Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere
Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at... Se mere
Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likely... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Anbefaler og IKKE kjøpe noe fra Itskitchen.no
Anbefaler å styre unna denne nettsiden! Jeg bestilte et avlastningsbord til kjøkkenet for 3 uker siden, og betalte beløpet like etter ordren ble satt. Får det samme svaret som dere andre, og når jeg ringer telefonnummeret som står oppført i Brønnøysund, kommer man rett på svarer. Jeg har nå skrevet til selskapet at jeg vurderer å anmelde. Har fått svar at varene er forsinket, og jeg skal få tilsendt sporingsnummer når de får det fra lageret. Jeg har også sendt selskapet kopi av alle anmeldelsene som ligger på Trustpilot, og da fikk jeg til svar at jeg mest sannsynlig har varene i løpet av uken. Så får vi se.....Hvis jeg får varene, skal jeg med glede gå tilbake her på Trustpilot og endre anmeldelsen min.

Besvarelse fra Itskitchen
Bestilte ein sengegavl i smijern den 17. desember 2024.…
Bestilte ein sengegavl i smijern den 17. desember 2024. Betalte den den 18. Det skulle være 7-10 virkedagars levering på den. Har sendt utskift frå konto om at den er betalt.
Den er enno ikkje komen. Har sendt fleire mail. Har fått eitt svar om at den må ha stoppa opp ein plass.
Betalte 925,13.- for den.
Bjørn Aspevik.

Besvarelse fra Itskitchen
Har fortsatt ikkje motteke varen eg…
Har fortsatt ikkje motteke varen eg bestilte 2/12-24. Berre fått dette standardsvaret som andre skriv om her. Når eg ber om å heve kjøpet, er det null respons. Anbefaler alle å styre unna!

Anbefales ikke
Bestilte og betalte for en hylle 29 november 2024. Har sendt flere mail som ikke besvares. Den ene henvendelsen jeg fikk svar på sier: «at de har ca, 7 -10 dagers leveringstid etter at betaling er registrert + posten sin fremsendingstid. Vi sender varene fra Holland og Danmark slik at det kan oppstå lengre fremsendingstid nå pga. avstanden. Du vil motta sendingsnummer på mail og sms når varen er klar for utkjøring.» Dette svaret fikk jeg 17 desember 2024, dvs over en måned siden. Begynner å tvile på at jeg får det jeg har betalt for

Familie med svindlere?
Sender ikke ut varer, svarer ikke på mail og refundere ikke penger som er betalt.
Søk opp organisasjonen som kommer på faktura «nordic vital as» hvis du som leser har lyst å gjøre tiltak å søker etter navn for ansvarlig. De har også en annen nettbutikk som de driver likens.
De svarer ikke på e-post men er veldig god og raske på å svare her, med trusler og frekke kommentarer. Tror vedkommende sitter å ler mens de svarer.
Det er ikke nøye hvilket navn bestillingen er gjort under, dere burde svare alle henvendelser uansett. Anmeldt
Svar:
Dere får lage en lenke fra nettsiden og inn hit siden dere kun svarer på henvendelser her, til de som klager. Venter fortsatt i spenning på at dere skal besvare mine mange e-poster, eller sende varer eller refundere..
Ser også at dere har endret de frekke svarene til de andre som har skrevet her.. lurer virkelig på om noe av det dere skriver er sant.

Fin vinhylle
Trodde først det var svindel men varen kom som avtalt, i god stand.

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg bestilte en vannkoker 13 desember i…
Jeg bestilte en vannkoker 13 desember i fjor, expresslevering sto det... Men bestillingen er ikke en gang prosessert tydeligvis, mange ganger har jeg forsøkt å nå dem på mail og i chat 0 svar.

