Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, word... Se mere
Jenny Fashion
Se, hvad kunderne siger
Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Se mere
Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Se mere
NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Se mere
Opgelicht!!!!!
Opgelicht!!!!!
Onbetrouwbare site een ster is nog teveel. Levertijd tussen 5 en 10 dagen ik heb 27 dagen gewacht totdat mijn bestelling geleverd werd. Meerdere keren gemaild dat ik het gevoel had dat ik opgelicht ben en dat er een mallevide Chinees bedrijf hier achter zit. Volgens beheerder was dit niet zo want zij had een jarenlang familiebedrijf. Het pakketje willen terug sturen kan alleen naar een adres in China. Pakketje koste €42.50 als ik het wil retourneren kost me dat €21,- Dus ik geef een tip GA NIET MET JENNY MODE IN ZEE. Kwaliteit: slecht.
Een en al oplichting
Een en al oplichting, zending nooit ontvangen terwij de site aangeeft van wel.Mails gestuurd, geen reactie.Naar je geld kun je wel fluiten
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, je krijgt iets van alieexpress, ik heb het terug gestuurd,koste me ook nog weer 6,95 al m’n geld kwijt.
Koop hier niets….reageren nergens op je bent gewoon je geld kwijt
Bedrogen!!
Heb bestelling aangekregen maar te laat!!
Wil het retourneren maar krijg geen adres naar waar het moet.Bellen kan ook niet nr bestaat niet.En via mail krijg ik geen antwoord!! heb te laat ontdekt dat dit een malafide bedrijf is!!!
Slechte dienstverlening en leugenachtige beloftes
In april deelde ik een slechte recensie voor dit bedrijf. Na wat heen en weer mailen kreeg ik de mededeling dat mijn geld zou worden teruggestort zodra ik mijn recensie zou verwijderen.
Dat heb ik gedaan. Ik kreeg het volgende antwoord op 25 juli:
“Bedankt voor het overwegen van ons aanbod. Ik heb uw restitutieverzoek doorgestuurd naar het financiële team en u zou een restitutiebevestiging moeten ontvangen zodra dit gebeurd is.”
Op 25 augustus heb ik gemaild dat ik nog niets heb ontvangen, geen restitutiebevestiging en geen geld. Ze er op gewezen dat ik al mijn afspraken ben nagekomen, maar nu van hun verwacht dat zij óók hun afspraken nakom.
Inmiddels is het half september en nog steeds geen restitutiebevestiging en geen geld.
Het bedrijf is zeer zeer zéér slecht in dienstverlening maar een topper in loze beloften!!!
Jenny mode onbetrouwbare site
Jenny mode - onbetrouwbaar
Er werd niets geleverd. Verschillende mails met valse track en trace codes waarin zelfs werd aangegeven dat de bestelling geleverd was. Uiteindelijk zou mijn geld zijn teruggestort en binnen 14 dagen op mijn rekening staan. Loze beloftes. De “ondersteuningsservice” gemaild ( telefoonnummer niet in gebruik) en die zouden het uitzoeken.
Niets meer gehoord.
Heb uiteindelijk aangifte gedaan bij politie en ACM ( autoriteit consument en markt)
Dus ook al ziet het er allemaal betrouwbaar uit; dat is het niet!
Up date: na de aangifte bij politie en ACM kreeg ik 17 oktober een mail bericht dat mijn “terugbetaling was verwerkt”
Ja ja dacht ik dat bericht heb ik eerder gekregen. Maar zowaar stond het bericht de volgende dag op mijn rekening.
Komen afspraken niet na
Hun antwoord lijkt er goed uit te zien maar is anders dan het uiteindelijke voorstel. Het begon met 50% korting bij behoud. Na niet akkoord werd dit 70%.
Na wederom niet akkoord wilden ze het geld terug storten na verwijderen review. Zodra dat gedaan was zouden ze terug betalen. Dit heb ik omgedraaid in eerst terug betalen dan verwijderen. Daar ging men mee akkoord en de retour betaalopdracht werd naar de financiële afdeling gestuurd. Tot op heden nog geen cent gezien.
WARNING - SCAMMERS- OPLICHTERS
I have placed a review before to warn people to NOT BUY FROM THIS place. They received my refund in May 2024 and still 12 September have not received my refund, their phone lines dont work and they are unavailable. I have now reported them to the police. I will continue to review and email them. This is scammers, they send you an item that looks nothing like the item purchased and when you return it you never receive your refund. Look at all the people writing reviews that they never received there refund. Disgusting behavior! 18/09/2024 a person named Emma contacted me through an automated message said someone will assist, received this message before. All a big scam, I still have not received my refund. Update 13 October still no refund on following up they are now claiming they have not received my item (I have on email they have received it and my tracking number from post.nl confirms it) I will continue updating the this review hopefully it saves someone money from these scammers.
Geld kwijt , loze beloftes, !!!!!
