JYSK Danmark Anmeldelser

49.346

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 15.286 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, både i butikkerne og ved levering. Mange sætter pris på den gode service, hvor medarbejdere tager sig tid til at rådgive og endda hjælper med samling eller placering af varer. Effektiviteten ved bestilling og hurtig levering eller afhentning, især via Click & Collect, roses også bredt af forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstider og ordrestyring. Der var tilfælde, hvor varer ikke var klar til afhentning som lovet, eller hvor leveringer blev forsinket og ombooket uden tilstrækkelig information. Nogle nævnte også manglende eller modstridende kommunikation vedrørende ordrestatus og leveringsdatoer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, hvor nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den fantastiske service og hurtige ekspedition,... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, med mange der rapporterer om forsinkelser og manglende styr på... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer om problemer med Click &... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere

Reservation af varer fungerede fint Men lang udleveringstid , varen var slet ikke klar til afhentning, trods besked fra klik og collect om at det var klar.

Pakker var OK, dog den ene pakke ikke lukket tæt så hvad det været regnvejr ville pakkens indhold havde været vådt

Vi var en tur i JYSK Viby for at kigge efter en ny seng, og allerede da vi kom ind, blev vi budt rigtig godt velkommen af Clara. Hun var smilende, imødekommende og tog sig god tid til at høre om... Se mere

1. nr. 50 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

49 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(49.346)

16.142 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det var nemt

Det var nemt

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at det var nemt at handle hos os 🙌✨

Fint

God service ved køb, leveret som ventet 👍🏼

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service ved købet, og at leveringen levede op til dine forventninger 👍🏼📦

Hurtig levering tilfreds med varer

Hurtig levering tilfreds med varer

17. juli 2026

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og dine varer 📦🙌

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever, at vi holder, hvad vi lover 🙌💙

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det betyder meget for os, og vi håber at se dig igen i JYSK 🛍️✨

Fejl i levering system

Jeg besøgte JYSK første gang cirka to måneder, før jeg skulle bruge en ny seng. Her fik jeg oplyst, at sengen tidligst kunne købes én måned før den ønskede leveringsdato.

Jeg ventede derfor en måned, da jeg først skulle overtage min nye bolig senere.

Da jeg kom tilbage, købte jeg sengen samt nogle ekstra varer, og vi aftalte en leveringsdato, der passede med min overtagelse af boligen.

Lidt over en uge efter købet modtog jeg en mail om, at sengen ville blive leveret allerede dagen efter – selvom der stadig var to uger, til jeg overtog boligen.

Jeg kørte derfor ned i JYSK for at gøre opmærksom på fejlen. Medarbejderen kunne se, at den aftalte leveringsdato på ordrebekræftelsen var korrekt, og de fik ændret leveringen til den rigtige dato. Jeg fik samtidig udleveret en ny ordrebekræftelse, og jeg regnede derfor med, at sagen var løst.

Da jeg kom hjem og sammenlignede den nye ordrebekræftelse med den oprindelige, opdagede jeg imidlertid, at omkring en tredjedel af de varer, jeg havde betalt for, ikke længere fremgik af ordren.

Jeg var derfor nødt til at køre tilbage til JYSK endnu en gang med begge ordrebekræftelser for at få rettet endnu en fejl.

Det betyder, at jeg i alt har været i JYSK fire gange i forbindelse med ét enkelt køb af en seng – ikke på grund af mine egne fejl, men fordi der to gange er sket fejl i behandlingen af min ordre.

Jeg gjorde opmærksom på, at jeg var skuffet over, hvor meget tid jeg havde brugt på at få rettet fejl, som jeg ikke selv havde været skyld i. Først efter at jeg selv spurgte, om der var mulighed for kompensation, blev jeg tilbudt et gavekort på 250 kr.

Jeg sætter pris på, at I forsøgte at kompensere mig, men jeg må ærligt sige, at 250 kr. virker meget begrænset set i lyset af, at jeg har måttet bruge omkring to timer af min dag på at rette fejl i min ordre og har været nødt til at besøge butikken fire gange i forbindelse med det samme køb.

Jeg håber derfor, at I vil genoverveje sagen og finde en kompensation, der i højere grad afspejler den oplevelse, jeg har haft som kunde.

Hej Lau,

Jeg kan godt forstå din frustration over, at et køb, der skulle være en god oplevelse, har krævet flere ekstra besøg i butikken på grund af fejl i håndteringen af din ordre.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager de gener og den ekstra tid, du har brugt på at få rettet forhold, som ikke skyldtes dig.

Vi er glade for, at butikken har forsøgt at hjælpe dig undervejs, men vi forstår godt, at du stadig sidder tilbage med en skuffelse over forløbet og kompensationen.

Vi har givet din feedback videre til butikken, så de kan følge op på forløbet og tage læringen med videre. Din oplevelse er vigtig for os, da den hjælper os med at blive bedre.

