Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, word... Se mere
Jenny Fashion
Se, hvad kunderne siger
Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Se mere
Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Se mere
NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Se mere
Bestelnummer Jenny-Mode16662
Bestelnummer Jenny-Mode16662, op 26-08-2024 besteld, niets ontvangen. Wordt aangegeven dat bij de buren is geleverd. De buren weten van niets en ik heb ook geen kaartje in de brievenbus ontvangen.
Bestel hier nooit iets!!
Bestel hier nooit iets!!! Wat een waardeloos bedrijf De kans dat je pakket nooit geleverd wordt is 100procent Iedere keer weer een andere smoes om je aan het lijntje te houden Trap er niet in Je wordt keihard belazerd
Niet kopen!
Producten niet zoals omschreven op de website.
Kwaliteit is erbarmelijk, kleur en maat niet overeenkomend.
Retour moet naar China gebeuren waar door de kosten gigantisch hoog zijn, en dit vaak de moeite niet waard is.
Schandalige praktijken die eigenlijk meer op diefstal lijken.
DROPSHOPPER??? 4 weken gewacht op onze bestelde…
4 weken gewacht op onze badpakken. Na veel mailen eindelijk geleverd en ook nog eens veel te veel betaald want Jenny Mode blijkt gewoon een Dropshopper te zijn. Bij alibaba, aliexpres en/of amazon blijken exact dezelfde badpakken heel veel lager in prijs te zijn. De badpakken kwamen ook niet uit Amersfoort maar uit China vandaar de lange levertijden.
Do not buy there
I am extremely frustrated with Jenny Mode. I ordered a jacket on September 14th, and nearly three weeks later, I still haven't received it. The tracking information falsely states that it was delivered, but I have received nothing.
Customer service has been unresponsive, and I feel misled by this company. I advise others to avoid purchasing from them, as their service is severely lacking. I will be reporting this issue to consumer protection authorities.
Oplichters
Nou alles ging mis. Het product dat ik bestelde is nooit geleverd. Zij beweren dat het is geleverd, zonder enig bewijs. Schandalig! Nu wil ik mijn geld terug, maar nee dat kan niet! Ik mag iets anders bestellen...geloof je toch zelf niet. Ze bieden 10% van het bedrag aan om terug te betalen.
Wat een oplichters!
Mensen; bestel hier zeker niks, want ze zijn echt niet te vertrouwen.
Wel steeds netjes mailen, maar verder gebeurt er niks. Dit loopt al 2 maanden!
pakkket besteld ( lange herenregenjas )
pakkket besteld en uiteraard betaald, NOOIT iets ontvangen, diverse xx gemaild, bellen kan niet want ze nemen nooit op, ze hebben wel een mail gestuurd , hoe bevalt Uw aankoop, hoe durven ze , NOOIT ook maar iets ontvangen ,krijg het idee dat het 1 corrupt zooitje is.. wil direct mijn € terug, maar ik betwijfel of ik iets terug KAN krijgen..
De kwaliteit van de kledij krijgt een…
De kwaliteit van de kledij krijgt een dikke ´nul´! Wanneer je wil retourneren moet dit op eigen kosten naar China. Dan bieden ze je een korting van 20% of 30% aan en mag je de kledij houden. Op deze manier maken ze wel heel veel winst. Hier koop ik nooit meer!
GROTE OPLICHTERS!!
GROTE OPLICHTERS!!! KOOP ER NIKS!!
Je betaald en je ziet je bestelling nooit binnen komen, ook contact is lastig en reageren ze niet meer. Dat zo'n bedrijf nog steeds bestaat..POLTIE?!?!
JENNY MODE JULLIE KARMA KOMT NOG WEL!
bestelling #Jenny-Mode15944
Had wel netjes mijn bestelling binnen. Maar nu komt ik door haast op zoek naar een pak voor werk. niet verder gekeken zie dacht nederlands. nou broek te groot en andere kon net, mailen krijg retour informatie en adres en daarbij of ik hou het en 20 procent retour. bestelling gedaan 22 julie, Nu een mail gestuurd, wat ik daarvoor gestuurd had. met wacht nog steeds op mn facturen, en dan ook daarna mail eruit met erbij die 20 procent die binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan maandje verder vandaag. niks, heb even naar hun adres gekeken erg nice Amersfoort,Utrecht. als je op internet google staan er weet ik niet wat aan heeeel veel bedrijven op ingeschreven. is een leeg staand villa uhhh. Zou Nederland web websites toch wel beter moeten monitoren. Zekers op het Security gebied en safety maar goed wacht op het antwoord van de mail en misschien hier nog enige reactie van Jennys mode kvk en btw staan niet op hun site ook al zit je in China ben je evengoed dat van het land neer te zetten. Zal dit in iedergeval aan onze welbelovende autoriteiten geven. Misschien dat ze er meer mee gaan doen en site zoals onderandere deze een keer strengere regels erop zetten of ze deleten. vriendelijke groeten advies aan Jenny beter via wish of die sites werk misschien beter vanuit china.
