keeprcollective.com Anmeldelser 172

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den fremragende service, de modtager, og fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og engagement. Mange sætter pris på den høje kvalitet af produkterne, som beskrives som både stilfulde og funktionelle, og priserne anses for at være meget rimelige. Leveringen er ofte hurtig og problemfri, og mange kunder nævner, at varerne ankommer i perfekt stand og lever op til beskrivelsen. Dog var nogle utilfredse med leveringsprocessen, hvor der opstod forvirring, forsinkelser eller problemer med at modtage varen som lovet. Enkelte kunder oplevede også, at produkter ankom med fejl eller skader, og der var tilfælde, hvor returfragtpriserne var uventet høje.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mens mange forbrugere roser hurtig levering,... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice. Mange kunder roser den hurtige og problemfri... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Forbrugere roser den hurtige og professionelle service, hvor mange... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode kvalitet, stilfulde design og holdbarhed af... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser. Kunder fandt gode tilbud og var glade for produkternes... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til le... Se mere

Jeg har haft en fremragende oplevelse med KEEPR! Deres møbler er både stilfuldt og funktionelt, og kvaliteten er virkelig imponerende. Jeg købte et møbel, og jeg er meget tilfreds med både komfort o... Se mere

Jeg har handlet et par gange på Keepr - og jeg har kun gode oplevelser af firmaet. Det gælder også, selv om jeg har haft en reklamationssag om en lampe, som nu endelig er afsluttet. Sagen e... Se mere

Købte en lampe fra New Works. Varen kom i perfekt stand og i original emballage. Hurtig levering og god information undervejs om, hvornår lampen var på vej. Alt fungerede som det skulle!

1. nr. 46 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Levering ikke OK

Produktet var fint. Men virkelig ikke ok at varen ikke kunne leveres til mit hjem. Jeg skulle hente 2 meget tunge glas borde i en Føtex pakkeshop på 1. Sal. Der skulle 2 mand til at bære dem ned og langt væk til en p plads og en bil til at køre dem hjem. Og det var ikke engang den pakkeshop jeg havde valgt på forhånd.
Ikke ok.

29. november 2025

Kære Thor

Tak for din feedback. Vi er meget kede af, at din ordre ikke er leveret som ønsket.

Grundet Black Friday har mange pakkeshops oplevet pladsmangel, og derfor har det ikke været muligt for alle pakker at ende i den pakkeshop er valgt. Det er derfor din ordre er endt i en anden pakkeshop.

Under normale omstændigheder leverer vi altid den pakkeshop, som vores kunder vælger.

Bedste hilsner,

Kristine fra KEEPR

Super smukt produkt og lynhurtig…

Super smukt produkt og lynhurtig levering.

10. november 2025

Hej Line
1000 tak for din fine anmeldelse. VI er glade for at du har haft en god oplevelse.

Kh. Kristine fra KEEPR

Godt produkt

Godt produkt, god pris og hurtig betjening!

27. oktober 2025

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. :-)

Ida fra KEEPR

Stor ros for håndtering af reklamation

Sagen er håndteret superflot og professionelt af Keepr. De har holdt mig i loopet i deres kommunikation med producenten, og Keepr har taget ansvar for sagen hele vejen. Det gør mig tryg som kunde - og jeg har ingen skrupler ved at handle med Keepr igen.

Især en stor ros til Ida fra kundeservice :)

5. november 2025

Hej Iben

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse på trods af en længere reklamationssag - som heldigvis endte godt. :-)

Kærlig hilsen

Lampe fra New Works

29. oktober 2025

Hej CF

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. :-)

Ida fra KEEPR

Det er en fornøjelse at handle hos KEEPR

Det er en fornøjelse at handle hos KEEPR.
De er kompetente, imødekommende, fair og arbejder med stor integritet. Kan varmt anbefales.

15. oktober 2025

Hej Karen

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi meget stor pris på!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Dårlig oplevelse

Bestilte en stol og fik en bekræftelse på mit køb. 3 dage senere blev ordren annulleret med begrundelsen at de ikke havde stolen alligevel men at jeg kunne vælge en anden farve (som vi ikke ville have) bad om at de så søgte at finde den stol jeg havde bestilt, men fik bare at vide at det kunne de ikke … sjovt nok sender de mig nu en tilfredshedsundersøgelse for at spørge mig om hvor tilfreds jeg er? Det er helt forståeligt at man som firma kan lave fejl, men det er ringe at man bare annullerer og ikke forsøger at hjælpe kunderne efterfølgende - jeg er i hvert fald meget skuffet over at man ikke engang gør et forsøg - det er altså en stol til 16.000 kr.

