Sendte tilbake varer som kun var prøvd på. Størrelsene var dessverre for store og valgte derfor å returnere. Fikk etter en liten stund beskjed om at retur ikke ble godkjent pga et par hår fra mitt ege... Se mere
Virksomheden har svaret
Har bestilt fra Ivorie-studio flere ganger og har alltid vært fornøyd. Sist bestilte jeg ett par deilige tøfler, men etter noen dager gikk sømmen opp. Jeg sendte en mail, forklarte situasjonen og la v... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg hadde en veldig god opplevelse med Ivories kundeservice. Jeg bestilte en 3-pakning med glassugerør, og dessverre knuste to av dem allerede ved skylling i lunkent vann. Jeg tok kontakt, og de var... Se mere
Virksomheden har svaret
Anbefaler virkelig alle klærne og produktene til Ivorie❤️ Det er topp kvalitet på klær, og et fantastisk team som jobber der. Hadde kontakt med Ivorie om en vare som var kommet i feil str, og kunderse... Se mere
Virksomheden har svaret
Ivorie Studio was founded in 2022 by the Norwegian media personality and business woman Isabel Raad. Through Ivorie, we aim to empower women, boost their confidence, and celebrate those who dare to believe in themselves, chase their dreams, and break boundaries. We believe that your life has a purpose and that you already have everything it takes to create the life you desire and make a difference in this world.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Var litt skeptisk til å bestille herfra etter å ha lest flere negative tilbakemeldinger, men heldigvis valgte jeg å prøve. Jeg ble positivt overrasket! Bestilte Mia kjolene i oatmeal og svart. Begge var kjempe fine! Jeg stod mellom M og L, men valgte til slutt L. Jeg kunne nok valgt M, siden L var litt stor. Mottok pakken 2 dager etter at jeg hadde bestilt.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Fornøyd med iskaffe glasset, vasket mange ganger i oppvaskmaskin og logo fortsatt som ny. Øredobbene er nydelige og får mange komplimenter. Elsker lukten av me time lyset, the holiday er på vei i posten. Bikini var for liten og fikk returnere uten problemer med hjelp fra god
kundeservice. Glitterkjolen bestilte jeg 1 str opp, bruker S men bestilte M og den satt perfekt. Desverre drysset det ganske mye paljetter av den så returnert med hjelp av god kundeservice. Alt i alt en god opplevelse med Ivoriestudio. Eneste minuset er dyr frakt på å returnere produkter. Men gir 5 stjerner da jeg synes det var unødvendig mye negativt her fra før.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Superfint utvalg og klær som passer alle! Liker at flere av kjolene har blitt litt lenger, da de i tidligere kolleksjoner ble litt korte for meg🤍Kundeservicen er super bra, stilte et spørsmål via mail og fikk langt utfyllende svar raskt dagen etter!✨

Besvarelse fra Ivorie Studio
Bestilte bikini i glitter som passet perfekt! Eneste negative var at jeg har litt store bryst så stoffet var litt ubehagelig på skuldrene siden de veier en del, men bikinien satt perfekt!

Forferdelig firma.
Ingen ordentlig kundeservice.
Tar å betalt for kjapp levering, men så får man ikke varen før de andre allikevel.
De iskaffe glassene lekker og mister logo.
Str er ikke i EU mål selv om siden opplyser at de er det.
Produktene kan å kjøpes billigere andre steder.
STYR UNNA!!!!!!

Besvarelse fra Ivorie Studio
Bestilte tumbler, rask levering kom etter to dager. Men lokket sitter ikke skikkelig på, så kan ikke brukes. Lurer også på hvilken duft som brevet som fulgte med har, dufter nydelig.

