Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, word... Se mere
Jenny Fashion
Se, hvad kunderne siger
Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Se mere
Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Se mere
NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Se mere
Pakket niet ontvangen
13 augustus iets besteld, nog niets geleverd, er wordt wel aangegeven dat het bezorgd is, staat niet bij wanneer.
Hopelijk kan dit opgelost worden
Geld niet terug
Ruim twee maanden geleden een product besteld dat helaas niet overeen kwam met de afbeelding op website. Bij het uitpakken, stonk het ook zo erg dat ik het niet eens gepast heb. Toen ik mijn retour wilde aanmelden wilde ze eerst dat ik iets zou gaan ruilen. Nadat ik mijn product toch terug mocht sturen naar China.. heb ik helaas mijn geld nog niet ontvangen. In het begin regelmatig mail contact gehad dat ze hun best deden enz.. Nu helaas alweer even niks vernomen en mijn geld niet terug gekregen. Zeer teleurgesteld.
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Begin juli badpak aangekocht, helaas zonder eerst de reviews te lezen. Badpak nooit ontvangen, alhoewel op hun track&trace staat dat het bezorgd werd. Ze beloven al bijna 2 maanden dat ze mijn geld zullen terugstorten maar ze komen steeds af met excuses.
Ik had het al op trust pilot geplaatst maar toen vroegen ze mij om het te vewijderen en dat ik mijn geld dan zeer vlug zou ontvangen. Dit is ook al weer meer dan een maand geleden.
Pure oplichters zijn het.
Koop hier niets.
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard. Leren schoenen besteld €49,95 en krijg schoenen binnen van plastic. Pure oplichting want retour zenden naar China kost €21. Dus mensen wees gewaarschuwd en koop niets bij Jenny Mode
PAS OP verschikkelijk DROPSHIPPING bedrijf
Een jurk besteld voor 40 euro, lijkt totaal niet op de foto's en is van slechte en goedkope kwaliteit. Toen ik het bedrijf benaderde voor een retour kreeg ik te horen dat ik hem dan aangetekend naar China terug moet sturen. Dit kost minimaal 30 euro. Kortom, kan ik naar mijn geld fluiten. Dus LET OP het bedrijf staat niet voor niks bij de politie beschreven als een malafide handelsbedrijf! Koop hier nooit iets!
Wat een bagger webshop is dit!
Op 9 juni 2024 een jurkje besteld maar nooit gekregen. Ik ben sinds die datum bezig om mijn geld retour te krijgen maar dat is tot op heden (31 augustus 2024) nog niet terug betaald.
Ze reageren op mijn mails telkens met de boodschap dat mijn geld retour gestort gaat worden en dankjewel voor mijn geduld. Nah ja, beste Jenny mode: MIJN GEDULD IS OP, STORT GEWOON MIJN GELD TERUG OP MIJN REKENING!
Wat een ontzettende slechte webshop een echte rotte appel in de mand.
Mensen, bestel hier niks! Je krijgt je spullen niet en bent je geld kwijt!
P.s. mocht ik het geld toch nog retour krijgen dan zal ik dat hier ook gaan vermelden.
Dezelfde jurken
Kom op de website dezelfde jurken tegen als op Bayuna die ze beide inkopen bij een goedkoop Chinese webshop.
Nu eerst maar eens van te voren de reviews gelezen ipv kleding bestellen en dat is maar goed ook. Net zulke slechte reviews als andere site. Koop hier niet mensen. Wanneer je dan goedkope producten wil kun je beter rechtstreeks bij de goedkope Chinese webshop bestellen. Ben je aanzienlijk goedkoper uit en dezelfde kwaliteit.
Geen levering gekregen en op de site…
Geen levering gekregen en op de site staat bezorgd.
Echt niet!!!
Track en trace nummer is niet bekend bij de DHL volgens mij is dit oplichterij.
