Det er nemt at finde varen og bestille som click&collect i butikken. Den knap så gode oplevelse var at lagerbeholdningen på nettet ikke svarede overens med den faktiske så jeg kunne ikke få det antal... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Sødalsparken 18, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Bestilte et tørrestativ til hjemmelevering - relativt billigt 'køb', men super hurtig levering på trods af ordrestørrelsen. :)
Har før købt/bestilt varer der ikke kostede 'alverden' hos Jysk og altid fået en fin service og hurtig levering.
Tak Jysk!

Besvarelse fra JYSK Danmark
Altid god betjening i jeres forretning i Ølstykke

Besvarelse fra JYSK Danmark
Har købt en rigtig dyr seng i Jysk. Har bestilt den med levering og indbæring.
Sengen leveres tid tiden og bæres ind som aftalt. Jeg har på dette tidspunkt fjernet min gamle seng og skaffet den af vejen, der er jo ingen der har plads til 2 senge i huset.
Det viser sig så, at de ikke har leveret den rigtige topmadras. I stedet for en 180*200 split topmadras, så er det en 90*200 skummadras. Der var påsat forkert label på madrassen. Så kunne ikke have opdaget fejlen før den var pakket ud.
sover første dag i sengen uden en topmadras. virkelig ikke en særlig rar oplevelse.
Jysk kundeservice kan godt se, at der er sket en fejl leverance. Jeg tillader mig at gå ud fra, at når de har lavet sådan en fejl, og deres hovedlager i øvrigt er 45 min. kørsel fra hvor jeg bor, at de kan sende en ny madras i løbet af dagen. af samme grund har jeg også ringet med det samme de åbner for telefonen i deres reklamationsafdeling.
Det kan de så bare overhovedet ikke tilbyde, de kan først sende en ny madras ugen efter... Som kompensation kan de sende 2 tynde topmadrassen som vi kan få lov til at bruge indtil de får taget sig sammen til at få sendt den rigtige, hvilket altså først er ugen efter.
Det er virkelig dårlig service i mine øjne. da de bliver forespurgt til, hvad de så kan tilbyde i kompensation, så oplyser Jysk, at de anser det, at de tilbyder at de kan sende 2 dårlige topmadrasser som jeg kan bruge indtil den rigtige kommer, som rigelig kompensation.
Go kundeservice ville være, at man havde anerkendt sin fejl, og havde sendt en kurer med en ny madras med det samme. Alternativt at man havde tilbudt de 2 madrasser, og så yderligere kompensation for bøvlet, og ubehaget ved at sove på en dårlig topmadras i en hel uge.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Jeg mangler at kunne hente varen i en af jeres afdelinger.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Top service i butikken. Fornuftige priser og god service ifa. levering.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Havde den 1/8-24 købte en Loungestol STORD grå i Kalundborg jysk.
Den er fuldstændig smuldret i plasten og jysk Kalundborg påstår den har stået ude hele året og vil ikke bytte den på baggrund af at en klips er rusten og den ser mat ud i plasten, vi snakker altså om et havemøbel som ikke kan tåle at stå på taresse om sommeren og i skuret om vinteren . BEMÆRK
Jysk Kalundborg har på intet tidspunkt set stolen og har på baggrund af nogle billeder vurderet de ikke vil ombytte eller give pengene retur. Samt de klager over at billeder vi sender i anden omgang er værre end de første, sådanne er det normalt under en klagesag at reklamationen bliver værre, jysk kalundborg kan på ingen måde anbefales og kan anbefale folk at tænke sig ekstra godt om hvis de vil købe havemøbler i jysk, på anmeldelser af stol kan man se det er en stol der smuldre i plasten og min veninde og bror har også smidt sådanne stole ud, sku ikke iorden og spild af penge

Besvarelse fra JYSK Danmark
Dette er ikke en anmeldelse af jysk butikken som sådan,
Men på en meget sød, imødekommende og hjælpsom medarbejder… Sacha hun var yderst hjælpsom,
Jeg skulle købe 2 dyner men butikken havde kun en, men jeg kunne hente en dyne 18km fra Korsør,
Jeg havde ikke mulighed for hente dynen, Sacha skulle alligevel til jysk i Slagelse og tog dynen med til mig😊
Dette kalder jeg verdens bedste kunde service.
Hvis bare flere jysk medarbejdere ville være bare lidt som hende, ville jysk få mange flere glade kunder.
Tak til Sacha.
☺️☺️☺️☺️☺️☺️👍

Besvarelse fra JYSK Danmark
Rigtig god service. Han vidste noget om sofaen vi købte og kunne vejlede ud fra vores behov. Meget sød og venlig sælger i Tilst butikken.

Besvarelse fra JYSK Danmark
Vi bestilte via nettet og varen var klar da vi kom. Dejligt enkelt.

Besvarelse fra JYSK Danmark
God hjælp og rådgivning til at få købt det rigtige:-))

Hurtig til at finde min ordre. Fik besked inden for 30 min

Besvarelse fra JYSK Danmark
Venlig og imødekommende personale, alt fra bestilling til køb i butik og køb på hjemmesiden, forløb uden problemer.
Meget godt tilfreds :o)