Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.
Ryesgade 19A 4. sal, 2200, København N, Danmark
- info@keeprcollective.com
- www.keeprcollective.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Altid god og hurtig service.
Altid god og hurtig service.
Varerne har altid levet op til forventningerne.
Stor anbefaling herfra.
Dette bord jeg bestilte har en stor…
Dette bord jeg bestilte har en stor ridse i bordpladen - Det er blevet skadet under fragt....og det er jo ikke Keepr`skyld. Normalt er jeg meget tilfreds og har altid fået en god behandling- denne sag ender helt sikkert også godt - så derfor giver jeg kun 3 stjerner denne gang.
Fin kommunikation & super levering & herlig SOFA
Herlig SOFA ;-) Fin kommunikation - og super levering!
Hvis bare man kunne give 6 stjerner..
Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til levering. Og ikke nok med det, så var Emma også helt vild god til at guide ift hvad der ville passe sammen, både af materialer og farvevalg. Jeg står nu med et hjem, som bare føles som.. Ja, hjem. Så jeg kan ikke andet end at anbefale Keepr på det højeste og ydmygt takke for den gode service.
Super gode varer til fine priser..
Super gode varer til fine priser... tak for hurtig handel.
Fin service og hurtige svar ved nogle…
Fin service og hurtige svar ved nogle spørgsmål, kommer helt sikkert igen.
super god kundeservice
super god kundeservice. Hurtig på mail og får løst problemet
Fin og hurtig levering alt i orden 👍🏻
Fint hvis ikke det skal returneres!
Fint koncept, men måden du skal returnere på er ved at bede dem om at udstede en pakkelabel, og OBS! her er fragtprisen væsentligt højere end det du har givet for levering hvilket først oplyses idet du får en pakkelabel tilsendt. Og nej jeg er ikke blevet oplyst om prisen på returfragten inden jeg har modtaget en returlabel. Jeg betalte 2,5 gange så meget for returfragten som for leveringen.

Hurtig problemfri levering
Hurtig problemfri levering - Rigtig god oplevelse!

Besvarelse fra keeprcollective.com
Startede med rigtig fin service og…
Startede med rigtig fin service og levering, men sofaen er ankommet uden de 2 bolte, der skal samle sofa. Fik sofa fredag og meldte straks manglen. Nu er det tirsdag aften og jeg ved stadig ikke hvornår jeg kan bruge min sofa. De siger de har bedt Fredericia Furnitures om at sende til mig, men stadig ikke fået besked om at de er sendt. Nu beder de om anmeldelse, og jeg kan ikke gå højere end 3 stjerner, når jeg ikke har fået en brugbar sofa.
Redigeret og ændret til 2 stjerner:
Og nu er det snart en uge siden sofa blev leveret. Boltene er stadig ikke sendt. Først i dag (efter trustpilot anmeldelsen) har de bedt om fotos af der hvor der mangler bolte.

Top service!
Altid levering til tiden og varer til super priser. Mit gulvtæppe var desværre for stort, men returnering var intet problem!

God oplevelse
God købsoplevelse og hurtig ekspedition og levering.
Vi er meget tilfredse med den leverede vare.

Køb dine møbler her :-)
Flotte produkter til fine priser. Fremragende service, på alle områder (levering-kommunikation-returnering)
Min bedste anbefaling

Super oplevelse
Super oplevelse! Hurtig levering og super ombytningsservice, da jeg ønskede en anden model stole.

Besvarelse fra keeprcollective.com
Varen blev ikke leveret som lovet
Varen blev ikke leveret som lovet. Desuden fik jeg ukorrekte oplysninger, når jeg efterlyste status på forsendelsen. Endelig blev pengene trukket knap 2 uger før varen blev sendt/leveret. Dette er ikke i overensstemmelse med firmaets handelsbetingelser.

Besvarelse fra keeprcollective.com
Godt, hurtigt og virkelig god hjælp
Jeg fandt et rigtig godt tilbud og mine købe blev hurtigt sendt. Jeg opdagede desværre at et af de glas jeg havde købt var gået i stykker. Keepr ombyttede glasset og nåede at få sendt det afsted så det ankom før jul. Rigtig god og hurtig service!
Levering og møbler i høj kvalitet
Hurtig levering og fine møbler og brugskunst fra forskellige brands, men leveringstiden var den samme. Det blev til ekstra julegaver i år!