89:- før retur, sjukt
Billigt stoff på badklæder, och konstiga storlekar.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Jeg bestilte 2 bikinier på salg. Betalte 640kr inkludert frakt. To dager etter at jeg hadde plassert min ordre kom det kampanje på bikini-set. Topp og bunn for 199kr.
Jeg sendte dem en e-post hvor jeg spurte om jeg kunne få den nye kampanjeprisen, men fikk til svar at det kunne jeg ikke fordi min ordre allerede var sendt. For å få den nye prisen måtte jeg returnere ordren min og bestille ny. For å returnere en ordre hos Ivorie, må man betale for returen selv.
Det er helt vanlig hos andre store selskaper at returlapp ligger vedlagt slik at man som kunde ikke skal måtte legge ut for retur.
Shit heller tenkte jeg. Da beholder jeg bare bikiniene selv om jeg måtte betale mer.
Når pakken endelig kom oppdager jeg at de har sendt meg feil. De har ikke sendt truse og topp, men to topper. Posen som skulle ha inneholdt en truse, inneholdt en bikinitopp. Denne var i tillegg feil størrelse. Sikkert derfor den ble plukket feil på lageret.
Prøvde å kontakte dem angående dette for å få dem til å sende meg trusen jeg manglet, men da var det radio silence fra kundeservice. Ingen svar å få.
Prøvde å sende flere e-post og purret flere ganger via kontaktskjemaet på nettsiden deres, men ingen svar.
Man har 15 dager på seg til å melde en retur ellers er løpet kjørt. I og med at jeg skulle på ferie og trengte disse bikiniene måtte jeg bite i det sure eplet og sende en retur på egen regning.
Synes det er på sin plass at når det er DE som gjør feil burde de spandere returen, eller i det minste sende riktig vare uten ekstra kostnad.
Vi som kunder skal ikke måtte punge ut for deres feil og mangler.
Det er ekstremt dårlig kundeservice. Jeg kommer neppe til å handle fra Ivorie noensinne igjen.
Synes de burde
1. svare meg på mine henvendelser
2. refundere meg det fulle beløpet for det jeg hadde bestilt. Inkludert frakt!!
3. tilby meg et gratis kjøp eller tilgodelapp av noe slag
Oppdatering:
Kundesenteret svarte og forklarte at det har skjedd en feil fra deres side. De forklarte at jeg ble feilinformert og at jeg burde ha fått rabatten da jeg først tok kontakt med dem. Det var ikke for sent å refundere meg, selv om ordren min allerede var blitt sendt.
Nå skulle de refundere hele beløpet inkludert frakten.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Jeg bestilte fra Ivory helt i starten. Settet jeg bestilte var for lite og ikke like fint som jeg håpte. Det var ingen info om retur den gangen og jeg fikk heller ikke tak i Ivorie team. Det var ingen tontaktinfo... Jeg forsøkte å sende DM til Isabel, men fikk ingen svar. Når vanlig str ikke passer bør retur eller bytte være inkludert. Jeg fikk ikke engang tak i de. Jeg har ikke penger til å kaste ut av vindu og syntes det er veldig trist. Ekstremt skuffende opplegg. Jeg unngår å bestille noe mer selvom det er 70%, da retur blir for dyrt om det ikke er fint på eller passer. Bør fikse ny fabrikk som faktisk kan lage klær.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Hadde store forhåpninger, men både varene og selskapet generelt er en stor skuffelse. Klærne har en merkelig passform og buksene er omtrent 5 mil for lang, til tross for at jeg er ganske lang. Varene kommer dynka i en meget sterk og kvalmende parfymelukt, som jeg får såpass hodepine av at jeg ikke klarer å bruke klærne. I tillegg er kundeservicen noe av det verste jeg har vært borti, og virkelig ikke noe jeg forventa av Isabel sitt selskap.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Mottok kjolen jeg bestilte ifra dem i dag. Kjolen var meget fin og ser ut til å ha tilfredstillende kvalitet. Det som ødela hele opplevelsen min var den intense parfymelukta som hadde satt seg i kjole og alt av emballasje. Dette til tross for å ha ligge ute på trappen i 7 timer (levert av helt hjem). Emballasjen måtte jeg bare få hivd med en gang for å prøve å redusere den sterke lukten. Håper derfor at produktet også er tilfredstillende når jeg får tid til å se skikkelig på den. Kjolen må trolig kjøres flere runder i vaskemaskinen for ikke å gå rundt å lukte en parfymeflaske. Ikke aner jeg hvorfor Kjolen hadde denne lukten, produktet så helt nytt ut og ikke brukt.

Utrolig dårlig kundeservice.
Bestilte en del produkter, inkludert to iskaffeglass, 25.juli. Det var mange som bestilte samtidig som meg som fikk glassene sine etter et par dager.
Jeg fikk de andre varene men ikke glassene. Fikk ikke noe beskjed om at glassene ikke skulle være med i pakken eller hva som hadde skjedd. 4. august får jeg e-post om at pakken er på vei (med sporingslink), men det har fortsatt ikke skjedd noe mer.
Kundeservice vil at jeg skal høre med "Helt hjem", og de har jo selvfølgelig aldri har mottatt pakken fra Ivorie.
Får en rabattkode på 20% på NESTE kjøp som kompensasjon.
Det føles nesten som et hån, og det frister virkelig ikke å kjøpe noe mer fra en nettside som ikke leverer. Han man i det MINSTE blitt oppdatert på status eller hva som skjer så hadde det vært noe, men her er det fullstendig mangel på kundeservice.
___________________________________________
Oppdatering 26.9: Fikk ny e-post fra Ivorie i dag hvor jeg føler de virkelig har undersøkt denne gangen, de gav en grundig oppdatering på hva som har skjedd og overgikk forventningene! Endrer derfor totaltsett fra 1 til 3 (hadde jeg fått lignende oppdatering tidligere ville scoren vært enda høyere).

