Købte et Morsø rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede Mosø, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor Morsø har anerkendt manglen og sen... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Johannes Fog A/S

Holder i længden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, Danmark
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Fint produkt og hurtig levering
Produktet er rigtig god
Produktet er rigtig god, men levering skal være bedre hvis hvis den sidste stjerne, skal gives.
God og nem hjemmeside
God og nem hjemmeside, og gode søge egenskaber
Ansvarsfraskrivelse og langvarigt reklamationsforløb
Vi har gennem en årrække anvendt Fog i Lyngby som leverandør af vinduer og døre i forbindelse med istandsættelse af vores ejendomme. Ved vores seneste projekt valgte vi selv at forestå indkøb af en ordre på ca. 400.000 kr.
Ved leveringen konstaterede vi væsentlige mangler ved både vinduer og døre. Der blev rettidigt reklameret over disse mangler. Fog afviste imidlertid reklamationen og henviste til deres underleverandører. Dette oplevede vi som problematisk, da vi som kunde har handlet direkte med Fog og derfor forventer, at de håndterer sådanne forhold.
På trods af gentagne henvendelser over en periode på næsten to måneder undlod Fog at tage ansvar eller sikre en afhjælpning. Vi var derfor nødsaget til at engagere ekstern rådgiver for at få sagen håndteret korrekt. Først herefter blev reklamationen anerkendt.
Afhjælpningen skete imidlertid først efter yderligere fire måneder og var alene delvis, hvilket har påført os både tidsmæssige og økonomiske tab.
På den baggrund er det vores klare opfattelse, at Fog ikke har levet op til deres forpligtelser som leverandør, herunder i forhold til håndtering af mangler og rettidig opfølgning. Håndteringen har efter vores vurdering været utilstrækkelig og ikke på niveau med almindelig god forretningsskik.
På den baggrund kan vi ikke anbefale Fog.

Besvarelse fra Johannes Fog A/S
God pris og hurtig levering.
Godt og billigt køb
Perfekt service og super pris👍
Nemt og hurtigt at bestille på deres…
Nemt og hurtigt at bestille på deres hjemmeside. Tingene kom som lovet, dog kan man se at varen kommer fra et lager hvor de ikke slider sig op med at tørre støv af varen. Tykt lag af støv på emballagen. Men varen er i orden.
Problemer med en Bosch multicutter
Har haft problemer med en Bosch multicutter som nu skal til reparation for anden gang. Det er åbenbart Boschs regler som Fog i Lyngby skal følge. Men selvom det egentlig er udenfor deres kontrolcirkel, så får jeg tilbudt en flot kompensation.
Det er derfor man handler i Johannes Fog frem for en standard netbutik. Herudover har deres medarbejdere altid højt serviceniveau og ved rent faktisk hvad de taler om.
Perfekt og et sted man trykt kan handle
Fornuftige priser på fuglefoder og…
Fornuftige priser på fuglefoder og hurtig levering.
Det er en god oplevelse at handle med…
Det er en god oplevelse at handle med jer
Fik mit farvekort helt som bestilt
Fik mit farvekort helt som bestilt
Meget god pris og hurtigt levering.
Fog er et godt sted at handle
Fog er et godt sted at handle. Nemt at finde rundt på hjemmesiden og lynhurtig levering.
Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til…
Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sæsonen går hæve/sænke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik på reparation/reklamation over produktet. Jeg bliver mødt af en medarbejder, som oplyser, at jeg skal tage direkte til Bosch beliggende på Telegrafvej 1 i Ballerup, hvorfor de vil lave den med det samme.
Ved ankomst får jeg at vide, at det ikke er omfattet af garantien, men at det er en mindre reperation, hvorfor det vil koste få penge. Jeg får en tilbud dagen efter på 1100 kroner. Mit produkt er under 1 år gammelt, og garantien dækker ingenting. Retter efterfølgende henvendelse til FOG Herlev igen, som afviser at hjælpe mig, idet Bosch siger at det ikke er omfattet af garantien.
Det er sidste gang jeg køber et produkt hos FOG og sidste gang jeg smider penge i et Bosch produkt. Det er under AL KRITIK.
Jeg fik leveret maskinen tilbage, adskilt i samtlige dele og skulle betale 125 kroner for udlevering. Har nu købt reservedelen på nettet til 100 kroner, og skiftet den selv på ca. 1 time.

Besvarelse fra Johannes Fog A/S
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Det rigtige produkt i forventet kvalitet. Virksomheden kunne sende een pakke med varerne, selvom jeg gennemførte to bestillinger samme dag.