Ik wacht al 4 weken op een bh. Deee zou geleverd zijn maar dat is niet het geval. Al de mails die ik verzond voor meer uitleg krijg ik hetzelfde standaard antwoord.het artikel zal u beeldig staan. Blijft geleverd staan, vandaag vroeg ik mijn geld terug. Dat krijg ik niet wan er is geen levering. Ik had een voorgevoel dat het een bende oplichters waren en dat gevoel wordt steeds meer waarheid. Echt niet aan beginnen want je bent je geld kwijt. Een grote bende oplichters.
Jenny mode: BESTEL NIET!!!
Jenny mode presteert niet eens ver onder de maat. Er wordt simpelweg niet geleverd conform hun eigen toezegging en beloftes. Ik wacht al ruim 3 maanden op een simpele terugbetaling. Eindeloze standaard mails. DOE GEEN BESTELLINGEN!!!!
Do not order or pay
Do not order or pay - reason when they do not deliver they do not pay back your order - i wait since july for orders Jenny-Mode15558 & #Jenny-Mode15648!
Oh yes each time polite reply on my mails but no action in reality!
Oplichters! Betaald en nooit iets ontvangen
Product besteld, betaald geen levering. Aantal keer gemaild, ik zou mijn geld retour ontvangen dit is nu 3 weken en nog niks ontvangen. Als ik alle andere reviews lees dan hoef ik dat ook niet te verwachten. Aangifte gedaan. Stelletje oplichters!
Zeeeeer slecht en worden geen producten…
Zeeeeer slecht en worden geen producten geleverd eeeen grote oplichterij .
Koop hier geen producten ..
Hier gaat veel mis
Hier gaat veel mis, ik wilde iets retour sturen maar moet dus wel de helft vh artikel betalen. Na dit te zijn overeen gekomen (want iets is beter dan niets) nooit meer wat gehoord van Jenny mode.... contact leggen kan alleen via mail, en ook dat is gewoon gestopt...wees dus gewaarschuwd!
Dit kan echt niet!
De klantenservice is onbereikbaar of geeft steeds loze beloftes zonder concrete actie te ondernemen. Iedere keer dat ik contact opneem, krijg ik dezelfde antwoorden, maar mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Dit gebrek aan professionaliteit en respect voor de klant is onacceptabel.
Ik raad ten zeerste af om iets te kopen bij Jenny Mode vooral als je waarde hecht aan betrouwbare service en goede
klantenondersteuning. Dit soort praktijken zijn ronduit schandalig en ik hoop dat andere klanten hierdoor gewaarschuwd zijn.
Betaald en niks ontvangen
Betaald en niks ontvangen. Mailen levert niks op. Elke keer zeggen ze dat ze het doorsturen naar het kantoor en dat ze z.s.m. iets laten horen.
Gedupeerde
Gedupeerde
Op 6 mei heb ik een colbertje gekocht bij Jenny- mode twee weken later ontvangen maar het leek niet op de afbeelding op de website, het was een stuk vod, zakken scheef ingenaaid en veel te groot. Contact opgenomen om hem retour te sturen. ik kreeg 2 opties 25% retour of terugsturen naar China wat ik gedaan heb dat koste mij € 21. Onderhand heb ik een dossier opgebouwd van vier maanden mail contact, iedere keer hadden ze een smoes, inklaren, we zijn bezig, betaling komt eraan. Mijn laatste mail op vrijdag 6 september smeekte ze me bijna om geen stappen te ondernemen. Mij werd geadviseerd om de geschillencommissie in te schakelen en anders de kantonrechter. Het lijkt mij een goed idee om dat gezamelijk te doen hoe meer hoe beter. Ze moeten deze zaak en website sluiten zodat er geen verder slachtoffers vallen.
Pure oplichting/ doe aangifte op Politie.nl!
Niet aan beginnen/ pure oplichters. En als je al narigheid hebt, neem alsjeblieft de moeite om aangifte te doen bij Politie.nl. Ook al gedaan, maar als iedereen dat doet gaat dat pas zoden aan de dijk zetten.
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht. Kunnen we niet met elkaar een advocaat/tv inschakelen, de meeste mensen in de reviews zijn opgelicht, betaald maar niets ontvangen..
17 aug 2 tasjes besteld, bezorgd, maar niet bij mij. weinig contact, beloven van alles, maar doen niets. Ook geen geld terug..
Opgelet! Oplichters!
De jas die ik had besteld, leek helemaal niet op de foto. Ik vroeg dan ook voor een retour. Ik kreeg een ingewikkelde uitleg dat ik zelf de kosten moest betalen om de jas terug te sturen naar China (!!) en dan ging ik misschien geld terugkrijgen.
Of ik kon kiezen om 25% van het aankoopbedrag terug te krijgen. 3 maanden verder en onnoemelijk veel mails later met excuses van hen, heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.