke den service, vi ønsker at stå for.

Vi arbejder hver dag for at skabe en bedre arbejdsplads, især for vores lærlinge – for hvis vi ikke passer på faget, bliver ventetiden kun endnu længere i fremtiden.

Det er dog ingen undskyldning i din sag, og vi håber inderligt, du finder en god løsning på opgaven.

Skulle du få brug for os igen, står vi klar til at tage bedre fat fra start!

Alt det bedste,
Klaus Bundgaard, VVS-Installatør
klaVVS ApS

Jeg kan varmt anbefale Klavvs

Jeg kan varmt anbefale Klavvs! De har installeret gulvvarme i min entré, og hele processen har været en fornøjelse. Fra start til slut oplevede jeg god kommunikation, høj faglighed og en professionel tilgang. Særligt deres VVS’er Christoffer fortjener ros – han arbejdede hurtigt, effektivt og gav kyndig rådgivning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Resultatet er virkelig flot, og jeg er meget tilfreds. Tak for en topoplevelse! 🙌

25. juni 2024

Professionel service fra KlaVvs

En ventil var utæt på gulvvarme anlægget ultimo december 2024. Så jeg var ivrig efter at få en VVS mand ud at besigtige skaden. KlaVvs var blevet anbefalet af en anden VVS 'er. KlaVvs kom 30 december 2024 og stoppede de værste ulykker, det var også til en Ok pris. Han foreslog et nyt styresystem, og det vidste jeg allerede at det skulle udskiftes. Han sendte et tilbud et par dage efter, og kom og udskiftede styresystem, resten af ventiler og følere i værelserne. Man kunne slet ikke se der havde været en håndværker, der var ingen snabs ;-) Jeg vil helt sikkert bruge ham igen. Han forklarede også tingene på en god måde. Husk altid at få referencer ved håndværkere, også på alt muligt andet..

7. januar 2025

Kæmpe anbefaling!

KlaVVs har stået for alt vvs på komplet badeværelsesrenovering, og resultatet er helt i top og vi er mere end tilfredse. Meget kompetente og ordentlige medarbejdere, der tydeligt går op i kvalitet og tilfredse kunder. Kæmpe anbefaling herfra :-)

23. december 2024

Anvendte klaVVS ifm med…

Anvendte klaVVS ifm med toiletrenovering. Under forløbet var der løbende dialog og følte mig meget tryg i processen. Rigtig god service og vi er helt vilde med resultatet! Den varmeste anbefaling herfra

1. november 2024

Varm anbefaling af klaVVS

Vi fik konverteret vandvarmer til en Wavin vekselvarme unit og samtidig opgraderet gulvvarmestyringen til et trådløst Sentio Wavin system. Klaus ydede en grundig og kompetent vejledning både før, under og efter udførelse af opgaven. Prisen for det udførte arbejde var meget konkurrencedygtig. Vi kan meget varmt anbefale klaVVS.

30. august 2024

Fremragende service

Klaus og hans ansatte har hjulpet med VVS arbejde på vores nye badeværelse og de har gjort et meget flot stykke arbejde. Jeg vil til hver en tid anbefale KlaVVS.

14. august 2024

Klaus er simpelthen den bedste

Klaus er simpelthen den bedste - både dygtig, vidende, venlig, hjælpsom i sin rådgivning og utrolig service-orienteret. Vi har haft en glimrende dialog omkring de mange forskellige tiltag i vores ret omfattende ombygning og det er gået forrygende. Hans medarbejdere er lige så gode og hjælpsomme. Kan stærkt anbefales!

7. august 2024

Super god oplevelse

Fik installeret en ny vandhane og reparation af toilet samt skift af varmtvandsbeholder til en brugsvandsveksler. Meget kompetent og hurtig opgaveudførelse, samt god service - bla. med at indhente godkendelse ved Fjernvarmeselskab. Kan på det varmeste anbefale Klavvs til vvs opgaver i hjemmet.

26. juli 2024