JYSK Danmark Anmeldelser

49.323

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 15.286 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, både i butikkerne og ved levering. Mange sætter pris på den gode service, hvor medarbejdere tager sig tid til at rådgive og endda hjælper med samling eller placering af varer. Effektiviteten ved bestilling og hurtig levering eller afhentning, især via Click & Collect, roses også bredt af forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstider og ordrestyring. Der var tilfælde, hvor varer ikke var klar til afhentning som lovet, eller hvor leveringer blev forsinket og ombooket uden tilstrækkelig information. Nogle nævnte også manglende eller modstridende kommunikation vedrørende ordrestatus og leveringsdatoer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produkt, hvor nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den fantastiske service og hurtige ekspedition,... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, med mange der rapporterer om forsinkelser og manglende styr på... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer om problemer med Click &... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere

Reservation af varer fungerede fint Men lang udleveringstid , varen var slet ikke klar til afhentning, trods besked fra klik og collect om at det var klar.

Pakker var OK, dog den ene pakke ikke lukket tæt så hvad det været regnvejr ville pakkens indhold havde været vådt

Vi var en tur i JYSK Viby for at kigge efter en ny seng, og allerede da vi kom ind, blev vi budt rigtig godt velkommen af Clara. Hun var smilende, imødekommende og tog sig god tid til at høre om... Se mere

1. nr. 50 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

49 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(49.323)

16.072 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale, alt fra bestilling til køb i butik og køb på hjemmesiden, forløb uden problemer.
Meget godt tilfreds :o)

Hej Margith,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores personale som venlige og imødekommende, og at alt fra bestilling til køb i butik og på hjemmesiden forløb uden problemer 🙌💙

Hvor er det dejligt at høre, at du er meget godt tilfreds med hele oplevelsen 😊✨

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen i JYSK 🛍️🌟

Elendighed og arrogante medarbejdere

Jeg må desværre erkende, at hvad angår service i butikkerne, kunne jeg sagtens ønske mig en forbedring der, men møder ofte enten folk uden viden om egne produkter, eller folk der ikke aner hvad simpelt kundeservice er, samt anstændighed adfærd, videre har både jer selv og nogle mine omgangskreds, ofte oplevet at ledelsen i de forskellige butikker, er utrolig arrogante, samt sidestiller sig selv med direktøren i Novo Nordisk, hvilket desværre har gjort at jysk sengetøjslager, langt fra er blandt mine foretrukne indkøbssteder når det angår møbler, dekorationer og specifikt senge, jeg går langt hellere i home eller IKEA, da jeg begge steder føler at jeg får en bedre service samt mere værdi for mine penge.  og værst af alt, oplevede jeg for første gang i mit liv, at blive beskyldt for tyveri af en medarbejder og deres butikschef, som begge var både grove, og havde en indbildt tro på at de begge var udstyret med en vanvittig magt, som gjorde at de måtte handle ud over alle beføjelser næsten med samme beføjelser som en politimand, og derefter denne ydmygelse havde tømt samtlige lommer de har stået og gloet min taske igennem og været igennem mine personlige ejendele, endda papir som tydeligvis ikke var tyvekoster, begyndte de at stå og læse, og da det intet fandt, fik jeg hverken undskyldning eller andet, og de forklarede det hele med at de synes at jeg havde en mærkelig adfærd. Det er skræmmende, at folk der er kognitivt så begrænsede, og masser elendige kommunikative skills, samt en komplet mangel på simpelt anstændighed, rent faktisk arbejder med mennesker i en butik, men det var her tydeligt, at disse to små mennesker, her havde deres helt eget lille kongerige, hvor de tydelige fik stor nydelse, og elskede og udøve en indbildsk magt. jeg er dansk dekorerede veteran, derudover min karriere i forsvaret også har haft en karriere i politiet, og jeg har sandelig aldrig nogensinde stjålet noget i hele mit liv, og hele den episode var så skammelig, at for mit vedkommende sætter jeg aldrig mit ben mere i en jysk butik.

5. december 2025

Hej Magnus,

Jeg kan godt forstå, at det må have været en meget ubehagelig og grænseoverskridende oplevelse for dig, hvis du har følt dig mistænkeliggjort og ikke mødt på en respektfuld måde.