God kundeservice

God kundeservice, venlig betjening og fine vare.

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god kundeservice, venlig betjening og er tilfreds med varerne 🙌💙

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Jamen alt kørte som aftalt

Jamen alt kørte som aftalt, også levering, tak for det

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at alt forløb som aftalt – også leveringen 📦🙌

Hurtig

Hurtig, venlig ekspedition .
God øl pris.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en hurtig og venlig ekspedition 🙌

Og hvis der med "god øl pris" menes en god pris, så er vi ekstra glade for, at du er tilfreds med dit køb 🛍️✨💙

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen i JYSK 😊

SengeSuper hjælpsomhed

Super hjælpsomhed

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede super hjælpsomhed hos os 🙌💙

Hej Nasir,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service hos os 🙌💙

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Få styr på jeres systemer, tak

Få styr på jeres systemer, tak!
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med JYSK. Faktisk skete det to gange med præcis det samme skrivebord.
Første gang reserverede jeg skrivebordet på JYSKs hjemmeside, hvor det stod som værende på lager i Ikast. Jeg modtog både en ordre- og reservationsbekræftelse, og der stod, at jeg kunne hente det efter cirka 30 minutter. Derfor begyndte jeg at køre mod butikken. To minutter før jeg ankom, modtog jeg en besked om, at min ordre var blevet annulleret, fordi varen alligevel ikke var på lager. Inde i butikken fik jeg at vide, at der var tale om en lagerfejl.
Jeg tænkte, at fejl kan ske, så jeg fandt i stedet skrivebordet på lager i Horsens. Jeg reserverede det igen, modtog endnu en ordre- og reservationsbekræftelse og planlagde at hente det to dage senere, men stadig indenfor de to første åbningsdage.
Da jeg ankom til butikken, blev jeg sendt til vareudleveringen. Medarbejderen ledte efter skrivebordet i omkring 10 minutter, hvorefter han kom tilbage og fortalte, at han ikke kunne finde det. Han mente, at der sandsynligvis var sket en fejl, eller at varen var blevet udleveret forkert.
Det mest frustrerende er ikke, at der sker fejl. Det kan ske. Det uacceptable er, at jeg begge gange fik bekræftet, at varen var reserveret, selv om den ikke var der. Anden gang kørte jeg en time for at hente et skrivebord, som butikken slet ikke havde. Ingen kontaktede mig på forhånd for at fortælle, at der var opstået en fejl, så jeg kunne have sparet turen.
JYSK bør virkelig få styr på deres lager- og reservationssystem. Når man modtager en reservationsbekræftelse, forventer man naturligvis, at varen rent faktisk er reserveret.
Det er anden gang, jeg oplever problemer hos JYSK, og det efterlader et meget dårligt indtryk. Jeg forventer ganske enkelt, at en reservationsbekræftelse betyder, at varen er der, når jeg kommer for at hente den.

Jeg er så mega skuffet og i har ødelagt mit mood, tak

Hej Anne,

Jeg kan godt forstå, at du er frustreret og skuffet – især når du har oplevet den samme situation to gange og begge gange har fået en bekræftelse på, at varen var klar til afhentning.

Jeg forstår godt, at det ikke kun handler om selve fejlen, men også om den tid og besvær, du har brugt på at køre forgæves til vores butikker. Når vi sender en reservationsbekræftelse, skal det naturligvis give en tryghed om, at varen er tilgængelig, og vi beklager, at det ikke har været tilfældet her.

Vi tager din feedback til os, og giver den videre da vi hele tiden arbejder på at forbedre vores lager- og reservationsprocesser, så vi kan give vores kunder en bedre oplevelse.

//Huyen - JYSK Kundeservice

Umulig at komme i kontakt med…

Umulig at komme i kontakt med kundeservice
Har ringet hele dagen og hele dagen siger en mand vi har travlt på telefonerne og der er ventetid på op 30 min

Hej Jesper,

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når det er svært at komme igennem til vores kundeservice.

Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed, og vores kolleger gør deres bedste for at hjælpe alle kunder så hurtigt som muligt. Vi beklager den lange ventetid - tak for din feedback, den tager vi med videre.