Heel erg slecht
Heel erg slecht! Slippers besteld , uiteindelijk bericht dat het pakket was geleverd: nooit iets gezien! Klantenservice antwoord netjes , maar laat niet meer horen! Waardeloos !!!!
Vreselijk deze manier van zaken…
Vreselijk deze manier van zaken doen,ook ik heb niets ontvangen en op mijn bestelling staat ,ontvangen,
Telefoon nemen ze niet op.
Voel mij echt bedrogen ,op deze manier verlies je elk vertrouwen om iets te gaan bestellen op internet.
Ik had beter eerst de reviews gelezen…
Ik had beter eerst de reviews gelezen alvorens te bestellen .... ik wacht ook al een maand op mijn bestelling, die zogezegd geleverd is .....
Scam.
Jas kan zo door je brievenbus zo dun is hij. Maat is meer voor een pop.
Terugsturen kost je nogmaals 25 euro en daarna geen geld terug. 100 euro kwijt voor niks. Oplichting dus. Ze zijn wel goed in mailen.
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Aangifte doen! Adres klopt niet, je bent jé geld kwijt!!!
Nep - dropshipping - oplichters- veel loze beloftes!
Ze hebben zelfs mijn vorige review verwijderd.
Het is gewoon china- troep. Ziet er bij lange na niet uit zoals op de foto’s. Mijn geld zal in mei deels terug betaald zijn. Het is inmiddels september. Uiteraard geen cent terug. Trap er niet in!!
OPLICHTERS...NOOIT HIER BESTELLEN..
OPLICHTERS...NOOIT HIER BESTELLEN..
JE KRIJGT NIKS GELEVERD EN JE GELD NOOIT TERUG...
SMERIGE PRAKTIJKEN..
VOOR DE MENSEN DIE GEDUPEERD ZIJN!!!
KUNNEN WE NIET MET Z'N ALLEN IETS OPZETTEN ?!?!
#Jenny-Mode16780 NIET ontvangen WEL betaald
#Jenny-Mode16780 mijn bestelling zou vertraagd zijn. Nu staat het op bezorgt maar ik heb niks mogen ontvangen. Je krijgt een zogenaamde track en tracé vanuit de winkel maar niet via een echte vervoerder. Je kan dus niet laten onderzoeken waar je pakket gebleven is. Klantenservice houd mij aan het lijntje door zogenaamde oplossingen van 20% of 30% korting op het aankoop bedrag te geven. Ik mag dan op hun website iets anders uitzoeken voor het oorspronkelijke aankoopbedrag maar het product wat ik besteld heb kunnen ze niet
opnieuw sturen want het zou niet voorradig zijn aldus Jenny. De schoenen staan gewoon op hun website en kunnen daar besteld worden. Opvallend is dat ze nu ineens 20 euro duurder zijn geworden. Ik ga aangifte doen. Heb 3 september besteld en op 30 september nog steeds niks ontvangen. Krijg mijn geld niet terug want volgens hun eigen NEP track an tracé zou mijn bestelling geleverd zijn en aangezien ik niet kan retourneren wat ik niet ontvangen hebben krijg ik geen restitutie van 100 %.
SLECHTE WEBSHOP en NIET BETROUWBAAR.
Ik ga aangifte doen en mijn rechtsbijstand inschakelen.
Laarzen zijn geheel anders dan ik had…
Laarzen zijn geheel anders dan ik had besteld en ik wacht nog steeds na 5 weken dat ze geld retour doen.
Communicatie gaat via mail maar lijkt meer standaard via computer dan dat een persoon reageert.
Ben nog nooit zo slecht behandeld.
Nu hopen dat ze een keer het geld terugstorten
Dropshipping-webshop
*Update*
Kort nadat ik onderstaande review had geplaatst ontving ik bericht dat ik het geld terug zou krijgen. Het stond er de volgende dag op.
Wilde mijn bestelling terugsturen, en dit bleek naar een adres in China te moeten. Dit was destijds niet op de website vermeld en dat is volgens de Nederlandse wet niet toegestaan. Heb daarover toen een review geplaatst en mijn verlies genomen.
Vervolgens werd ik wekelijks gemaild omdat ze het zo vervelend vonden en het graag wilde oplossen. Ik zou eerst 10% van de aankoopprijs kunnen terugkrijgen, toen 40%, toen 100%. Ik heb toen gereageerd dat ik dat alleen wil als ik max €7.50 aan retourkosten hoef te betalen. Dat kon dan alleen als ik mijn negatieve review zou verwijderen. Inmiddels hadden zij de website aangepast en vermeld dat het retouradres in China is. Alsnog wel wel enigszins verstopt op hun website, maar ik ben toch akkoord gegaan.
Na het verwijderen van mijn review moest ik ineens opnieuw mijn retour indienen inclusief de reden. Vervolgens moest ik alsnog de volle prijs betalen om het artikel retour te sturen of ik kon kiezen om 10% van de aankoopprijs te ontvangen. Ik heb hen toen gewezen op onze gemaakte afspraak en hier vervolgens niets meer op gehoord.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.