Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Sødalsparken 18, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Varerne er faktureret, og pengene trukket fra konto for 4-5 dage siden. Varer endnu ikke modtaget - og ingen meddelelse fra fragtfirma eller 'den slags'
I mellemtiden er varerne leveret - smukt i min gård. Mange tak

Besvarelse fra JYSK Danmark
Varerne var fine, men det tog desværre knapt 3 uger fra jeg bestilte til det blev leveret. Vi var klar over der stod 5-10dags fragt. Altså 13 hverdage.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Helt ærligt, da der var 6 på lager blev købet afmeldt af Jysk, fordi der alligevel ik var noget på lager. Anden gang var der 2 på lager og så gik købet lige igennem. Vi taler om samme butik og 2-3 dage senere.

Nemt at forudbestille på hjemmesiden og afhente inden for 30 minutter

Besvarelse fra JYSK Danmark
Jeg besøgte JYSK første gang cirka to måneder, før jeg skulle bruge en ny seng. Her fik jeg oplyst, at sengen tidligst kunne købes én måned før den ønskede leveringsdato.
Jeg ventede derfor en måned, da jeg først skulle overtage min nye bolig senere.
Da jeg kom tilbage, købte jeg sengen samt nogle ekstra varer, og vi aftalte en leveringsdato, der passede med min overtagelse af boligen.
Lidt over en uge efter købet modtog jeg en mail om, at sengen ville blive leveret allerede dagen efter – selvom der stadig var to uger, til jeg overtog boligen.
Jeg kørte derfor ned i JYSK for at gøre opmærksom på fejlen. Medarbejderen kunne se, at den aftalte leveringsdato på ordrebekræftelsen var korrekt, og de fik ændret leveringen til den rigtige dato. Jeg fik samtidig udleveret en ny ordrebekræftelse, og jeg regnede derfor med, at sagen var løst.
Da jeg kom hjem og sammenlignede den nye ordrebekræftelse med den oprindelige, opdagede jeg imidlertid, at omkring en tredjedel af de varer, jeg havde betalt for, ikke længere fremgik af ordren.
Jeg var derfor nødt til at køre tilbage til JYSK endnu en gang med begge ordrebekræftelser for at få rettet endnu en fejl.
Det betyder, at jeg i alt har været i JYSK fire gange i forbindelse med ét enkelt køb af en seng – ikke på grund af mine egne fejl, men fordi der to gange er sket fejl i behandlingen af min ordre.
Jeg gjorde opmærksom på, at jeg var skuffet over, hvor meget tid jeg havde brugt på at få rettet fejl, som jeg ikke selv havde været skyld i. Først efter at jeg selv spurgte, om der var mulighed for kompensation, blev jeg tilbudt et gavekort på 250 kr.
Jeg sætter pris på, at I forsøgte at kompensere mig, men jeg må ærligt sige, at 250 kr. virker meget begrænset set i lyset af, at jeg har måttet bruge omkring to timer af min dag på at rette fejl i min ordre og har været nødt til at besøge butikken fire gange i forbindelse med det samme køb.
Jeg håber derfor, at I vil genoverveje sagen og finde en kompensation, der i højere grad afspejler den oplevelse, jeg har haft som kunde.