Ivorie Studio Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sendte tilbake varer som kun var prøvd på. Størrelsene var dessverre for store og valgte derfor å returnere. Fikk etter en liten stund beskjed om at retur ikke ble godkjent pga et par hår fra mitt ege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har bestilt fra Ivorie-studio flere ganger og har alltid vært fornøyd. Sist bestilte jeg ett par deilige tøfler, men etter noen dager gikk sømmen opp. Jeg sendte en mail, forklarte situasjonen og la v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg hadde en veldig god opplevelse med Ivories kundeservice. Jeg bestilte en 3-pakning med glassugerør, og dessverre knuste to av dem allerede ved skylling i lunkent vann. Jeg tok kontakt, og de var... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Anbefaler virkelig alle klærne og produktene til Ivorie❤️ Det er topp kvalitet på klær, og et fantastisk team som jobber der. Hadde kontakt med Ivorie om en vare som var kommet i feil str, og kunderse... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. Butik med udstyr til hjemmet

Skrevet af virksomheden

Ivorie Studio was founded in 2022 by the Norwegian media personality and business woman Isabel Raad. Through Ivorie, we aim to empower women, boost their confidence, and celebrate those who dare to believe in themselves, chase their dreams, and break boundaries. We believe that your life has a purpose and that you already have everything it takes to create the life you desire and make a difference in this world.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Styr unna

Utrolig dårlig kvalitet, omtrent håpløst å returnere og størrelsen er helt feil.
Overhypet merke av en influencer som kun ønsker profitt på dårlig kvalitet. Styr unna!

10. juli 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en skuffende opplevelse med våre produkter og tjenester.

Kvalitet er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å sikre at våre klær lever opp til høye standarder. Vi produserer i høykvalitetsfabrikker i Tyrkia, Kina og Portugal og bruker en rekke materialer som bomull, polyester, lin og ull for å gi våre kunder variasjon og kvalitet.

Vi forstår at du har hatt problemer med returprosessen og størrelsene. Vi tilbyr enkel retur via vår returportal på vår nettside som du finner her: https://ivoriestudio.com/pages/bytte-og-retur. Alt du trenger er ordrenummeret ditt og eposten du benyttet ved kjøpet. Deretter vil du få en kode som du kan vise på PostNord sine utleveringssteder for å enkelt levere din retur.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å sikre at du får riktig størrelse. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivoriestudio.com, så hjelper vi deg med å finne en løsning. Vår kundeservice svarer vanligvis innen 1-3 arbeidsdager, og vi anbefaler å sjekke søppelpostmappen hvis du ikke mottar svar.

Vi beklager igjen for opplevelsen din og håper å kunne rette opp i dette.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top service

Rask levering,ingen problem.enkelt plagg bør være real to size.men ellers mye fint ♡

17. februar 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde rask levering uten problemer og at du liker våre produkter.

Vi setter pris på tilbakemeldingen angående størrelsen og vil ta det med i betraktning for å forbedre våre plagg. Vi ønsker at våre klær skal passe så godt som mulig for alle våre kunder.

Takk for at du handler hos oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Utrolig dårlig kundeservice!!

Nekter og ta imot retur da det er de som ikke har besvart retur forespørselen før etter fristen!

13. juni 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager oppriktig for eventuelle problemer du har opplevd med returprosessen.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivoriestudio.com så snart som mulig med detaljer om din returforespørsel, så skal vi sørge for å hjelpe deg med å løse dette problemet!

Vi verdsetter din tålmodighet og forståelse, og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du får en tilfredsstillende løsning!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig kvalitet på stoffet i tillegg…

Dårlig kvalitet på stoffet i tillegg til dyre returkostnader. Styr unna!

29. maj 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager å høre at du ikke er fornøyd med kvaliteten på stoffet. Jeg vil gjerne forsikre deg om at vi ikke bruker dårlig kvalitet på stoffene våre. Vi produserer klær i høy kvalitet fra fabrikker i Tyrkia, Kina og Portugal, og vi benytter en rekke materialer som bomull, polyester, lin og ull for å tilby et bredt spekter av valg for våre kunder. Vi setter likevel stor pris på dine tilbakemeldinger og vil dele dine kommentarer om stoffkvaliteten med vårt produksjonsteam. Gjerne send en tilbakemelding til hello@ivoriestudio.com dersom det er et spesifikt plagg du mener har dårlig kvalitet, så vi kan forstå bedre hva du sikter til.

Vår standard returkostnad er 69 kr. Dette beløpet dekker utgifter knyttet til forsendelse og lagerets timepris for å behandle returen. For retur av outletvarer, som selges til opptil 80% rabatt, er returkostnaden noe høyere for å dekke alle utgifter forbundet med returprosessen.

Vi setter pris på din tilbakemelding og bruker den til å forbedre våre produkter og tjenester. Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Nedtur

Veldig dårlig kundeservice. 3 uker leveringstid på varene jeg bestilte. Størrelsene er misvisende og stoffet på enkelte av plaggene er grusomt.

