keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, som beskrives som personlig, engageret og meget hjælpsom. Mange fremhæver især den gode kundeservice, hvor teamet er imødekommende og effektivt, selv ved reklamationssager. Kvaliteten af produkterne får også stor ros; møbler og lamper lever op til forventningerne, er stilfulde, funktionelle og holdbare. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller manglende dele, hvilket forhindrede dem i at bruge deres nye møbler med det samme. Enkelte modtog varer med ridser eller skader, der ikke stemte overens med produktbeskrivelsen. Derudover oplevede nogle, at fragtprisen var højere end forventet, eller at varer blev sendt til en forkert adresse.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktkvaliteten. Mange forbrugere udtrykker tilfredshed med varer,... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservicen. Mange roser den hurtige og problemfri levering, hvor... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder roser den hurtige og effektive service, især den... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, imponerende holdbarhed og at varerne... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Mange roser den gode kundeservice, især når de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort o... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Stolen var som jeg havde regnet med og…

Stolen var som jeg havde regnet med og chaufførerne var gode. Tog emballagen med sig. Jeg går ikke så godt, så det var en stor hjælp for mig

2. oktober 2023

Hej Aase
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Lækre varer

Lækre varer, hurtig levering :)

2. oktober 2023

Hej Pernille
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Kristine

Den smukkeste puf pryder nu min stue

Den smukkeste puf pryder nu min stue.
Jeg bestilte hos KEEPR tirsdag eftermiddag, og torsdag kl 12 hentede jeg min pakke.
Puf’en er tiptop, levering(tid) ligeså.

10. oktober 2023

Hej Dorrit
Mange tak for dine fine ord. Vi er glade for at puf'en er landet godt hjemme hos dig.
Kærlig hilsen, Kristine

Fik fremsendt en lampe der var gået i…

Fik fremsendt en lampe der var gået i stykker under transport. Samme dag blev der fundet en løsning med opgradering af model (samme pris for en vare som koster noget mere). Virkelig fin service

25. september 2023

Hej Arriba
Mange tak for de flotte ord. Det er vi så glade for!
Tak for at være med til at give nyt liv til de møbler, som allerede er her.
Kærlig hilsen Kristine

Hurtig levering, fin vare trods 2. Sortering

12. september 2023

Hej Mille,
Tak for din anmeldelse. Vi elsker når vores kunder også køber smukke 2. sorterings design.

Nemt

Nemt - levering til døren
God kvalitet

4. september 2023

Hej Henrik
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Hurtig og nem levering!

Har købt spejl og vase fra Raawii og er meget tilfreds med kvaliteten. Hurtig og nem levering!

11. september 2023

Hej Linus,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du meget tilfreds med dit køb.

KH. Kristine

Godt koncept og hurtig levering

Godt koncept og hurtig levering! Skønt at kunne købe brugt design i gave, hvor gaven også kan byttes. Pakken blev desuden leveret hurtigt.

13. september 2023

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse. Vi elsker når vores kunder køber brugt design hos KEEPR :-)

KH. Kristine

Min oplevelse hos Keepr var super

Min oplevelse hos Keepr var super. Har både købt spejl fra We Do Wood og bord fra Warm Nordic. Er meget tilfreds med begge og det blev leveret hurtigt.

1. september 2023

Besvarelse fra keeprcollective.com

Tak for din flotte anmeldelse, Gowri. Det glæder os at du er glad for dine købe hos KEEPR :-)

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering.
Har handlet hos Keepr flere gange. Nem hjemmeside og hurtig levering
Har en enkel gang haft brug for hjælp, fik en god og venlig service.

1. august 2023

Hej Susanne,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi håber du kommer igen :-)

Fantastisk og hurtig service

Enormt behagelig og god service hele vejen
Bestilte et sofabord, hvor der opstod lidt forsinkelser med leveringen. Keeprcollective svarede prompte og kontaktede sælger og fragtfirma, og jeg fik mit bord kort tid efter.
Jeg anbefaler varmt at købe via Keeprcollective, både pga. deres vigtige og bæredygtige initiativ og deres gode service.

