keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, de modtager, og fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og engagement. Mange sætter pris på den høje kvalitet af produkterne, som beskrives som både stilfulde og funktionelle, og priserne anses for at være meget rimelige. Leveringen er ofte hurtig og problemfri, og mange kunder nævner, at varerne ankommer i perfekt stand og lever op til beskrivelsen. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller problemer med at modtage varen som lovet. Enkelte kunder oplevede også, at produkter ankom med fejl eller skader, og der var tilfælde, hvor returfragtpriserne var uventet høje.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mens mange forbrugere roser hurtig levering,... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice. Mange kunder roser den hurtige og problemfri... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Forbrugere roser den hurtige og professionelle service, hvor mange... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, stilfulde design og holdbarhed af... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser. Kunder fandt gode tilbud og var glade for produkternes... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg købte Peg Bench fra Moebe

Jeg købte Peg Bench fra Moebe, og den var strengt taget defekt, da den ikke kunne samles. En af de fire pinde, der samler bænken var for stor, og kunne ikke sættes i hullerne. Det var kun takket være en særdeles velvillig og professionel indsats fra Moebe, at jeg fik en pind, der passede og til sidst kunne samle bænken.
Det burde være tjekket, da bænken kom retur.
Derudover er produkter fint, og opfylder det formål jeg havde med det.

26. juni 2025

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Vi er rigtig kede af at høre, at der var problemer med en af samlepindene, og at det gav udfordringer i forbindelse med samlingen af din Peg Bench. Det er selvfølgelig noget, vi altid forsøger at undgå og vi beklager, at vi ikke er blevet gjort opmærksomme på dette ved returneringen.

Når det er sagt, er vi meget glade for at høre, at sagen blev løst, og at du til sidst kunne samle bænken. Vi ville selvfølgelig også meget gerne have hjulpet direkte, hvis vi havde haft muligheden. Husk at du altid er velkommen til at ringe til os og skrive til os på vores mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Amanda fra KEEPR

Har endnu ikke modtaget min pakke

Har endnu ikke modtaget min pakke. Blev sendt til forkert adresse

30. juni 2025

Hej Irene

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med leveringen. Det forstår vi godt kan være frustrerende.

Som vi også har skrevet via e-mail, er din pakke nu lokaliseret og på vej til dig. Vi beklager den ventetid, der har været, men er glade for, at vi fandt en løsning.

Tak for din tålmodighed. Du ønskes en rigtig dejlig sommer fra os alle hos KEEPR!

Alt var perfekt.

Alt var perfekt.
Hurtig levering og en lampe som beskrevet. anbefaling herfra.

3. juni 2025

Hej Jeanette

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! :)

Fremragende oplevelse med KEEPR

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort og holdbarhed.
Servicen var helt i top: personlig, engageret og meget hjælpsom. Jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem. :)
Kan varmt anbefale KEEPR!

6. juni 2025

Hej Stephanie

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi enormt meget pris på! Vi er samtidige rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds med både møblerne og servicen! :)

Intet svar - ingen varer

Jeg bestilte 2 hynder d 2. juni. Jeg fik med det samme en ordrebekræftelse. Den 8 juni skriver jeg for at høre om varen er ved at blive sendt, men får intet svar. Den 10 bliver pengene trukket, men ingen besked om at varen er afsendt. Jeg skriver og spørger igen til om varen er sendt, men får intet svar.

2. juni 2025

Hej,

Tak for din besked og ikke mindst for din tålmodighed.

Jeg forstår din frustration over det manglende svar grundet Pinsen, og den uvished omkring din ordre. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg beklager meget den forvirring og ventetid, du har oplevet.

Som skrevet i vores seneste mailkorrespondance, skyldtes det hele desværre en teknisk fejl i vores system, hvilket betød, at din ordre ikke blev behandlet korrekt og dermed ikke er blevet afsendt. Det er nu løst, og vi er glade for, at vi har fået det afklaret!

Din ordre bliver afsendt i dag eller senest i morgen, og du vil naturligvis modtage en besked med dit trackingnr, så snart den er på vej.

Endnu engang undskyld for ulejligheden og tusind tak for din forståelse.

Amanda fra KEEPR

Jeg har modtaget en skammmel

Jeg har modtaget en skammmel, som skal returneres, men jeg venter efter lang tid på, at jeg kan få tilsendt den adresse, som skamlen skal tilbagesendes til. Der undskyldes ovenstående, men jeg kan ikke forstå, at man ikke kan fremskaffe en adresse.

