Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Sødalsparken 18, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super service fra Nicolas i Farum idag. Han hjalp os med at finde den helt rigtige seng.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Meget venlig, hjælpsom og god info fra medarbejdere i Jysk waves

Besvarelse fra JYSK Danmark
De ringede inden de kom så man var sikker på at være hjemme når de kom

Besvarelse fra JYSK Danmark
Var i Jysk Nyborg 28-6, købte og betalte en seng til levering 1-7 til en dame på 92 år
Den 29-6 får vi så en besked at varen er forsinket, den vil blive leveret 14-7.
Den 9-7 får vi ny besked at den er forsinket og vil blive leveret 4-8
Jeg ringer til dem samme dag, det ender med at vi får leveret en anden seng til 14-7, alt burde være godt.
Den 14-7 sidder vi så klar fra kl 14.00, Den gamle seng er skildt af og lagt i en trailer på parkeringspladsen. Kl 16.15 ringer vi til kundeservice og de fortæller at de har dårligt nyt der er ingen seng på vej, på spørgsmålet om hvorfor vi ikke havde hørt noget var svaret at der var sket en fejl.
Ny leverings dato var så igen 4-8
Efter lidt snakken ville de så ringe tilbage næste dag med en måske løsning.
15-7 ringer kundeservice så og fortæller at vi kan få en seng der står i en butik i Esbjerg som var samlet, hvis vi valgte den så var der ingen support fra kundeservice.
Vi blev så enige om en levering 22-7, grunden til at vi ikke fik leveret 14-7 var at farven var forkert. Det havde ikke været et problem med farven.
22-7 kommer der så en seng, benene passede ikke på så vi måtte i Jysk og bytte dem.
Da sengen havde en anden højde end den første var benene lidt lange, tilbage i Jysk måtte vi betale 50,- for at bytte dem til nogle kortere.
Alt i alt en skrækkelig og lang historie, 15 timers ferie, og mange kørte km er der brugt på det.
Mvh
Jens Munk

Besvarelse fra JYSK Danmark
Lang historie kort, sengebord ikke på lager i Nykøbing, fik besked om at de have et i Holbæk, benytte click og college og da vi kom til Holbæk, sagde damen at de5 havde hun lige solgt, så vores ordre var annulleret. Tilbage i Nykøbing bestilte online og fik det dagen efter…. Dog måtte vi igen til Nykøbing, da bordet blev leveret uden top men med 2 bundplader. Virkelig en meget dårlig oplevelse

Besvarelse fra JYSK Danmark
Nem web side med bestilling på colegt høflig betjening i butikken

Besvarelse fra JYSK Danmark
Vi har for nylig købt to NORDSTRAND solvogne, som har vist sig at være direkte farlige.
Min mand kom alvorligt til skade i haven, da han i mørket trådte på bagsiden af solvognen. Krogene/hængslerne på denne model vender udad i stedet for indad, som de gør på andre solvogne.
Dette resulterede i et dybt og voldsomt sår, som krævede en tur på skadestuen og hele 24 sting i foden. Produktets design udgør en enorm sikkerhedsrisiko.

Besvarelse fra JYSK Danmark
bestilte og hentede efter et par timer, alt klappede ;o)

Besvarelse fra JYSK Danmark
Hurtig og professionel hjælp fra dygtig medarbejder. ægte engagement og med kunden i centrum.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Jeg bestilte nogle rullegardiner og de kom hurtigt. Så det var super fint.

JYSK Holstebro
Jeg blev betjent af en ung mand, Markos, i dag. Fantastisk oplevelse !!!
Han var rolig, smilende og opmærksom og tog sig god tid til at betjene mig, selvom der stod flere mennesker i kø ved kassen.
Markos er en kæmpe stjerne og som kunde, synes jeg, at han passer SÅ godt ind i det i forvejen fantastiske team i Holstebro ⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra JYSK Danmark
Jeg har købt en skænk som et par dage senere blev nedsat med 1200kr jeg kontakter jysk som uden problemer giver mig et gavekort som jeg også kan få udbetalt. Super betjening. Dejligt med en profesionelle betjening i forhold til andre forretninger der hvor jeg har følt er jeg er blevet snydt tak til jysk