Meget glad for den opfølgende service af Frederik fra Jule3et.dk - D. 22 dec. om eftermiddagen da vi satte det leverede juletræ op, kunne vi konstatere, at det var tyndt, forpjusket og med knækked... Se mere
Første men bestemt ikke sidste gang jeg får leveret juletræet. Smukt træ som har holdt sig flot gennem hele julen. Leveret på aftalt tidspunkt af venlig og hjælpsom fyr
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Jule3et.dk har siden 2014 leveret juletræer online i Danmark. Du finder Danmarks bredeste sortiment af juletræer og tilbehør på vores hjemmeside www.jule3et.dk.
Frederiksberg Alle 94, st. th., 1820, Frederiksberg Allé, Danmark
- Kontakt@jule3et.dk
- www.jule3et.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Mit rødgran juletræ var i år desværre…
Mit rødgran juletræ var i år desværre slet slet ikke så flot, som det plejer at være. Grene klippet uheldigt flere steder. Øv.
Første men bestemt ikke sidste gang jeg…
Første men bestemt ikke sidste gang jeg får leveret juletræet.
Smukt træ som har holdt sig flot gennem hele julen.
Leveret på aftalt tidspunkt af venlig og hjælpsom fyr
Super god oplevelse at handle her
Super god oplevelse at handle her! -vi bestilte et 2,5 m. Juletræ på fod til levering i indre København. Ind ad døren kom venlig gut med træet, som han bar ind og satte op I vores stue. Træet står lige og er fint og harmonisk.
Ville handle her igen.
Flot service op mod jul
Meget glad for den opfølgende service af Frederik fra Jule3et.dk -
D. 22 dec. om eftermiddagen da vi satte det leverede juletræ op, kunne vi konstatere, at det var tyndt, forpjusket og med knækkede grene.
Jeg sendte billeder til dem kl. 17.30 og fik leveret et nyt og flot træ (kunne vælge mellem 2 ny-fældede træer) kl. 19.30 samme aften. Vi er ikke til plastik træer, så et flot juletræ er vigtig.😊
Dårlig service - dårlig kundeservice.
Jeg købte en rødgran til 700 kroner . Træet dryssede dog så meget at det var umuligt at pynte. Jeg kontaktede dem - de lovede at vende tilbage, jeg hørte dog intet. Jeg har kontaktet dem flere gange uden held. Jeg har skrevet tre mails - uden svar tilbage.
Jeg bad om at få et nyt træ - eller pengene tilbage, så jeg kunne købe et friskere træ et andet sted.
Stadig intet svar.
Rigtig dårlig behandling og oplevelse.
Nu har jeg måttet købe et nyt træ et andet sted - og har så mistet 700 kr.
Flot juletræ og perfekt levering
Købte for første gang mit juletræ hos Jule3et iår. Det bliver absolut ikke sidste gang. Super fint juletræ og levering (i Hillerød) som aftalt.
Duften af gran
Vi har brugt Jule3et flere år i træk. Hver gang har de leveret friske, harmoniske træer til aftalte tid.
Hele stuen dufter af gran.
Helt gennemført god oplevelse med gratis levering af juletræ
Helt gennemført god proces med juletræ. Har handlet her de sidste mange år, både på stadeplads, med flinke sælgere, og online, hvor levering sker med meget nøjagtigt leveringstidspunkt, opsætning af træ, samt virkelig nem bestilling og betaling.
Meget anbefalingsværdigt!
Jeg købte et juletræ sidste år det var…
Jeg købte et juletræ sidste år det var flot så jeg prøver igen
Har brugt denne juletræs leverandør…
Har brugt denne juletræs leverandør tidligere, og de leverer til aftalte tid samt ikke mindst, er deres træer altid pæne. Ligeledes er deres priser rimelige.
Julestemning og smukke træer – som altid
Jeg har købt vores store juletræ her i flere år, og jeg bliver aldrig skuffet. Træerne er altid ekstremt flotte, friske og har den helt perfekte form. Personalet er altid yderst venlige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales!
De smukkeste træer man ikke vil af med.
Har brugt Jule3et nogle gange nu, og har fået de smukkeste træer der er en fornøjelse at pynte og ikke mindst nyde. Servicen er i top, levering som aftalt og altid venlige.
Virksomheden leverer altid juletræet…
Virksomheden leverer altid juletræet til bestilt tid og forklarer godt hvis man har spørgsmål.
Altid flotte træer og godt også at skrive at juletræerne stiger i år så man skal bestille sit træ hurtigt.
Vi var meget tilfredse med jeres…
Vi var meget tilfredse med jeres levering sidste år 15.11.2024
Har fået et virkelig højt flot juletræ
Vi har fået leveret et meget flot juletræ og vil helt sikkert bestille igen næste år Vores bestilling var ikke gået ordentlig igennem men vi har fået en meget fin service både pr telefon og pr mail Så derfor 6 stjerner herfra🎄

Besvarelse fra Jule3et.dk
Det er fjerde år jeg køber juletræ hos “Jule3et”. Prisen er lidt dyr men der er rigtig fin kundeservice. Gratis levering og de to gange træet var lidt skævt kom de og byttede det samme dag/dagen efter.