Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ondanks dat ik mijn case manager niet fysiek heb ontmoet heb ik het hele proces als heel positief ervaren. Communicatie verliep soepel en als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. De... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werken bij jobboost heb ik tot nu toe als heel fijn ervaren. Ze zijn makkelijk bereikbaar en staan dan ook elke dag maar ook op korte termijn klaar voor hun uitzendkrachten. Wanneer er wat vraagtekens... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze zijn helder, betalen wekelijks uit en de communicatie is ook professioneel en prettig. Ik had ze een beetje in de kou laten staan (door prive omstandigheden) en zelfs daar gingen ze met menselijke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rekrutteringssystem
  2. Rekruttering

Skrevet af virksomheden

Bij JobBoost draait alles om het vinden van de beste medewerkers en het bieden van optimale kansen aan sollicitanten. Onze kernwaarden, zoals innovatie, doelgerichtheid, samenwerking, plezier en inclusie, vormen de basis van ons succes. We testen voortdurend nieuwe wervingsmethoden om voorop te blijven en bieden zo efficiënte en vernieuwende sollicitatieprocessen aan. Door snelle en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat sollicitanten snel aan een nieuwe baan komen en opdrachtgevers tijdig de juiste medewerkers vinden. We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt, en waar diversiteit en inclusie centraal staan. Samenwerking en plezier op de werkvloer maken ons team sterk en onze organisatie dynamisch en rijk aan ideeën.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prima geregeld....

Sinds afgelopen week aan het werk via Jobboost. Eigenlijk al vanaf het eerste moment een positieve ervaring. Goede bereikbaarheid, snel en goed antwoord op je vragen en meedenken zijn 3 dingen die ze waar maken. Er wordt goed gekeken of de functie waar je op solliciteert ook past. Je wordt niet "op de gok" voorgesteld. Zoek je een baan en zie je een functie die bij je past? Dan zou ik zeker met Jobboost in gesprek gaan.

15. september 2025

Beste Theo,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Wij vinden het inderdaad heel erg belangrijk dat onze kandidaten/medewerkers op de juiste werklocatie terecht komen en denken hierin graag mee met je. Superleuk om te horen dat jij dit ook zo ervaren hebt :)

Groetjes Team JobBoost!

Fijn contact zijn er echt voor je

Fijn contact zijn er echt voor je

18. september 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Hi Judith, wat fijn om te horen dat je het contact met ons als prettig ervaren hebt. We vinden het erg belangrijk dat het contact tussen ons en de (toekomstig) medewerker soepel verloopt! Mocht je nog ergens tegenaanlopen dan weet je ons te vinden! Veel succes met de eerste dagen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend betrokken uitzendbureau die…

Ontzettend betrokken uitzendbureau die je met alles op weg helpt. Goed contact en altijd snel antwoord op mijn vragen. Kan het zeker aanraden!

18. september 2025

Hi Rintje,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service, mooi compliment! We vinden het contact met jou ook erg prettig (: Veel plezier & succes de komende periode en laat het gerust weten als wij je ergens bij kunnen helpen.

Groetjes Team JobBoost

Top!

Duidelijke communicatie en persoonlijk contact. Goed geregeld. Andere uitzendbureaus kunnen hier van leren.

29. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Hoi Jonathan, superfijn om te horen dat je tevreden bent met ons als Uitzendbureau! Bedankt voor de mooie complimenten. En wij wensen jou het allerbeste toe!

Goede communicatie

Ze bespreken alles goed met je wat je staat te wachten alles word goed geregeld is er iets mis lossen ze het zo snel mogelijk voor je op!

13. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Hi, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening, we houden contact! Veel geluk & werkplezier gewenst ✨ Groetjes Team JobBoost

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I got from the agency a lot of help to…

I got from the agency a lot of help to make the health insurance, also they suggested me how to do the interview

20. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

We’re very happy we could help you with your insurance and that your interview went well — great job! 😊
Have a wonderful day and all the best in the future 🍀

Best wishes,

Ontevreden

Ontzettend slechte communicatie. Het inplannen voor een simpel ontmoetingsgesprek is haast onmogelijk. Ook was recruiter zeer onpersoonlijk en kwam over alsof hij geen zin meer had om z’n werk uit te voeren. Ging voor hem puur om een positie te vullen en niet de persoon erachter. Totaal geen positieve ervaring.

15. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Bedankt voor je feedback.
Wat jammer om te horen dat je de communicatie en het contact met ons als onprettig hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet hoe wij het graag zien. We proberen altijd zorgvuldig en persoonlijk te werk te gaan, en vinden het belangrijk dat sollicitanten zich gehoord en serieus genomen voelen.
We hebben geprobeerd tijdig contact met je op te nemen en hadden een belmoment ingepland, waarbij we ook inhoudelijk hebben gesproken over je beschikbaarheid en wensen. Dat gesprek is misschien wat zakelijk gestart, maar dat komt doordat we in ons proces eerst een aantal praktische vragen stellen om te kunnen bepalen of de functie past. Daarna gaan we juist graag de diepte in over wie iemand is en wat iemand zoekt.
Dat je dit als afstandelijk hebt ervaren, nemen we serieus. We nemen je feedback intern mee zodat we dit soort momenten in de toekomst beter kunnen begeleiden. We wensen je hoe dan ook veel succes bij het vinden van een passende baan.
Hartelijke groet, team JobBoost.

Top uitzendbureau

Altijd een fijne communicatie!

12. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Hi Anjali, goed om te horen dat je tevreden bent met ons! Wij zijn ook heel blij met jou, veel succes tijdens de drukke zomerperiode :) Groetjes Team JobBoost ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn en snel contact

Heel fijn en snel contact. Duidelijke overeenkomsten en medewerkers. Appen bevalt ook goed, snel antwoord.

9. maj 2025

Besvarelse fra jobboost.nl/

Hi Daniëlle, leuk om te horen dat je tevreden bent met de samenwerking, dat zijn wij ook! Mocht je toch nog ergens over willen sparren of vragen hebben dan weet je ons in ieder geval te vinden! Veel geluk met je nieuwe job ✨

Groetjes Team JobBoost

Ze zijn helder

Ik had ze een beetje in de kou laten staan (door prive omstandigheden) en zelfs daar gingen ze met menselijke maat mee om. Heb alles keurig uitbetaald gekregen, dus 5 sterren

4. december 2024

Bedankt voor je mooie woorden en de 5 sterren! 😊
Fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig en professioneel hebt ervaren. Iedereen kan weleens privé wat voor z’n kiezen krijgen, en we vinden het belangrijk om daar begripvol mee om te gaan.

We wensen je het allerbeste 🍀

Hartelijke groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werk nu bijna twee maanden via…

Ik werk nu bijna twee maanden via uitzendbureau Jobboost en ik ben ontzettend blij met de begeleiding en de kansen die ze mij bieden. Het contact met het bureau is altijd prettig en professioneel. Wat mijn ervaring echt bijzonder maakt, is de medewerker Desiree. Ze is enorm betrokken en staat altijd klaar om te helpen. Desiree heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste match heb gevonden en heeft me uitstekend ondersteund tijdens het hele proces. Ze luistert goed naar mijn wensen en zorgt ervoor dat ik me altijd goed geïnformeerd en gesteund voel. Dankzij Jobboost en Desiree ben ik nu met veel plezier aan het werk, en ik kijk uit naar de toekomst. Zeker een aanrader!

17. december 2024

Besvarelse fra jobboost.nl/

Wat een ontzettend fijne review om te lezen — dank je wel! 😊

We zijn superblij dat je zo tevreden bent over je ervaring met JobBoost. Het is geweldig om te horen dat je met zoveel plezier aan het werk bent en je goed begeleid voelt.

En wat mooi dat je Desiree zo in het zonnetje zet! Ze is inderdaad een topper en we zijn trots op haar betrokkenheid en inzet. We geven je compliment zeker aan haar door! 💙

We wensen je nog heel veel werkplezier en succes in de toekomst. Op een mooie samenwerking!

Warme groet,

Slecht onpersoonlijk bedrijf

Geen medeleven.

Was 30 minuten te laat met mijn ziekte melding en was meteen een hele dag kwijt die niet zou worden mee gerekend.

Kreeg na 2 maanden pas mijn ziektegeld uitbetaald.

Kreeg na mijn collicitatie heel laat een terugkoppeling. (Het bedrijf haf het direct doorgegeven)

Was geen mogelijkheid tot half werken half ziek. Bij die mogelijkheid wordt er direct volledig beter gemeld. Ben je toch nog te ziek dan is het een nieuwe ziekte melding (met een nieuwe dagloon berekening die dus lager uitkomt door 2 wachtdagen)

Beloftes om te worden teruggebeld worden niet na gekomen. Ookal heb jij een hersenschudding of kan jij elk moment geopereerd worden moet jij er telkens achteraan gaan.

19. maj 2023

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf! JobBoost niet aan beginnen
Slecht bedrijf!
Bieden baan aan met duidelijke arbeidsvoorwaarden en uiteindelijk beland je in een functie met totaal andere arbeidsvoorwaarden, slikken of stikken is t dan en als je daar niet intrapt betalen ze je uren en kosten niet uit!
TRAP ER NIET IN!
Ook worden er 5 sterren reviews geplaatst door medewerkers, kortom een lachertje.

2. maj 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.