keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, som beskrives som personlig, engageret og meget hjælpsom. Mange fremhæver især den gode kundeservice, hvor teamet er imødekommende og effektivt, selv ved reklamationssager. Kvaliteten af produkterne får også stor ros; møbler og lamper lever op til forventningerne, er stilfulde, funktionelle og holdbare. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller manglende dele, hvilket forhindrede dem i at bruge deres nye møbler med det samme. Enkelte modtog varer med ridser eller skader, der ikke stemte overens med produktbeskrivelsen. Derudover oplevede nogle, at fragtprisen var højere end forventet, eller at varer blev sendt til en forkert adresse.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktkvaliteten. Mange forbrugere udtrykker tilfredshed med varer,... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservicen. Mange roser den hurtige og problemfri levering, hvor... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder roser den hurtige og effektive service, især den... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, imponerende holdbarhed og at varerne... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Mange roser den gode kundeservice, især når de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort o... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Super flot møbel

Super flot møbel og venligt personale, der svarer hurtigt igen.

25. marts 2024

Hej Pia
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse ☺️
Kh. Kristine fra KEEPR

Har lige modtaget fire stole

Har lige modtaget fire stole, super professionel levering, skarp pris og generel god service. Var pakket godt ind.

16. februar 2024

Hej Mik
1000 tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.
Kærlig hilsen Kristine fra KEEPR

Hurtigt

Hurtigt, god service og nemt. Anden sortering,…? Meget svært at se, så flot er den.

15. januar 2024

Besvarelse fra keeprcollective.com

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du synes om vores koncept.
Kærlig hilsen, Kristine fra KEEPR

Fantastisk og hurtig kundeservice!

Kristine var super hjælpsom, svarede hurtigt på mine mails og selvom de de endte i mit spam-filter ( damn Outlook...) var hun super forstående.

Jeg modtog en Artimide lampe i julegave, som desværre gik i stykker efter nogle ugers brug grundet en defekt i konstruktionen. Derfor sendte jeg hurtigt en besked til Keeprs kundeservice, så garantien kunne blive indfriet hos producenten.

Kristine sendte både en ordreretur og endda en helt ny lampe selvom jeg end ikke havde svaret på mailsne - det er altså, hvad jeg kalder service i verdensklasse og super tillid til kunderne.

Vil helt klart anbefale at købe designermøbler hos Keepr collective!

3. januar 2024

Hej Kristoffer
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og at vi sammen fandt en god løsning.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Mulighed for at travle pakken. Ingen slinger i valsen.

14. december 2023

Hej Susanne
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.
Kh. Kristine fra KEEPR

Dejlig og hurtig forsendelse og altid…

Dejlig og hurtig forsendelse og altid glad for de produkter jeg køber her inde fra

11. december 2023

Hej Naja

Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for at du synes om vores koncept.
Rigtig god dag til dig.

KEEPR er fuldstændig fantastiske

KEEPR er fuldstændig fantastiske! Jeg havde købt nogle flotte stole til en virkelig god pris.
Undervejs i transporten til min bopæl får jeg den kedelige nyhed, den lejlighed, jeg skulle have flyttet ind i, var afgået til anden side.
Så stod jeg der med 4 stole, jeg ikke havde plads til.
KEEPR kontaktede deres chauffør, der vendte om og KEEPR tog stolene retur uden omsvøb.
Det er simpelhen verdensklasse service og kundebehandling.
Jeg kommer med sikkerhed til at handle hos dem igen!
Af hjertet tak.
Mvh
Joachim

12. december 2023

Hej Joachim

Mange tak for dine flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Hurtigt & godt

22. november 2023

Hej Peter
Mange tak for din anmeldelse. Det er vi meget glade for.

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service! Det er ikke sidste gang, vi har handlet hos jer. Dejligt, samtidig at kunne bidrage til en bæredygtig virksomhed.

14. november 2023

Hej Cecilie
Mange tak for dine fine anmeldelse :) Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at se jer igen hos KEEPR.

Genialt koncept

Genialt koncept og sublimt udvalg. Fik en smuk stol fra FDB til en skarp pris med hurtig levering. Kan kun anbefales.

1. november 2023

Hej Christian

Mange tak for anmeldelsen. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Kærlig hilsen, Kristine fra KEEPR

God og hurtig service både forhold…

God og hurtig service både forhold levering og efterfølgende spørgsmål vedrørende den købte vare. Produkt i god kvalitet.
Kan anbefales og helt klart bruge KEEPR igen.

13. november 2023

Hej Mette

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du synes om KEEPR og har lyst til at bruge os igen.

Kærlig hilsen, Kristine fra KEEPR

God service - fin info - smukt design.

13. november 2023

Hej Jette
Mange tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os, at du synes godt om KEEPR og din oplevelse hos os.
Kærlig hilsen, Emma - KEEPR

Jeg købte et meget flot spejl

Jeg købte et meget flot spejl, som levede helt op til beskrivelsen. Super hurtig levering. Meget tilfreds :-)

27. oktober 2023

Hej Briyanti
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at spejlet er kommet godt frem til dig.
Kærlig hilsen, Kristine

At jeg efter henvendelse en god uges…

At jeg efter henvendelse en god uges tid efter bestilling fik varen leveret dagen efter.

20. oktober 2023

Hej Nina
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er glad for dit køb hos os.
Kærlig hilsen, Kristine - KEEPR

Bedste møbelshop længe

Bestilte sofa og lampe, begge var "brugt", men må indrømme, efter at have stået og set på sofaen fra alle vinkler, kan jeg intet finde - den måde den var pakket ind på var virkelig gennemført og leverancen til kantsten var lige foran hoveddøren - super godt transportfirma de bruger. Overordnet, virkelig tilfreds, og især med prisen.

26. oktober 2023

Hej Bjarke :)
Mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at du synes om vores koncept.

Kristine

Smukke varer og hurtig levering

En masse smukke varer på en overskuelig hjemmeside. Jeg modtog mine to smukke lamper allerede 2 dage efter.

17. oktober 2023

Hej Christine
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi så glade for.
Kristine, KEEPR