Wat een briljant idee en het werkt!
Wat een briljant idee en het werkt, kan het iedereen aanraden!
YoYo is er voor professionals die iets te bieden hebben. Mensen die hun hoofd gebruiken, hun vak verstaan en met hun kennis en ervaring het verschil maken. Werk je in IT, finance, engineering, marketing, communicatie of een ander kennisvak? Dan weet je dat wat je hebt opgebouwd waarde heeft. Jouw talent, skills en ervaring zijn immers niet zomaar gegevens. Ze vertellen wie je bent en waar je naartoe wilt. Juist daarom is YoYo er. Een platform voor professionals die hun carrière serieus nemen en zelf willen bepalen hoe zij in beeld komen bij werkgevers. De vraag naar talent is groot, en de waarde van kennis en ervaring neemt alleen maar toe. Vanuit onze achtergrond en recruitment begrijpen we hoe belangrijk die expertise is, en wat die écht waard is. Daarom draait het bij YoYo om iedereen die zijn talent wil inzetten op zijn eigen manier. Maar uiteindelijk draait het bij YoYo om iedereen die zijn talent wil inzetten op zijn eigen manier.
Postbus 3204, 5203 DE, Den Bosch, Holland
Wat een briljant idee en het werkt, kan het iedereen aanraden!
Top platform! Meteen ingeschreven, fijn en duidelijk in gebruik.
Leuk, €20 per keer dat mijn cv wordt ingezien! Meteen een account aangemaakt
Efficient en doelgericht te werk gegaan met snel resultaat, dank!
Yoyo is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar je snel vindt wat je zoekt. Het aanbod is duidelijk gepresenteerd en alles voelt professioneel en goed verzorgd aan.
Innovatief en gebruiksvriendelijk. Iedereen aan te raden!
Fijn platform! Heel duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Leuke bijkomstigheid dat je bedrijven bewust je profiel bekijken!
Wat een goede ervaring heb ik met Yoyo! Een goed nieuw concept, aanrader!
Ik heb onlangs kennisgemaakt met YoYo en mijn eerste indruk is positief. Het is een nieuw Nederlands platform dat recruitment op een andere manier benadert. Wat mij vooral aanspreekt, is dat kandidaten beloond worden voor het beschikbaar stellen van hun CV.
Het concept voelt vernieuwend en goed doordacht. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkelt, maar tot nu toe een goede ervaring.