Hej Tove

Som vi allerede har skrevet om pr. mail, så må du have misforstået, at du mangler adressen. Jeg har sendt dig et returlabel, så du blot skal gå ned til nærmeste pakkeshop og sende skamlen tilbage.

Vi er meget kede af, at læse din 1-stjernede anmeldelse, da det betyder meget for en virksomhed som os. Det ærgerlige er selvfølgelig også, at den dårlige anmeldelse er koblet op på en misforståelse.

Vi er glade for, at situationen løste sig, med triste over, at det skulle medføre en dårlig anmeldelse, når vi har fulgt vores egne retningslinjer for retur, som du også kan læse om på vores hjemmeside.

Klar anbefaling

Smooth levering, produkter i god stand, 10/10. Vil helt sikkert købe derfra igen

Hej Tanja

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og ser frem til at se dig igen! :)

Meget fin pris

Meget fin pris, smuk sofa og god information og hurtig levering. Alt godt :-)

28. april 2025

Hej Anne-Sophie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! :)

Godt og bæredygtigt koncept

Godt og bæredygtigt koncept, kvalitet til gode priser, nem og effektiv bestilling og levering! Alt er super fint!

Hej Jane

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os! :)

Amanda fra KEEPR

Dejlige møbler vi har fået

Dejlige møbler vi har fået. Lidt senere levering end først lovet, men helt ok. Bord har en skade da jeg får det pakket op( emballage ok) Et hakke i enden samt blå maling.
Får en “reduktion” i prisen på 300,-kr ( har købt for 17.000)
Som jeg slet ikke synes er ok

4. april 2025

Hej Scott

Først og fremmest er det dejligt at høre, at i er glade for møblerne!

Vi beklager meget, at du ikke føler, at vores afslag om de 300 kr og ny olie var tilstrækkelig. Vi tror på, at møblerne forventer et liv liv, og sætter så stor pris på, når I hjælper os med denne agenda! Derudover stræber vi altid efter at levere den bedst mulige service, og vi vil tage dine kommentarer med os videre. :)

Kærlig hilsen,

Ny vase

Ny vase
Jeg har købt den skønneste vase, jeg sparer sammen til den næste.
Jeg har anbefalet Keepr til alle der gider hører på mig. Så jeg vil helt sikkert handle der igen.

27. marts 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du med glæde anbefaler KEEPR. Det sætter vi virkelig stor pris på! :)

Amanda fra KEEPR

Fik en flot stol til en god pris

Fik en flot stol til en god pris, og så hjælper man jo med at købe restvarer i stedet for de går til spilde.

28. marts 2025

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os! :)

Amanda fra KEEPR

3 gange havde I ikke varen som jeg…

3 gange havde I ikke varen som jeg havde bestilt !

25. marts 2025

Hej Tove

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en vare ikke er på lager – og især når det sker gentagne gange. Det beklager vi meget, og vi er glade for, at vi alligevel fik det løst.

Vi tager din feedback til os og bruger den i vores arbejde med at forbedre os.

Amanda fra KEEPR

En dejlig sofa til en god pris

En dejlig sofa til en god pris. Venlige leveringsfolk, der hjalp md indbæring. Første kommunikation omkring levering kunne have været lidt hurtigere, så havde det været seks stjerner

12. marts 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! :)

En god stol at sidde på

Hurtig ekspedition og information om leveringen

10. februar 2025

Hej Marianne

Godt og inspirerende koncept

Godt og inspirerende koncept, spændende varer og leverer som lovet. Kun positiv respons herfra.

28. december 2024

Hej Jacob

Fantastisk!

Mega fedt! Fantastisk service, hurtig forsendelse og gode produkter. Har købt 3 gange fra Keeprcollective, og det spiller bare. En enkelt gang var der udfordringer med manglende dele til en udstillingsmodel, men kundeservice sørgede for at få rettet op på det hele meget hurtigt uden slinger i valsen. Kan klart anbefales!

7. januar 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber på at se dig en anden gang :)

Amanda fra KEEPR

Lækkert tæppe men i forkert str

Lækkert tæppe men i forkert str.
blev håndteret på fineste vis af KEEPR, der sendte en returlabel med det samme.

30. december 2024

Hej Pia

Altid en super service🤩

20. december 2024

Hej Anne

1000 tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft endnu en god oplevelse :)

Kærlig hilsen,

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse
Fed hjemmeside

2. januar 2025

Hej Jette

Mange tak for dine flotte ord! Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os! :)