21. juli 2023

Hej Alexander,
Mange tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst anbefalingen!

Fan af KEEPR!

Jeg har handlet hos KEEPR adskillige gange og med kæmpe fornøjelse hver gang. Hjemmesiden er overskuelig og kundeservice har været tilgængelige og virkelig hjælpsomme, da jeg en enkelt gang havde brug for hjælp -- de svarede hurtigt og var grundige! Kvaliteten af produkterne er virkelig i top og jeg er glad for alle de ting, jeg har købt gennem tiden.
Tak for god service, KEEPR :)

29. januar 2023

Super fine produkter 🙏🏼

Super fine produkter 🙏🏼
Jeg har en skål & kande i andensortering i mærket raawii. Det er helt som ny; mikroskopisk lille plet på, som man virkelig skal lede længe efter 😊

15. december 2022

Dårlig oplevelse

Modtog fredag et bord med knust marmorplade. Sendte straks besked til kundeservice, der svarede de ville tage sig af reklamationen som det første mandag. Her mandag aften har jeg stadig intet hørt. Det synes jeg egentlig er skuffende. Tænker ikke firmaet er det største, og derfor ligger vandret pga travlhed.

Lige nu har jeg allermest lyst til at ordren kan gå retur.

Useriøst jeg skal bruge endnu en arbejdsdag på at vente på en evt ombytning, fordi firmaet kun leverer 8-17 og ikke giver nærmere interval.

11. november 2022

Hej Ditte-Mie,

Mange tak igen for dit køb. Det er vi rigtig glade for!

Det er selvfølgelig beklageligt at bordpladen er gået i stykker under transporten, men vi har som aftalt allerede i mandags sørget for at der kommer en ny afsted til dig. Da vi er en nystartet virksomhed, har vi desværre ikke kundeservice i weekenderne, og kan først håndtere kundehenvendelser fra weekenden om mandagen.

Udover levering til nærmeste GLS pakkeshop, leverer vi større møbler til kantsten med en fragtmand på hverdage ml. 8-16. Vi arbejder på at kunne tilbyde flere leveringsløsninger.

Håber du at du bliver glad for det nye bord.

Dbh. Kristine

Jeg var MEGET i tvivl om i skulle have…

Jeg var MEGET i tvivl om i skulle have samtlige 5 stjerner, eller "kun" de 4:)
1: Jeg elsker min nye Wehlers stol:)
2: Lynhurtig levering:)
3: Super kundebetjening, 1000 tak Katrine:)
4: ET SUPER fedt koncept:)
5: Mennn det kunne være rart, om jeg kunne bestille en enkelt stol med GLS til hjemmelevering! Det er IKKE optimalt, når jeg kun bestiller 1 stol, at jeg KUN har mulighed ved check out for, at bestille til "Nærmeste pakkeshop"! For det første aner man ikke hvor i regner med, at den nærmeste pakkeshop (nogle steder viser den op til 33 kilometer væk); og for det næste, så efter henvendelse ville i have 200 kr ialt hvis den skulle leveres til kantsten, i tager kun 175 kroner med fragtmand, hvis man bestiller flere varer! Jeg ved fra andre websites som har aftale med GLS, at det er muligt og købe hjemmelevering med GLS, det har jeg ofte benyttet mig af:) Det er godt nok en ommer:)

4. november 2022

Hej Mona-Lise

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at have dig som kunde og at du synes godt om vores koncept.
Ift. fragt har vi lige nu mulighed for billig og hurtig levering til nærmeste pakkeshop og levering til kantsten med fragtmand.
Vi arbejder selvfølgelig på at udvide vores leveringsmuligheder :)
Kh. Kristine, Keepr Collective