Besvarelse fra Ivorie Studio
Iskaffeglasset kom med masse merker, absolutt ikke tett og lakk av lokket. Klaget, men tok flere uker før jeg til slutt skulle få et nytt glass. Det ble purret på flere ganger og de sa det var sendt. Får nå beskjed om at det aldri ble sendt og må vente tre nye uker ..

Besvarelse fra Ivorie Studio
Utrolig dårlig kvalitet og opplevelse.
Kjøpte øredobber som skulle komme i en eske, kom ødelagt i en plastikkpose. Billig og simpelt, får bedre innpakning på H&M. Styr unna.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Har bestilt flere ganger å liker klærne . Sist gang jeg bestilte fikk jeg helt feile str . Syns kundeservice e dårlig . Gikk 4 uker før jeg fikk nye klær men viste seg å være feil str igjen . Dette har jeg aldri opplevd noen plasser tidligere . Sendt meld for to dager siden å ikke fått noe svar enda . Første gangen hadde jeg planer om å ha antrekket på i ett bryllup men det gikk ikke siden det va feil str . Nye varer kunne di ikke sende før di hadde fått di feile i retur å derfor gikk der 4 uker . Å fakturaen kunne di ikke slette på klarna når det va di som hadde sendt feile størrelser . Så alt i alt syns jeg dette er dårlig kundeservice .

Besvarelse fra Ivorie Studio
Ekstremt dårlig kvalitet. Dette er glass bestilt på Temu hvor de putter en logo på. Svindel.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Bestilte det berømte iskaffeglasset. Fint å se på. Sugerøret knakk i drikken ved første bruk. Oppdaget ikke dette før det var tomt i glasset. En bit av sugerøret er borte, så den er nok drukket… prøver å kontakte kundeservice. Får ikke svar. Etter 2 dager prøver jeg på nytt. Får fremdeles ikke svar.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Bestilte det berømte iskaffeglasset den 25/7, før det ble utsolgt. Dagene går og jeg hører ingen ting. Jeg tar kontakt den 7/8 og får svar etter to dager om at de beklager at jeg ikke har fått noe oppdatering osv osv. Likevel skjer det ingen ting. Det skulle ta 2-5 dager.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Kjøpte Maldivene duftlyset som skulle være så eksklusivt og lux med soyavox og en nydelig duft av kokos og ananas. Fikk lyset å brukte det flere dager over flere timer uten å kjenne ett snev av lukt, folk som var innom på besøk kunne heller ikke lukte ett hint av duftlyset som sto midt på sofabordet. Skrev mail til kundeservice om dette å fikk da svar at alle har ulike lukt preferanser og at vi derfor oppfatter lukt forskjellig. Skrev da på nytt at det var flere innom på besøk oss meg som heller ikke luktet noe. Fikk bare samme svaret å at di beklaget at jeg ikke var fornøyd med produktet. Her kunne di tilbydd nytt produkt, pengene tilbake eller en tilgode lappe. Ikke bare fraskrive seg alt ansvar da får man ikke fornøyde kunder.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Første gang jeg handler klær på Ivorie. Det blir også den siste. Jeg forventet meg helt vanlig kvalitet på klærne, slik man får i norske butikker. Dessverre har jeg kjoler fra Temu med bedre kvalitet…
Og stoffet… dette kunne jeg selvfølgelig sjekket på nettsiden før jeg handlet. Men det er jo nesten bare microfiber. Bærer veldig preg av klær som er masseprodusert på litt dårlige fabrikker, for å holde kostnadene nede.
Jeg ville returnere alle plaggene, men det fins ingen pakkelapp (som også er helt vanlig å sende med). Fikk beskjed om å printe ut selv. Har ikke printer. Koden jeg skulle få ved å returnere på PostNord fikk jeg aldri. Så nå sitter jeg her med flere plagg jeg ikke får returnert, fordi kundeservice har sluttet å svare. Dette er for dårlig av en norsk nettbutikk.

Besvarelse fra Ivorie Studio
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.