//Huyen - JYSK Kundeservice

Enormt dårlig service og snyder deres…

Enormt dårlig service og snyder deres kunder!
De har prisgaranti i 30 dage. Og jeg oplever at udfaldet der gør at jeg ikke kan få prisgaranti er 2 uger.. 2 uger der gør at jeg bliver snydt for 600 kr. Jeg havde købt 2 sengeborde til værdi af 1000 kr. Og nu er de på tilbud til 200 kr pr. Stk. Fordi jeg ikke lige ventede med at købe produktet og ikke blev oplyst om at de kom på tilbud så blev jeg frarøvet 600 kr.. Deres måde at fixe det på, er med et svar i kundeservice om at jeg bare kunne kontakte dem og få et tilbud.. men dette konfrontere jeg dem med og fortæller at netop dette gjorde jeg for min mor og vi fik et tilbud på et spisebord til en pris af 2250 kr. Og hvis ikke jeg helt tilfældigt så det så var min mor blevet snydt for 600 kr også, da jeg ved et tilfælde ser at 14 dage efter at min mor får tilbudet på 2250 kr i deres kundeservice, bliver det sat ned til 1650 kr.! Nåede heldigvis at gøre så min mor fik ret villig sine penge retur, men jeg har tabt 600 kr ved at handle hos dem.. de tricker kunder til at tro at de spare penge og ikke oplyse at noget kommer på tilbud indenfor få uger og ikke nok med det rette de ikke op på deres fejl og dårlig service. De logger af deres kundeservice og vil ikke stå til regnskab for måden de tricker folk til at handle mere og mere i håb om at kunderne ikke ser tingene er kommet på tilbud!! Føj !!!

Hej Lærke,

Jeg kan godt forstå, at du er skuffet, og at det er frustrerende, når varen kommer på tilbud efter udløbet af vores 30 dages prisgaranti.

Vores prisgaranti gælder i 30 dage fra købsdatoen. Vi forstår dog godt, at det kan være ærgerligt, når prisændringen sker kort tid efter periodens udløb.

Vi beklager samtidig, hvis du ikke har haft en god oplevelse i kontakten med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback med videre.

Click og collect

Click og collect.
👍🏼

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at Click & Collect fungerede godt for dig 🙌📦

Vi er glade for, at du oplevede det som en nem og bekvem måde at handle på 💙

Super god service.

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede super god service hos os 🙌💙

Leveringen var i top

Leveringen var i top, og chaufføren var super sød

Hej Birgitte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og at chaufføren var super sød 😊🚚🙌

Nemt og hurtigt!

Hej Randi,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede det som både nemt og hurtigt 🙌✨

Dårlig kvalitets hold seng

Vi købte en Gold seng, som har holdt i 7 år. Når man presser med/sætter sig i den ene del af senge knirker fjedrene og støtten er minimal. Trods 25 års garanti på fjeder og madras mener jysk, at senge blot nu er almindelig slidt og garantien dækker derfor.

Jeg havde forventet bedre kvalitet, så det bliver ikke en ny Jysk seng.

Hej Sebastian,

Jeg kan godt forstå, at det er skuffende, når sengen ikke længere lever op til dine forventninger, og du samtidig ikke er enig i vores vurdering af reklamationen.

Vores vurdering er foretaget ud fra de oplysninger, vi har modtaget, og ud fra de gældende garantibetingelser. Vi forstår dog godt, at det kan være frustrerende, når forventningerne ikke stemmer overens med oplevelsen.

Vi tager din feedback med videre, da den er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god service ved Lucas i Bramming

Rigtig god service ved Lucas i Bramming. Jeg skulle købe møbler til min lejlighed, og han var ærlig og hjælpsom med at tage møbler ned fra hylderne for at se dem ordentligt. Derudover god mængderabat når jeg er studerende. Alt i alt en rigtig god oplevelse😊👍🏼

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik så god service af Lucas i JYSK Bramming 🙌

Hvor er det dejligt, at han tog sig tid til at hjælpe dig med at finde de rette møbler til din lejlighed, og at du oplevede ham som både ærlig og hjælpsom 😊🛋️

Det er også skønt at høre, at du kunne få glæde af et ekstra godt tilbud som studerende 💙📚

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi sørger selvfølgelig for at give din flotte ros videre til Lucas 👏✨

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dine nye møbler og ønsker dig held og lykke i din nye lejlighed 🏡🛍️✨

Fejl i produkt

Min oplevelse ift. service osv. fejler intet. Jeg var i jysk i Vanløse da jeg skulle hente en skænk som jeg havde reserveret. En af medarbejderne kørte møblet helt ud til vores bil. Super sød!

Produktet har dog en fejl ovenpå skænken/kommoden på selve træet. Altså lige dér hvor man ser det tydeligt. Et lille mærke som om træet har været udsat for noget varme eller lignende. Jeg har sendt en mail og billeder til jer, men intet hørt endnu.

Skænken er ellers virkelig flot og vi var glade for designet og kvaliteten. Den tog os hele lørdagen at samle og vi er derfor virkelig ærgerlige over at den har det synlige mærke ved en fejl i træet.

Jeg håber I vender tilbage til mig på mail.
Evt. med en nedslag i pris eller tilbud om nyt produkt.

Bh. Susan Orbuch

19. juli 2026

Hej Susan,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med servicen i vores butik i Vanløse, men vi beklager selvfølgelig, at skænken har en fejl, som er så synlig.

Du må meget gerne henvende dig i butikken, hvor du har købt skænken, så de kan hjælpe dig videre med reklamationen og finde en løsning.

Vi håber, at sagen hurtigt bliver løst, så du kan få glæde af dit køb.