Købte et Morsø rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede Mosø, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor Morsø har anerkendt manglen og sen... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Johannes Fog A/S

Holder i længden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, Danmark
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig leveringn og meget forsvarligt…
Hurtig leveringn og meget forsvarligt pakket ind.
En virkelig ringe service
En virkelig ringe service. Jeg blev vrisset af og fik en helt utrolig dårlig og inkompetent service af en medarbejder, som selv sagde at han var meget stresset. Ikke ok!
Jeg havde bestilt en række ting til et terrasseprojekt, som skulle suppleres. Nogle af de ting jeg fået leveret var forkerte og dem skulle jeg have byttet, og så skulle jeg supplere med nogle ting, som jeg ikke havde bestilt. Havde fået en fin service i hverdagene op til påsken og havde oprettet et projekt, så jeg også kunne få rabat på det jeg yderligere skulle have. Nogle af de ting jeg fik leveret var dog for store i målene, så de skulle byttes. Jeg havde forinden ringet og hørt om der var personale på i påsken, som kunne hjælpe, da jeg ved byggemarkeder kan være lidt tyndt besat i helligdagene. Det fik jeg at vide, at der var. Den betjening jeg fik var vrissende - vedkommende sagde selv at han var stresset - og ugidelig og langt under lavmålet. De kunne ikke finde ud af at sætte på projektet, så jeg fik ikke de rigtige rabatter og generelt blev jeg virkelig forargeligt behandlet. Virkede som om meget ansvar hang på en person, som bestemt ikke var opgaven voksen. Jeg skal snart i gang med et nyt projekt og kommer bestemt ikke til at bruge XL/Fog i Helsinge igen.

Besvarelse fra Johannes Fog A/S
hurtig levring
Hurtig levering. Varen kom 2 dage efter bestilling
Alt fungerede som forventet
Godt produkt + effektiv betjening
Købte en brusehoved til en vandhane. Produktet fungerer perfekt. Nem side at handle på. Hurtigt betjening + levering.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Desværre havde de ikke den rundsav jeg ønskede, men deres service gør at jeg helt sikkert gerne handler der igen. Tak til Michael Christiansen.
Fin og hurtig
Fin og hurtig, men desværre ikke leveret til den aftalte pakkestørrelsen, lidt øv!
Købte en Worx robot plæneklipper
Købte en Worx robot plæneklipper.
Prisen var langt under hvad jeg kunne finde den til andre steder, og levering tog 24 timer👏👏
Rigtig god oplevelse
Det var en nem hjemmeside, havde et spørgsmål, kom igennem på telefon meget hurtigt og fik svar på mit spørgsmål. Hurtig levering (Danmark)
God pris og hurtig forsendelse 🚚
God pris og hurtig forsendelse 🚚
Fabelagtig kundeservice
Jeg havde købt en udstillingslampe til afhentning i Hørsholm, som viste sig at komme med to forskellige pærer skruet i. Jeg skrev en mail og ikke engang 12 timer efter modtog jeg følgende svar: "Der vil i vores Ekspedition ligge 2 [nye] pærer klar til dig uden beregning."
Det taler vel for sig selv. 6/5 stjerner herfra.