16. maj 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager å høre om din skuffende opplevelse med vår kundeservice, leveringstid og produktene du mottok.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester, og vi tar dine kommentarer på alvor. At det tok 3 uker å levere varene er langt fra vår standard, og vi vil undersøke hva som gikk galt i dette tilfellet. Vi ber deg vennligst sende en mail til oss på hello@ivoriestudio.com så vil vi hjelpe deg videre. Alle ordre fra oss sendes normalt samme dag som bestillingen kommer inn, og senest dagen etter (dersom bestillingen kom inn sent på kvelden/ettermiddagen). Så din opplevelse er absolutt ikke forenelig med slik det er hos oss til vanlig, så dette vil vi gjerne undersøke nærmere.

Vi produserer våre klær i høykvalitetsfabrikker i Tyrkia, Kina og Portugal, og vi benytter materialer som bomull, polyester, lin og ull for å tilby et bredt spekter av valg for våre kunder. Det er viktig for oss at våre produkter møter dine forventninger til kvalitet og vi beklager at du ikke hadde en god opplevelse med det.

Vi ønsker å hjelpe deg videre med dine størrelses- og kvalitetsproblemer og finne årsaken til at din pakke var så forsinket. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivoriestudio.com, så vil vi gjøre vårt beste for å finne en tilfredsstillende løsning for deg.

Ekstremt dårlig

Bestilte en god del plagg, og bestilte til og med i en større størrelse enn jeg vanligvis bruker. Ingenting av det passet. Enten var det ekstremt stygt på, i dårlig kvalitet eller alt for lite.
Ønsket å returnere det men de gjør retur prosessen ekstremt vanskelig.. men hadde retur vært enklere ville de nok ikke tjent så mye på bedriften sin

17. april 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Vi beklager oppriktig at plaggene du bestilte ikke passet, og at kvaliteten ikke levde opp til dine forventninger.

Jeg vil gjerne forsikre deg om at vi produserer våre klær i høykvalitetsfabrikker i Tyrkia, Kina og Portugal, og vi benytter en rekke materialer som bomull, polyester, lin og ull for å tilby et bredt spekter av valg for våre kunder. Det er viktig for oss at våre produkter møter høye standarder, og vi vil dele dine tilbakemeldinger med vårt produksjonsteam.

Når det gjelder returprosessen, er den veldig enkel.
Men vi forstår at du har opplevd returprosessen som frustrerende for deg, og vi beklager dette. For å returnere en vare, er det bare å følg disse enkle trinnene:

1. Registrer din retur på vår portal. Du trenger bare å fylle inn ordrenummer og e-postadresse, så finner systemet ordren din.
2. Når returen er registrert, får du en e-post fra oss med en link som gir deg din returkode. Oppgi returkoden når du avleverer pakken på ditt nærmeste Postnord drop-off point. Ingen etikett av noe slag er nødvendig.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivoriestudio.com, så vil vi hjelpe deg med returprosessen og sørge for at du får en tilfredsstillende løsning.

Vi er lei oss for at din opplevelse ikke har vært som forventet, og vi ønsker å gjøre vårt beste for å rette opp i dette.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanskelig og dyrt å returnere

Bestillingen kom fort, bestilte 2 identiske kjoler i forskjellig farge. Størrelsen var riktig, nesten litt stor, og den ene gikk helt fint å ta på. Den andre var derimot i så dårlig kvalitet at jeg kunne hører tråder ryke bare jeg tok i kjolen. Bare jeg dro forsiktig i strikken med hendene så røk det 3-4 tråder.

Men det verste er at de gjør det så vanskelig som mulig å returnere det du ikke vil ha. De sender ikke med returlapp i pakken slik feks HM og mange andre gjør. De tar 69kr for at du skal få lov å returnere, noe som er vesentlig høyere enn de fleste andre som enten er gratis eller 39kr. Så sender de returlappen på mail, og ber deg skrive ut selv. De fleste har ikke skriver hjemme i 2024. På postnord utleveringssted kan de skrive ut denne lappen for deg, men til det trengs en kode og det har Ivorie studios aktivt valgt bort, slik at det ikke fungerer. Du blir med andre ord tvingt til å betale 69kr for at du må gå rundt og lete etter en skriver istedenfor å skrive ut lappen der du leverer pakken.

1. februar 2024

Besvarelse fra Ivorie Studio

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi beklager oppriktig for de problemene du har opplevd med kvaliteten på den ene kjolen og returprosessen.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din om kvaliteten. Det er ikke akseptabelt at en kjole er i så dårlig stand at tråder ryker bare ved lett berøring. Vi produserer våre klær i høykvalitetsfabrikker i Tyrkia, Kina og Portugal, og det høres ut som at du må ha fått et plagg med produksjonsfeil. I slike tilfeller ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivorietstudio.com så hjelper de deg.

Når det gjelder returprosessen, ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Vår returprosess er som følger:

2. Når returen er registrert, får du en e-post fra oss med en link som gir deg din returkode. Oppgi returkoden når du avleverer pakken på ditt nærmeste Postnord drop-off point. Ingen etikett av noe slag er nødvendig, så du tenger ikke skrive ut noen etikett.

Vi forstår at du opplever returkostnaden på 69 kr som høy, men dette dekker utgifter til forsendelse og behandlingen av returen på vårt lager. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre rutiner, og vi setter pris på din tilbakemelding for å gjøre prosessen mer brukervennlig.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på hello@ivoriestudio.com, om du har flere spørsmål eller dersom vi kan hjelpe deg med noe mer.

Takk for din forståelse og tålmodighet.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.