Ik wil mn geld terug maar dat zal wel niet gebeurenas ik zo de andere reviews lees
Slecht bedrijf
Ik heb bericht gekregen dat ik t pakketje ontvangen had. Niks is waar. Niks gekregen. Ik heb n mail gestuurd en er werd van hun uit beloofd erachteraan te gaan. Na weken nog steeds niks gehoord. Ik heb herhaaldelijk gemaild, ik hoor niks. Bellen kan al helemaal niet, je krijgt meteen de bezettoon. Kortom n mega slecht bedrijf. Super slechte communicatie en service. Ik ga nooit meer iets bij hun bestellen!
Dropshippers. I have never felt this way before
I have never felt this way before. What I ordered came directly from Aliexpress. I already had my doubts before I placed the order, but stupid me did it anyway. I have never seen such bad quality shoes. Not to talk about the obvious packaging coming fron some container from China. Terrible mistake buying here. DROPSHIPPERS’ site.
Besteld, Niks geleverd, Geen geld terug
Een pak besteld maar kreeg na aantal weken bericht dat het niet meer beschikbaar zou zijn. Ze wilde eerst een gedeeltelijke resistutie geven en mocht rest besteden in de shop. No way, ik wilde mijn geld gewoon terug. Nu ruim 2 maanden geleden en nog steeds geen geld ontvangen. Jammer, want op zich is er wel (traag) gecommuniceerd maar kan er helaas niet meer van maken dat dit geen beste webshop is. Jenny-Mode14881
Oplichterij
Het door mij bestelde artikel is nooit gearriveerd, was al wel betaald.
Contact met Jenny mode is per telefoon niet mogelijk en op een mail wordt niet gereageerd.
Oplichting !
Oplichting !! Slechte kwaliteit, retourkosten onredelijk hoog, ze bieden een korting middels een refund als je product houd en vervolgens krijg je helemaal niks terug, inmiddels wekelijks mails gestuurd maar krijg elke keer bericht dat claim in behandeling is, inmiddels al bijna 3 maanden verder … trap er niet in, advertentie foto’s zijn mooi maar de artikelen die geleverd worden komen niet eens in de buurt van de afbeeldingen! Dropshipper met hele slechte kwaliteit en klantenservice!
Zilveren orthopedische slippers
Bestelling gedaan, zeggen dat het geleverd is, maar niets ontvangen.
Geen mailtje, geen track en trace, maar een oplichter is Jenny wel.
Krijg geen reactie ook op de mails die…
Krijg geen reactie ook op de mails die ik stuur niet..
Krijg de bestelling niet binnen, met bestelnummer: Jenny-Mode16323
Wil graag het geld terug!
bestelling Jenny-Mode16294 niet gekregen
bestelling Jenny-Mode16294 niet gekregen nochthans staat het bij track en trace GELEVERD aan wie,wanneer, hoe weet ik niet
verschillende mails gestuurd naar jenny-mode nooit antwoord op gekregen
niet bestellen hier dubiueze winkel
Oplichters
Oplichters. Nog nooit meegemaakt. Bestelling is zogezegd geleverd. Nog niets mogen ontvangen. Wacht al lang en kan nu met mijn bestelling niets meer doen. Geen antwoord op mijn mails. Graag terugbetaling van bestelling #Jenny-Mode16241
Bestelling is nooit geleverd
Bestelling is nooit geleverd. Terugbetaling ervan blijft uit ondanks herhaalde mails en loze beloften. Telefoonnummer bij de info is buiten gebruik. Oplichters!!
Erg slechte kwaliteit en geen geld terug
Kleding bleek zeer slechte kwaliteit. Retourneren moest naar China (Dus €50 voor verzendkosten, bij keuze 'aangetekend') Vervolgens nooit mijn geld terug gehad. Op mijn mailtjes blijven ze reageren, dat het in behandeling wordt genomen, maar nu nog steeds mijn geld niet terug. We zijn 3 maanden verder.
Onbetrouwbaar bedrijf; terugbetaling wordt niet gedaan
Retour gestuurde artikelen worden niet terugbetaald. We hebben artikelen retour gestuurd (aangetekend) en een bevestiging gekregen dat het ontvangen is in mei van dit jaar. Sinds die tijd heb ik meermaals gemaild en ik krijg steeds dezelfde (standaard robot) reactie dat het geld wordt teruggestort. Nu bijna 4 maanden verder heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Dit bedrijf is dus niet betrouwbaar!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.