Virksomhedsoplysninger

1. Entreprenør

Skrevet af virksomheden

HT Solid BV is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof oplossingen voor de woning. Wij verzorgen kunststof kozijnen, voordeuren, tuindeuren, schuifpuien, dakkapellen en kunststof gevelbekleding voor zowel renovatie als verduurzaming. Al onze producten zijn gericht op comfort, isolatie en een lange levensduur met minimaal onderhoud. Met meer dan 25 jaar ervaring in de praktijk weten wij wat er nodig is om projecten goed en netjes uit te voeren. We werken met kwalitatieve materialen en zorgen voor een zorgvuldige montage door vaste vakmensen. Kunststof kozijnen en deuren worden standaard geleverd met hoogwaardig isolerend glas, passend bij de huidige eisen op het gebied van energie en wooncomfort. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en duidelijke communicatie. U heeft één vast aanspreekpunt en weet vooraf precies waar u aan toe bent. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op locatie, waarin we uw wensen bespreken en direct een heldere berekening kunnen maken. Tijdens de uitvoering werken we georganiseerd en laten we de woning elke dag schoon en netjes achter. Zo weet u zeker dat het eindresultaat klopt, technisch én in uitstraling.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top werk geleverd !!

Voor HT Solid gekozen omdat ze A: ze gebruiken kunststof kozijnen van het topmerk VEKO; B: ze hebben een aannemers achtergrond wat je o.a. terugziet in hun technische kennis en de afwerking; C: ..en ze zijn nog echt aardig ook. Qua prijs konden ze zeker concurreren. Afspraken werden correct nagekomen. Kortom wij zijn erg blij met onze 4 kunststof kozijnen.

17. april 2026

Wij zijn meer dan tevreden over HT Solid

Wij zijn heel tevreden over het plaatsen van onze kunststof kozijnen in onze gehele woning. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was alles goed geregeld en duidelijk. De monteurs werkten netjes en nauwkeurig, waren vriendelijk en hielden rekening met dat wij nog in de woning woonden. De kozijnen zien er netjes uit, zijn strak geplaatst en de afwerking is zeer netjes . Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid.

23. marts 2026

Zeer prettig betrouwbaar bedrijf

Zeer prettig bedrijf. Doen wat ze zeggen. Hebben al onze kozijnen door HT Solid laten plaatsen. Monteurs zijn vakmensen,denken goed mee. Werken keurig en netjes.Na het inmeten werden we netjes op de hoogte gehouden van leverings tijden. Afspraak voor het plaatsen werd snel gemaakt. Zou dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.

26. marts 2026

Heel tevreden over HT Solid

Heel tevreden over HT Solid. Prachtige kunstofkozijnen laten plaatsen. Van begin tot eind was alles goed geregeld. Als ik weer een bouwproject hebt kom ik zeker weer terug!

4. februar 2026

Zeer tevreden over HT Solid

Zeer tevreden over HT Solid. Goede communicatie, duidelijke afspraken en alles netjes afgewerkt. De kunststof kozijnen en deuren zien er strak uit. Zeker een aanrader.

29. januar 2026

Uitstekend

Zeer goede ervaring. We hebben een mooie schuifpui laten plaatsen.
We kregen goed advies, afspraken worden netjes nagekomen.

12. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super tevreden, echt een aanrader!

Wij zijn heel tevreden over het plaatsen van onze kunststof kozijnen in onze gehele woning. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was alles goed geregeld en duidelijk. De monteurs werkten netjes, waren vriendelijk en hielden rekening met dat wij nog in de woning woonden. De kozijnen zien er netjes uit, zijn strak geplaatst en de afwerking is zeer netjes . Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid.

22. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.