22. september 2025

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest beklager vi den oplevelse, du har haft, og vi forstår din skuffelse.

Da vi sælger brugte og frasorterede designermøbler har vi desværre ikke et ubegrænset lager eller ved præcis, hvilke møbler vi får hjem, og hvornår. Det betyder, at der i sjældne tilfælde kan ske det, at en vare bliver solgt næsten samtidig.

Da vi opdagede, at stolen var udsolgt, forsøgte vi at finde en løsning ved at tilbyde dig andre farver af samme model. Vi håbede, at det kunne være en tilfredsstillende mulighed, men vi forstår selvfølgelig, at det ikke var det, du ønskede.

Vi beklager meget, at vi ikke kunne skaffe præcis den stol, du ønskede, og at vores service ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Vi håber selvfølgelig, at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang.

Super pris og stand

Super priser. De bedste designer mærker. Standen var helt som lovet (ingen fejl). Leveringen skete super hurtigt.

18. september 2025

Hej Laura

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)

Ida fra KEEPR

Jeg har købt et skostativ

Jeg har købt et skostativ - det levede op til forventningen, der var hurtig levering, super god kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Keepr. Mine bedste anbefalinger 👍🏼

15. september 2025

Hej Katja

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Hav en dejlig dag og på gensyn!

Ida fra KEEPR

Hurtig levering + fin vare!

Hurtig levering, og den stol jeg fik var nøjagtig som beskrevet.

22. august 2025

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! :)

Ida fra KEEPR

I og med at jeg er blevet bedt om…

I og med at jeg er blevet bedt om anmelde min oplevelse og jeg endnu ikke har fået min vare - eller ved hvornår den kommer - så kan jeg kun give 1 stjerne. Jeg har ringet og snakket med dem, men de kunne intet fortælle mig. De lovede at ringe tilbage, men jeg har intet hørt.

25. august 2025

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med din ordre og vores kommunikation - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Jeg kan se, at din ordre er blevet annulleret, og du har fået pengene retur.

Vi beklager ulejligheden og håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse! :-)

Beskrivelse tilsvarende produkt

Beskrivelsen passede med produktet vi modtog. Alt fint, bortset fra forvirring med levering. Derfor gives kun 4 *

29. juli 2025

Hej Stefrix

Mange tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, trods forvirring med levering! :)

Ida fra KEEPR

Lækker lækker skål til en god pris og…

Lækker lækker skål til en god pris og hurtig levering - what’s not to like? 🤷🏼‍♀️

1. juli 2025

Hej Sofia

1000 tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og ser frem til at se dig igen! :)

Amanda fra KEEPR

Dårlig håndtering og "gave", jeg aldrig bad om

Enorm fejl – med en endnu dummere “gave” som undskyldning
Jeg har netop modtaget en stor puf med posten – den samme puf, som jeg returnerede for over et år siden! Årsagen? De havde ikke fjernet klistermærket med mine oplysninger, og den er nu blevet sendt tilbage til mig.

Som løsning får jeg to “valgmuligheder”:

1. Vælg en dag, hvor jeg kan sidde hjemme og vente fra kl. 8 til 16 på, at GLS måske kommer og henter den.

2. Tage sagen i egen hånd og returnere den endnu en gang selv.

Som undskyldning modtager jeg en kort e-mail med et “beklager” og en rabatkode – altså: “Som plaster på såret kan du få lov at bruge flere penge hos os.” Da jeg selv beder om egentlig kompensation, får jeg tilsendt en billig vase eller fad, der højst har kostet dem en tier i indkøb.

Altså, hvad er det her for en måde at behandle kunder på? Skuffende.

11. juli 2025

Hej Emilie

Tak for din ærlige anmeldelse og endnu en gang undskyld for den meget uheldige oplevelse. Det er helt klart en fejl fra vores side, at du har modtaget den returnerede vare igen, og vi forstår din frustration.

Vi er kede af, at vores løsning og kompensation ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre både vores håndtering og kundeservice fremadrettet.

Amanda fra KEEPR