Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.
Ryesgade 19A 4. sal, 2200, København N, Danmark
- info@keeprcollective.com
- www.keeprcollective.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig fine produkter og god…
Virkelig fine produkter og god kundeservice. De tilbød hjemmelevering selvom jeg kun havde betalt for pakkeshop fordi jeg havde købt fire stole.
Super kundeservice !
Super kundeservice !! Modtager en mindre bakke end bestilt , ringer desangående. Keepr Collective beklager , og siger de sender den rigtige , og at jeg bare kan beholde den lille ! Desuden gør de sig den ulejlighed , at sende med posten lige til døren - uden jeg har bedt om det ! Tusind tak ! Og tak for forretnings konceptet , så godt tænkt . Handler helt sikkert der igen .
Mvh. Skovbo
En rigtig god handel
En rigtig god handel
Jeg oplevede et rigtig højt serviceniveau, præcis og hurtigt levering samt en rigtig smuk stol. Sejt koncept!
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god service, og hurtig respons.
Desværre blev stolene ikke leveret som aftalt, men stolene er flotte og lever op til forventning.

Besvarelse fra keeprcollective.com
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse. Hurtig respons på mail samt levering.
Dog kun 4 stjerner, da fragtmanden leverede stolen ved nr. 164 fremfor 64. Mindre detalje og vi er glade for stolen🪑

Nem og problemfri bestilling
Jeg har bestilt og modtaget tre fine stole. Der er helt rigtigt enkelte små fejl på dem, men ikke noget der ødelægger glæden ved at købe højkvalitetsmøbler billigere. Det var nemt at bestille og der var hurtig levering. Alt i alt en positiv oplevelse.

Besvarelse fra keeprcollective.com
Godt koncept og hurtig levering
Har købt en meget smuk FDB-stol til en rigtig god pris, fordi emballagen tidligere havde været brudt - hvilket jeg altså ikke kunne se. Havde et enkelt spørgsmål angående behandling af stolen og fik hurtigt svar fra kundeservice, hvilket var super! Meget tilfreds og kommer helt sikkert igen :-)

Besvarelse fra keeprcollective.com
Har købt den smukkeste juledug hos…
Har købt den smukkeste juledug hos KeeprCollective til en fantastisk pris. Hvor er det bare et godt initiativ, istedetfor at kassere smukke og brugbare varer. Som samfund både forbruger og kasserer vi rigeligt... Kommer helt klart igen!

Besvarelse fra keeprcollective.com
Skønne bæredygtige produkter til favorable priser!
Jeg har købt den skønneste Raawi-kande fra Keepr Collective, og jeg er yderst tilfreds - man kan nærmest ikke se “skønhedsfejlen” - og så var den jo købt til en favorabel pris! Det er ikke sidste gang, jeg køber fra Keepr Collective. Jeg har allerede udset mig de næste køb på siden 😍

Besvarelse fra keeprcollective.com
Fantastisk oplevelse og skønne produkter!
Jeg har købt flere varer i deres sortiment, og alt spillede både i forhold til levering og selve produkterne. Jeg havde faktisk svært ved at se, at der skulle være fejl eller mangler ved dem.
Jeg kan varmt anbefale Keepr Collective!
Positiv oplevelse og hurtig levering!
Jeg købte to anden sorterings keramikvaser fr Keepr Collective og blev positivt overrasket da jeg åbnede pakken. De “fejl” der var, var næsten ikke til at få øje på. En lille sort prik på den ene vase og en svag nuanceforskel i bunden af den anden vase. Derudover blev pakken leveret lynhurtigt, kun to dage efter jeg lagt min bestilling :)
Kan kun anbefale Keeprcollective
Kan kun anbefale Keeprcollective. Jeg bestilte en Raawii vase, og det var super nemt, den kom hurtigt og er meget fin. Selvom vasen er 2. sortering, så er fejlen minimal, og man lægger ikke mærke til den. Klart ikke sidste gang, jeg handler hos Keepr.