Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een Rotterdams werving en selectie bureau, met een focus op commerciële rollen binnen de FMCG én AGF.
Kontaktoplysninger
Holland
- wyadvies.nl
Helemaal top!
Vanaf het begin tot eind perfect geholpen door Iwan. Fijne communicatie en vooral een fijn persoon. Dankzij hem aan een perfecte vervolgstap gekomen!
Iwan is er echt voor je
Iwan is er echt voor je. Hij helpt je en stuurt waar nodig. Prettige ervaring en zeer kundig advies! Niks dan lof 😁

Besvarelse fra WY ADVIES
De communicatie tussen mij en de partij…
De communicatie tussen mij en de partij verliepen vlekkeloos en het heeft me erg geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

Besvarelse fra WY ADVIES
WyAdvies voor jou carrière keuze!
Hoe begin je een review leuk…. De 5 sterren zeggen denk ik genoeg. In mijn zoektocht naar een gave baan (na jaren horeca en ondernemerschap) kwam ik in contact met Iwan van WyAdvies. Lang verhaal kort, vanaf morgen begin ik bij 1 van de gaafste bedrijven van Nederland, Red Bull. Iwan mega bedankt voor alle begeleiding!!!

Betrokken, voorbereid en kundig
Iwan heeft mij van start tot eind goed en vooral betrokken geholpen met mijn nieuwe baan als accountmanager. Hij is goed bereikbaar en helpt mee met de voorbereidingen voor je sollicitatie (met wie heb je hem, waar moet je op letten, welke vragen gaan er gesteld worden.)
Als ik ooit de volgende stap wil maken in mijn carriere weet ik dat ik bij Iwan op het juiste adres zit!

Prettige communicatie
Prettige communicatie, open en eerlijk.
Snelle reactietijd!
Fijne ervaring !
Echt een fijne ervaring! Binnen korte tijd een baan gevonden dankzij dit bureau. De service was top en de man die me hielp was erg vriendelijk en professioneel, echt een aanrader !
Fijne samenwerking, erg vakbekwaam
Iwan is een sympathieke gast, hij is open, eerlijk en een echte aanpakker.
Ik heb de samenwerking als zeer fijn ervaren, hij is erg vakbekwaam en een echt mensen mens, niets dan lof!
Bedankt Iwan!
Geweldige service
Iwan is een echte professional met een groot hart voor mensen. Hij was altijd bereikbaar, dacht mee en stond klaar wanneer dat nodig was. Zijn betrokkenheid en professionaliteit maken echt het verschil. Ik zou Iwan zonder twijfel aan iedereen aanraden!
Blij met mijn nieuwe uitdaging!
Goed en fijn contact gehad met Iwan! Goeie informatie gekregen betreft de vacature en de nieuwe werkgever. Meelevend met hoe de gesprekken gingen en hielp goed met de voorbereiding!
Nu bijna 1.5jaar werkzaam bij mijn huidige werkgever en nog steeds krijg ik afentoe nog een appje met hoe het gaat!
Iwan heeft mij perfect geholpen aan een…
Iwan heeft mij perfect geholpen aan een nieuwe uitdaging binnen de sales. Zeer persoonlijk en meedenkend. Hij heeft mij in het gehele proces meegenomen en door middel van een positieve indruk mijn interesse weten te wekken.
Geholpen aan een nieuwe (sales) job…
Geholpen aan een nieuwe (sales) job door WY Advies.
Super communicatie en begeleiding in het proces!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.