Virksomheden har svaret
Ik werk nu bijna twee maanden via uitzendbureau Jobboost en ik ben ontzettend blij met de begeleiding en de kansen die ze mij bieden. Het contact met het bureau is altijd prettig en professioneel. Wat... Se mere
Virksomheden har svaret
Ze zijn helder, betalen wekelijks uit en de communicatie is ook professioneel en prettig. Ik had ze een beetje in de kou laten staan (door prive omstandigheden) en zelfs daar gingen ze met menselijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij JobBoost draait alles om het vinden van de beste medewerkers en het bieden van optimale kansen aan sollicitanten. Onze kernwaarden, zoals innovatie, doelgerichtheid, samenwerking, plezier en inclusie, vormen de basis van ons succes. We testen voortdurend nieuwe wervingsmethoden om voorop te blijven en bieden zo efficiënte en vernieuwende sollicitatieprocessen aan. Door snelle en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat sollicitanten snel aan een nieuwe baan komen en opdrachtgevers tijdig de juiste medewerkers vinden. We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt, en waar diversiteit en inclusie centraal staan. Samenwerking en plezier op de werkvloer maken ons team sterk en onze organisatie dynamisch en rijk aan ideeën.
Duivendrechtsekade 80b, 1096AH, Amsterdam, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Al 4 maanden uitzendkracht bij JB. Recruiter is indiscreet en lijkt prive klachten door te communiceren aan het bedrijf die je bespreekt met hen, ziekmeldingen worden heel moeizaam aangenomen op een passief agressieve manier , medewerkers al met al een onprofessionele houding. Geven je ook geen belangrijke updates als er wijzigingen zijn gemaakt in CAO. Moet je allemaal zelf uitvinden.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Bij JobBoost wordt je goed opgevangen, je kan al je vragen stellen en krijg goede uitleg over hoe het systeem werkt. Super leuke mensen om mee samen te werken

Besvarelse fra jobboost.nl/
Kreeg ik een terugkerende reactie sneller dan verwacht hè
Vriendelijke en fijne gesprekken (telefonisch en fysiek).

Besvarelse fra jobboost.nl/
snel en duidelijke communicatie + snel werk

Besvarelse fra jobboost.nl/
Jess is vanaf het begin super attent, benaderbaar en duidelijk. Omdat ik zelf nog in het buitenland zat toen de sollicitatie rondes begonnen, en ik anders misschien niet meer mee kon doen, heeft ze zelfs een online sollicitatie kunnen regelen. Super vlotte communicatie, alles is goed geregeld en bovendien heel vriendelijk :)

Besvarelse fra jobboost.nl/
Dit is een goede organisatie. Zij hebben veel voorzieningen voor medewerkers zoals een mooie uurloon, reiskosten vergoeding en veel openstaande diensten. Zij reageren ook snel als je iets wilt vragen.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Werken bij jobboost heb ik tot nu toe als heel fijn ervaren. Ze zijn makkelijk bereikbaar en staan dan ook elke dag maar ook op korte termijn klaar voor hun uitzendkrachten. Wanneer er wat vraagtekens zijn is het altijd mogelijk even te bellen en er is dan ook snel verheldering.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Super behulpzaam, meedenkend en leuke team. Echt een aanrader!

Besvarelse fra jobboost.nl/
Ik heb een fijne ervaring met Jobboost. De medewerkers met wie ik gesproken heb zijn erg vriendelijk en het persoonlijke is erg fijn. Daarbij voel je je bij Jobboost niet een nummertje. Ik raad dit uitzendbureau zeker aan!

Besvarelse fra jobboost.nl/
Een hele positieve ervaring. Duidelijkheid, persoonlijke aandacht en attente contactmomenten. Ik zou JobBoost zonder twijfel aanraden.

Echt een super bedrijf!
Ik zocht een nieuwe baan en ze hielpen mij super goed en vriendelijk met het proces om aan een nieuwe baan te komen.
Ook hielp standaard 1 iemand mij met het gehele proces, waardoor het persoonlijker werd en niet het gevoel had dat ik er alleen voor stond. (Heel erg bedankt Jess!)
Ik ben blij dat ik met behulp van jobboost een leuke baan heb gevonden en zij mij op de hoogte houden en dat ze ook graag persoonlijk willen weten hoe iets is gegaan en hoe iets vond.
Ik voelde mij zowel bij Jobboost als mijn nieuwe baan gelijk welkom. Heel erg bedankt voor alles!

Besvarelse fra jobboost.nl/
Mijn ervaring met Jobboost is erg positief. Ze reageren altijd snel op mijn vragen en denken actief met me mee. Hun adviezen zijn praktisch en afgestemd op mijn situatie. Fijn om met een partij te werken die echt betrokken is!

Besvarelse fra jobboost.nl/
Reageren altijd dezelfde dag en communiceren netjes met je.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Een duidelijke gang van zaken en fijne communicatie. Je word als persoon benaderd, vragen worden snel beantwoord.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Jobboost handelt snel en effectief! Binnen twee weken kon ik aan de slag bij mijn functie. De communicatie vanuit de medewerkers is daarnaast zeer vriendelijk. Een aanrader!

Besvarelse fra jobboost.nl/
Goede ervaring gehad zagen gelijk het potentie. Zou meer mensen aanraden via jobboost te werken

Besvarelse fra jobboost.nl/
Ik ben al binnen een paar dagen aan een bijbaan gekomen. Vervolgens houden ze goed contact en zijn ze vriendelijk! Voor mij is het allemaal erg duidelijk en soepel verlopen.

Besvarelse fra jobboost.nl/
4 ipv 5 want ik heb niet heel vaak contact op hoeven nemen. Alles was eigenlijk erg goed geregeld en als er iets was dan zijn jullie altijd erg behulpzaam en meedenkend

Besvarelse fra jobboost.nl/
Ondanks dat ik mijn case manager niet fysiek heb ontmoet heb ik het hele proces als heel positief ervaren. Communicatie verliep soepel en als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. De persoonlijke toenadering dmv een kaartje of een berichtje toont aan dat ze net even het stapje extra zet om het voor mij zo aangenaam mogelijk te maken. Al met al positief dus.

Besvarelse fra jobboost.nl/
Heel fijne uitzendbureau . Heel communicatief en direct! Zijn makkelijk en helpen je snel met vragen die je hebt . Zou zeker vaker bij hun in dienst gaan! <3

Besvarelse fra jobboost.nl/
Læs mere om andre typer anmeldelser.