keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, de modtager, og fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og engagement. Mange sætter pris på den høje kvalitet af produkterne, som beskrives som både stilfulde og funktionelle, og priserne anses for at være meget rimelige. Leveringen er ofte hurtig og problemfri, og mange kunder nævner, at varerne ankommer i perfekt stand og lever op til beskrivelsen. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller problemer med at modtage varen som lovet. Enkelte kunder oplevede også, at produkter ankom med fejl eller skader, og der var tilfælde, hvor returfragtpriserne var uventet høje.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mens mange forbrugere roser hurtig levering,... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice. Mange kunder roser den hurtige og problemfri... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Forbrugere roser den hurtige og professionelle service, hvor mange... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, stilfulde design og holdbarhed af... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser. Kunder fandt gode tilbud og var glade for produkternes... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort o... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Hurtigt og rigtigt god service

Hurtigt og rigtigt god service

27. november 2024

Hej!

Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Amanda fra KEEPR

Købte en udstillingssofa der var som ny

Købte en udstillingssofa der som beskrevet var fuldstændig som ny. Transporttiden var lidt længere end lovet hvilket kunne have trukket ned til 4 stjerner - MEN sofaen blev bestilt midt i Black Friday perioden og transportfirmaet har selvfølgelig haft hænderne fulde i den periode.

Hej Andreas

1000 tak for din flotte anmeldelse og din store forståelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! :)

God kvalitet

God kvalitet og hurtig levering

Hej Liselotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en tilfredstillende og god oplevelse :)

Fin service

Fin service, hurtig forsendelse.

Hej Pia

Amanda fra KEEPR

Fedt koncept, godt tilfreds med flere køb

Vi har købt flere møbler og lamper hos Keepr. Konceptet giver rigtig god mening!
Vi har været rigtig godt tilfredse med de varer vi har modtaget. Priserne er fornuftige og kundeservice fungerede upåklageligt, da der manglede nogle småting til montering af en reol.

30. oktober 2024

Hej Birgitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi håber på at se dig en anden gang :)

Amanda fra KEEPR

Jeg har fået en helt fantastisk service…

Jeg har fået en helt fantastisk service hos Keepr, ros og stor anbefaling herfra.

26. november 2024

Hej Jytte

1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! :)

venlig og positiv mails

4. november 2024

Hej Anita

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på :)

Kærlig hilsen

Sendte forkert bestilling

Sendte forkert bestilling, men rettede hurtigt fejlen

5. november 2024

Hej Birte

Vi beklager meget, at der var fejl i din levering. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og retter hurtigst muligt op på eventuelle afvigelser. Vi håber, at se dig igen hos KEEPR. :)

Amanda fra KEEPR

Produktet ankom som beskrevet som…

Produktet ankom som beskrevet som beskrevet, og jeg fik kanon god service :) kæmpe anbefaling herfra!

7. november 2024

Hej Mathias

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering

31. oktober 2024

Hej Tove

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi håber på at se dig en anden gang :)

Nem og hurtig service

Nem og hurtig service. Fine materialer og gode ting.

29. oktober 2024

Hej Per

Mange tak for anmeldelsen. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os. :)

Rigtig god dag!

Amanda fra KEEPR

God service - nemt at bestille

25. oktober 2024

Hej Rikke

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på :)

Kærlig hilsen

Jeg anbefaler KEEPR!

Jeg er meget tilfreds og glad for mit køb hos KEEPR😁 Jeg har købt den dejligste designer sofa, den er lige som beskrevet og i fantastisk kvalitet! Kunderservicen er i top, og stod med det samme klar til at hjælpe mig når jeg havde spørgsmål. KEEPR er det perfekte sted at købe dine møbler og diverse ting, det kan klart anbefales!
Jeg køber bestemt igen fra KEEPR

12. september 2024

Hej Freja

Tusind tak for din fine anmeldelse, og anbefaling af KEEPR. Det sætter vi stor pris på! Derudover er vi rigtig glade for, at dit køb lever op til dine forventninger, og at vi ser dig igen som kunde. :)

Amanda

Meget tilfreds kunde

Jeg er så glad for min orange Raawii kande 🧡 Den er uden fejl og fremstår så smuk. Keepr har en fantastisk kundeservice, nemt og enkelt hele vejen. Jeg køber helt sikkert der igen. Design til en god pris.

23. maj 2024

Hej Jannie

1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og har lyst til at komme igen!

Rigtig god dag!

Amanda

FDB bord med "mindre" brugsspor

Jeg købte et FDB bord hvor der stod "mindre tegn på bordets ben" hvilket virkelig var en underdrivelse. Der var så mange dybe ridser overalt på alle 4 ben. Derudover var der mange "brugsspor" på bordpladen. Fx var der pletter som kunne tyde på at noget væske med farve havde trængt igennem træet. Hjørnerne havde også fået et slag og der var også slået noget af på en af siderne.
Vi har haft en korrespondance med en af medarbejderne, men nu får de bordet tilbage og vil sikkert prøve at sælge det til en anden. Ærgerlig måde at lave business på.

17. oktober 2024

Hej Emilie

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at bordet ikke levede op til dine forventninger. Vi gør meget ud af at beskrive standen af vores brugte produkter korrekt, samt vise billeder af eventuelle brugsspor.
Vi har modtaget din reklamation og tager bordet retur på vores regning og ser frem til at besigtige bordets stand igen. Såfremt bordet har tydelige brugsspor, vil disse blive dokumenteret, hvis bordet sættes til salg igen og prisen vil blive fastsat derefter.
Hos KEEPR sælger vi kun brugte møbler, hvis de er fuldt funktionelle.

De bedste hilsner,

Kristine fra KEEPR

fragtmanden gav sig ikke til kende

fragtmanden gav sig ikke til kende. han kunne godt have ringet på, men gjorde det ikke, så vi anede ikke at pakken var leveret. Det gav lidt forvirring.

2. oktober 2024

Hej

Vi beklager, at leveringen var forvirrende. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og retter hurtigst muligt op på eventuelle afvigelser. Tak for din feedback, som vi vil tage med os videre. :)

Fejl i levering

Fejl i levering. Men fik hurtigt kr retur.

24. september 2024

Hej Annette

Vi beklager meget, at der var fejl i din levering. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og retter hurtigst muligt op på eventuelle afvigelser. Tak for din forståelse. :)