Det er vigtigt for os, at alle kunder bliver behandlet ordentligt og professionelt, også når der opstår situationer, hvor medarbejdere har behov for at undersøge noget nærmere. Vi beklager, hvis du ikke har følt dig mødt med den respekt og forståelse, du kunne forvente.

Vi tager din feedback med videre, da den er vigtig for os og giver os mulighed for at arbejde med kundeoplevelsen i vores butikker.

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Fra jeg bestilte

Fra jeg bestilte, gik det så hurtigt og nemt til jeg kunne hente min varer Tak

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at det gik både hurtigt og nemt fra bestilling til afhentning af din vare 🙌📦

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Hurtig og professionel betjening og…

Hurtig og professionel betjening og levering.

21. juli 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både hurtig og professionel betjening samt levering 🙌📦

Jeg varer levering…

Jeg kunne godt tænke mig at varerne vi bestilte kom samlet og IKKE delt op vi modtog kun halvdelen .
MVH Hanne Hansen.

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse😊🌟

Vi er kede af at høre, at jeres ordre blev leveret i flere dele, og vi forstår godt, at det ikke var den oplevelse, I havde forventet 🙏📦

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Din kommentar er værdifuld, og vi tager den med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen 💙

Vi håber, at resten af varerne er kommet godt frem, og at I bliver glade for jeres køb 🛍️✨

Amateur

6 dag til en Matras,købte på net.
Matras på app er ikke sent til gls,fra kunder vent 4 dag mere.
Virkelig dårlig stil .
Mvh
Xavier

Hej Xavier,

Jeg kan godt forstå din frustration over at skulle vente længere end forventet på din madras, især når du havde bestilt den online og forventede en hurtigere levering.

Vi beklager den forsinkelse og den ulejlighed, det har medført. Vi tager din feedback med videre, så vi kan have fokus på vores levering og information til kunderne.

Vi håber, at du bliver glad for din nye madras, når du har modtaget den.

//Huyen - JYSK Kundeservice

Jeg har købt det jeg skulle bruge og er…

Jeg har købt det jeg skulle bruge og er meget tilfreds med min køb, fik rigtigt god pris og kvalitet af varen, er meget tilfreds...

Hej Alen,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt præcis det, du skulle bruge, og at du er meget tilfreds med dit køb 🙌🛍️

Hvor er det dejligt, at du oplevede en god kombination af pris og kvalitet – det er noget, vi arbejder hårdt på at tilbyde vores kunder 💙✨

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen i JYSK 😊🌟

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig 😊👍📦

Hej Joan,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at varen levede op til beskrivelsen, og at leveringen var hurtig 🙌📦✨

Vi håber at se dig igen i JYSK 🛍️😊

Utilfredsstillende kundeservice

Vi valgte at købe en boksmadras, en topmadras og ben til madrassen. Alt sammen fordi det stod som om, det var på lager og vi havde et behov indenfor en halvanden uges tid.
På trods af, at det hele stod som om, det var på lager, hørte vi ikke mere i ca en uge.
Jeg kontaktede så kundeservice og fik at vide, den vil komme om en måned! Det havde de ikke selv valgt at informeret os om.
Sengen virker til at være udemærket. Servicen virkelig utilfredsstillende.

8. juni 2026

Hej,

Jeg kan godt forstå din frustration over, at du havde valgt varerne ud fra, at de stod som tilgængelige, og at du først senere fik besked om en længere leveringstid.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at du selv har været nødt til at kontakte os for at få en opdatering på din ordre.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan have fokus på informationen omkring levering og sikre en bedre kundeoplevelse fremadrettet.

Vi håber, at du bliver glad for din nye seng, og at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at varen var lagt frem som aftalt, og at afhentningen forløb nemt og problemfrit.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få mulighed for at hjælpe dig igen snart.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

Jysk i Sorø var 2 timer om at svare på…

Jysk i Sorø var 2 timer om at svare på Click og Collect ,men svarede til sidst. Jeg får betalt i butikken og da jeg skal hente mit skab, har medarbejder tabt det på gulvet så hele hjørnet er i stykker. De havde ikke andre på lager så jeg måtte køre uden mit skab. Heldigvis kunne jeg hente et i Holbæk afdelingen.

Hej Winie,

Jeg kan godt forstå din frustration over hele forløbet – først at skulle vente på svar på din Click & Collect-forespørgsel og derefter komme forgæves efter dit skab, fordi det desværre var blevet beskadiget.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager den tid og de ekstra besvær, du har haft.

