JYSK Danmark Anmeldelser

49.327

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 15.286 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, både i butikkerne og ved levering. Mange sætter pris på den gode service, hvor medarbejdere tager sig tid til at rådgive og endda hjælper med samling eller placering af varer. Effektiviteten ved bestilling og hurtig levering eller afhentning, især via Click & Collect, roses også bredt af forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstider og ordrestyring. Der var tilfælde, hvor varer ikke var klar til afhentning som lovet, eller hvor leveringer blev forsinket og ombooket uden tilstrækkelig information. Nogle nævnte også manglende eller modstridende kommunikation vedrørende ordrestatus og leveringsdatoer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, hvor nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den fantastiske service og hurtige ekspedition,... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, med mange der rapporterer om forsinkelser og manglende styr på... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer om problemer med Click &... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere

Reservation af varer fungerede fint Men lang udleveringstid , varen var slet ikke klar til afhentning, trods besked fra klik og collect om at det var klar.

Pakker var OK, dog den ene pakke ikke lukket tæt så hvad det været regnvejr ville pakkens indhold havde været vådt

Vi var en tur i JYSK Viby for at kigge efter en ny seng, og allerede da vi kom ind, blev vi budt rigtig godt velkommen af Clara. Hun var smilende, imødekommende og tog sig god tid til at høre om... Se mere

1. nr. 50 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

49 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(49.327)

16.072 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service altid utrolig søde…

Fantastisk service altid utrolig søde og hjælpsomme

3. juni 2026

Hej Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du altid oplever fantastisk service, og at vores medarbejdere er både søde og hjælpsomme.

Din feedback betyder meget for os, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at give alle vores kunder en god oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Personalet kender ikke Jysk produkter eller leveringsservice. Personalet opleves som om de undgår kundekontakt og kassebetjening

Hej Luise C.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, hvis du ikke har følt dig mødt eller hjulpet på den måde, du forventede, da du besøgte vores butik.

Vi ønsker altid, at vores kunder skal opleve en god og kompetent service, hvor de føler sig velkomne og får den hjælp, de har brug for. Vi tager derfor din feedback med videre, da den er vigtig for os i arbejdet med at udvikle vores kundeoplevelse.

Det var fint det var klar da vi kom

Det var fint det var klar da vi kom

Hej Svend,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at dine varer var klar, da du kom, og at afhentningen forløb nemt og som forventet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få mulighed for at hjælpe dig igen snart.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

Yderst tilfreds virkelig god service…

Yderst tilfreds virkelig god service ,og imødekommende personale. Fik den hjælp jeg skulle have, så alt i alt en god oplevelse.😊🌞

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er yderst tilfreds med den service, du har modtaget.

Det er dejligt at høre, at vores personale var imødekommende, og at du fik den hjælp, du havde brug for. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

I for 10 stjerne

I for 10 stjerne. I er bare gode og venlig

30. maj 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, vi fortjener 10 stjerner. Dine flotte ord om vores gode og venlige service betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få mulighed for at hjælpe dig igen snart.

Gode tilbud.

Gode tilbud.
Hurtig ekspedition.

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores gode tilbud og den hurtige ekspedition.

Service var perfekt

Service var perfekt. Virkelig søde personale

Hej Selma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede perfekt service og blev mødt af virkelig sødt personale.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

God og venlig kundeservice ved…

God og venlig kundeservice ved henvendelse omkring skadet vare ved levering.

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god og venlig kundeservice i forbindelse med din henvendelse om den beskadigede vare 😊🙌

Selvom det naturligvis er ærgerligt, når en vare bliver beskadiget under levering, er vi glade for, at du fik en god oplevelse, da du kontaktede os 💙

Flinke og imødekommende

Flinke og imødekommende

Hej Johnny,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en flink og imødekommende betjening hos os 🙌💙

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en dejlig betjening af vores unge medarbejder 🙌💙

Tilfreds med varen

Jeg blev ekspederet af en som ikke kender ordet service. Hans ansigt var total stoneface både da han ekspederede mig og kunden foran mig. De havde en dialog om en problematik og hans måde at kommunikere på var virkelig underlig. Jeg smilede til ham men fik absolut ingen reaktion i hans ansigt. Han sagde ikke et eneste ord udover "har du et reservationsnummer". Han var ikke ubehøvlet i ord - men i mangel på ord/nonverbal kommunikation. Meget mystisk og underlig oplevelse. Varen jeg købte lever helt op til forventningen.

22. juli 2026

Hej Britta,

Det er dejligt at høre, at varen lever op til dine forventninger. Samtidig er vi kede af at høre, at du ikke følte dig mødt med den service og imødekommenhed, du forventede, da du hentede din vare.

Vi ønsker altid, at vores kunder skal føle sig velkomne og få en god oplevelse – også ved en hurtig afhentning. Vi tager din feedback med videre, så vi kan have fokus på den gode kundedialog og service i vores butikker.

Hej Ava,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen var hurtig 📦🚚💨

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Jeg handle jo bare som andre i jers…

Jeg handle jo bare som andre i jers butikken ikke noget over det

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik 🙌💙

Tak fordi du handlede hos os og delte din oplevelse. Vi håber at se dig igen i JYSK 🛍️✨

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Fin og kvalificeret betjening af de…

Fin og kvalificeret betjening af de bestilte vare.
Kvalitet og pris også iorden.

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en fin og kvalificeret betjening i forbindelse med dit køb 🙌

Hvor er det dejligt, at både kvaliteten og prisen levede op til dine forventninger 💙✨

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen i JYSK 🛍️😊

Hej Anni,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service hos os 🙌💙

Hjælpsom personale

Hej Janne,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service og mødte hjælpsomt personale hos os 🙌💙

Venlig betjening.

Hej Mariane,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en venlig betjening hos os 🙌💙

Varerne er leveret

Varerne er faktureret, og pengene trukket fra konto for 4-5 dage siden. Varer endnu ikke modtaget - og ingen meddelelse fra fragtfirma eller 'den slags'

I mellemtiden er varerne leveret - smukt i min gård. Mange tak

Hej Britta,

Jeg kan godt forstå din frustration, når du kan se, at varen står som leveret, men du ikke har modtaget den eller fået en opdatering fra fragtfirmaet.

Vi vil gerne følge op på sagen og har derfor sendt dig en besked, så vi kan få flere oplysninger og undersøge, hvad der er sket.

Vi beklager ulejligheden og håber, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre.

Hej Jeannie,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både den administrative håndtering og den hurtige levering 🙌📦

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service, og at vores fragtmænd gjorde et positivt indtryk 😊🚚🙌