keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, som beskrives som personlig, engageret og meget hjælpsom. Mange fremhæver især den gode kundeservice, hvor teamet er imødekommende og effektivt, selv ved reklamationssager. Kvaliteten af produkterne får også stor ros; møbler og lamper lever op til forventningerne, er stilfulde, funktionelle og holdbare. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller manglende dele, hvilket forhindrede dem i at bruge deres nye møbler med det samme. Enkelte modtog varer med ridser eller skader, der ikke stemte overens med produktbeskrivelsen. Derudover oplevede nogle, at fragtprisen var højere end forventet, eller at varer blev sendt til en forkert adresse.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktkvaliteten. Mange forbrugere udtrykker tilfredshed med varer,... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservicen. Mange roser den hurtige og problemfri levering, hvor... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder roser den hurtige og effektive service, især den... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, imponerende holdbarhed og at varerne... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Mange roser den gode kundeservice, især når de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort o... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Super kundeservice !

Super kundeservice !! Modtager en mindre bakke end bestilt , ringer desangående. Keepr Collective beklager , og siger de sender den rigtige , og at jeg bare kan beholde den lille ! Desuden gør de sig den ulejlighed , at sende med posten lige til døren - uden jeg har bedt om det ! Tusind tak ! Og tak for forretnings konceptet , så godt tænkt . Handler helt sikkert der igen .
Mvh. Skovbo

18. oktober 2022

En rigtig god handel

En rigtig god handel
Jeg oplevede et rigtig højt serviceniveau, præcis og hurtigt levering samt en rigtig smuk stol. Sejt koncept!

14. oktober 2022

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god service, og hurtig respons.
Desværre blev stolene ikke leveret som aftalt, men stolene er flotte og lever op til forventning.

12. oktober 2022

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Susan. Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at stolen er som forventet. Vi undskylder meget for den forsinkede levering og arbejder på at dette ikke sker fremadrettet. Kh. Kristine, Keepr Collective

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse. Hurtig respons på mail samt levering.

Dog kun 4 stjerner, da fragtmanden leverede stolen ved nr. 164 fremfor 64. Mindre detalje og vi er glade for stolen🪑

13. oktober 2022

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Davide. Mange tak for din fine tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på. Vi undskylder meget at stolene ikke blev leveret på den korrekte adresse. Kh. Kristine, Keepr Collective

Nem og problemfri bestilling

Jeg har bestilt og modtaget tre fine stole. Der er helt rigtigt enkelte små fejl på dem, men ikke noget der ødelægger glæden ved at købe højkvalitetsmøbler billigere. Det var nemt at bestille og der var hurtig levering. Alt i alt en positiv oplevelse.

14. september 2022

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Marie-Louise. Mange tak for din tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse. Kh. Kristine

Godt koncept og hurtig levering

Har købt en meget smuk FDB-stol til en rigtig god pris, fordi emballagen tidligere havde været brudt - hvilket jeg altså ikke kunne se. Havde et enkelt spørgsmål angående behandling af stolen og fik hurtigt svar fra kundeservice, hvilket var super! Meget tilfreds og kommer helt sikkert igen :-)

8. september 2022

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Julie. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Kh. Kristine

Har købt den smukkeste juledug hos…

Har købt den smukkeste juledug hos KeeprCollective til en fantastisk pris. Hvor er det bare et godt initiativ, istedetfor at kassere smukke og brugbare varer. Som samfund både forbruger og kasserer vi rigeligt... Kommer helt klart igen!

2. juni 2022

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Anne. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Vi håber at dugen kommer til at pynte på julebordet inden længe. Kh. Kristine

Skønne bæredygtige produkter til favorable priser!

Jeg har købt den skønneste Raawi-kande fra Keepr Collective, og jeg er yderst tilfreds - man kan nærmest ikke se “skønhedsfejlen” - og så var den jo købt til en favorabel pris! Det er ikke sidste gang, jeg køber fra Keepr Collective. Jeg har allerede udset mig de næste køb på siden 😍

Besvarelse fra keeprcollective.com

Hej Briyanti. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Kh. Kristine

Positiv oplevelse og hurtig levering!

Jeg købte to anden sorterings keramikvaser fr Keepr Collective og blev positivt overrasket da jeg åbnede pakken. De “fejl” der var, var næsten ikke til at få øje på. En lille sort prik på den ene vase og en svag nuanceforskel i bunden af den anden vase. Derudover blev pakken leveret lynhurtigt, kun to dage efter jeg lagt min bestilling :)

Kan kun anbefale Keeprcollective

Kan kun anbefale Keeprcollective. Jeg bestilte en Raawii vase, og det var super nemt, den kom hurtigt og er meget fin. Selvom vasen er 2. sortering, så er fejlen minimal, og man lægger ikke mærke til den. Klart ikke sidste gang, jeg handler hos Keepr.

25. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (172 anmeldelser)