Det er dog dejligt at høre, at du heldigvis fandt en løsning i vores butik i Holbæk. Vi tager samtidig din feedback med videre, så vi kan have fokus på vores processer og sikre en bedre oplevelse fremadrettet.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye skab, og at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Hej Karin

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig levering.

God service og problemfri returnering

God service og problemfri returnering

Hej Bitten

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service, og at returneringen forløb nemt og problemfrit.

Vi gør vores bedste for at gøre hele kundeoplevelsen så enkel som muligt, også når der er behov for en returnering. Derfor er vi glade for, at du er tilfreds med forløbet.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

Meget fin service især omkring levering

Leveringen af varen, selvom jeg havde overset, at man ikke kunne levere til etagebyggeri selvom der er elevator. Tak for det!
MVH
Ruth Rasmussen

Hej Ruth

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service, og at vi kunne hjælpe med leveringen af din vare.

Vi gør altid vores bedste for at finde den bedste løsning for vores kunder, så det er dejligt at høre, at du er tilfreds med forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at få mulighed for at hjælpe dig igen snart.

Alt var perfekt

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at alt var perfekt.

Kære Jysk

Kære Jysk.
Vi vil rigtig gerne give Mette fra Ishøj vores varmeste anbefalinger. Hun er en medarbejder som ser sine kunder og ret hurtigt pejler sig ind på hvad behovet er. Mette er helt fantastiske, professionell, imødekommende og smilende. Hun lytter og forstår kundernes behov. Hun fortjener en lønforhøjelse og vi giver hende 5 kæmpe stjerner. Vi er meget tilfredse og kommer til at anbefale Mette fremover. 1000 tak Mette fra 2 meget tilfredse kunder 😊

Hej Ahmed

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde en så god oplevelse hos Mette i JYSK Ishøj. Det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres professionalisme, engagement og evne til at forstå kundernes behov.

Vi er meget stolte af at have medarbejdere som Mette, der møder kunderne med et smil, lytter og gør en ekstra indsats for at finde den helt rigtige løsning. Vi sørger selvfølgelig for at give jeres flotte ord og ros videre til hende.

Tusind tak for anbefalingen og for at dele jeres oplevelse. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

God og hurtig betjening da jeg…

God og hurtig betjening da jeg afhentede mine reserverede varer😊

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og hurtig betjening, da du afhentede dine reserverede varer.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at afhentningen forløb nemt og som forventet.

// Cecilie, JYSK Kundeservice

Vi kom samme dag ud i Jysk og oplevede

Vi kom samme dag ud i Jysk og oplevede, at kunder fik den topmadras med, som vi gerne ville have haft med og som ville være kr. 1000 billigere. Kunder fik også 4 ben med til prisen, hvor vi måtte købe 4 ben. Synes, at der var stor prisforskel alvafhængig, hvilken ekspedient, man talte med. Vi betalte 8.700 for det hele og kunne have sparet ben og en billigere topmadras. Ikke i orden. Vi købte 2 sengeborde i dag, som vi fik kr. 150 i rabat pr. stk på.

Hej Janie,

Vi beklager, hvis der har været en misforståelse omkring priserne og de forskellige løsninger. Jeg kan godt forstå, at det kan virke frustrerende, hvis du har oplevet, at andre kunder har fået andre tilbud eller inkluderet varer med i deres køb.

Vi kan se, at din ordre er blevet behandlet ud fra de gældende priser og tilbud, og at du har fået den bedste pris ud fra den valgte løsning.

Vi tager din feedback med videre, da det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt vejledt og trygge i deres køb.

Vi håber, at du bliver glad for dine nye varer, og at vi får muligheden for at give dig en endnu bedre oplevelse en anden gang.

Fortryder altid

Fortryder altid - kvaliteten er for dårlig.

Hej Jørgen,

Vi ønsker selvfølgelig, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb og opleve, at kvaliteten lever op til forventningerne.

Hvis du har oplevet problemer med et specifikt produkt, er du meget velkommen til at kontakte os eller din lokale butik, så vi kan hjælpe med at se nærmere på sagen.

Vi tager samtidig din feedback med videre, da den er vigtig for os i arbejdet med at forbedre vores produkter og kundeoplevelse.