Besvarelse fra Itskitchen
Advarsel mot å bestille hos itskitchen.no…
Etter siste svar fra itskitchen, er det eneste jeg vil si: Takk og Farvel!!
Jeg ser at Iskitchen svare på samme frekke måte, bruker samme taktikk som mot andre anmeldere. Om dere hadde svart kundene på en skikkelig måte når vi gang på gang ba om det, så hadde dere gjerne sluppet slike negative anmeldelser.
Jeg ønsker at noen fra myndighetene ser igjennom erfaringer fra alle kunder som har betalt, men ikke mottatt det de har betalt for his itskitchen. Isteden for å true anmeldere for falske anklager bør itskitchen selv være klar over at det er forbundet med straff å svindle kunder ved å ikke levere det de har bestilt og betalt for.
I likhet med mange andre har jeg bestilt en vare som jeg flere måneder etterpå ikke har mottatt, ei heller noen forklaring selv etter mange purringer, klager og til slutt krav om annulering av bestillingen og krav om refundering av betaling. Itskitchen har i min sak fulgt samme taktikk som de tydeligvis følger mot mange andre. I begynnelsen svarer de på henvendelser, men etterhvert gidder de ikke lenger.
Jeg håper myndigheter kan gripe inn og stoppe denne ulovlige praksisen.
Iallefall må jeg advare andre potensielle kunder at de kan risikere å ikke motta det de har bestilt og betalt for hos itskitchen.

Svindel!!!
IKKE bestill varer fra dette nettstedet, det er svindel! Jeg bestilte noen juletre til 2000 kroner i midten av november, de svarte på en henvendelse, men etter det sluttet de å svare. Jeg har aldri mottatt varene ei pengene i retur! De fortjener ikke ei stjerne en gang..

Besvarelse fra Itskitchen
Ikke betal denne bedriften før du vet varene er sendt
Dette er et helt useriøst firma. Svarer ikke på henvendelser. Jeg har nesten 7 uker etter bestilling og betaling av NOK 1067 ikke fått levert varene jeg har bestilt. De svarer heller ikke på henvendelser.
Tilføyelse: Etter hjelp fra Paypal ble mitt utestående refundert etter flere måneder. Ingen beklagelse mottatt fra Itskitchen!

Besvarelse fra Itskitchen
Var så lite gjennomtenkt at jeg betalte…
Var så lite gjennomtenkt at jeg betalte i forkant og stolte naivt på firmaet. Bestilte en stereobenk under bestilling #2257. Skulle sendes med en gang pengene var ute av konto. Ikke hørt noe mer. Oppsøkte de på chat som de henviser til her inne gang på gang ser jeg. Fikk et standard svar om at jeg får sms når posten registrerer pakken. Ba om tydeligere informasjon om ventetid osv, men ingen respons etter dette. Om ikke dette firmaet bedriver svindel, så blir jeg meget overrasket. Opp til Itskitchen.no og bevise dette med handling istedenfor ansvarsfraskrivelse og tåkeprat. Går videre med saken som så mange andre har gjort. Lars Wiik
Vedr svar. Har ikke påstått at dere opererer som svindel Som dere sikkert ser så skriver jeg følgende :
"Om ikke dette firmaet bedriver svindel, så blir jeg meget overrasket" Altså OM dette firmaet......
Synes også det er merkelig at dere besvarer anmeldelser med trusler om potensiell straff og fengsel... Lite imøtekommenhet på faktisk kritikk og muuuuligens ta litt selvkritikk.
Ville også heve kjøpet, noe de mente de ikke kunne da pakken var sendt. Noe som ikke stemte. Venter fortsatt på lyd fra posten. Krysser fingrene
Beklagelsen de påstår har blitt gitt eksisterer heller ikke.

bedrageri!
bedrageri!! Jeg bestilte varer 2. desember og jeg har ikke mottatt pakken enda. varer betalt for.
Hvis varene kommer, vil jeg gjerne endre min anmeldelse. så langt ingen penger eller varer.
ingen svarer på e-post eller tar telefonen...

Besvarelse fra Itskitchen
De gir ikke angreskjema i mailen du får…
De gir ikke angreskjema i mailen du får som de selv sier på nettsiden deres. Ingen mulig måte å kansellere bestilling på selvstendig gjennom mailen deres eller side.

Besvarelse fra Itskitchen
Har hatt bestilling inne siden 13.10.24…
Har hatt bestilling inne siden 13.10.24 med flere purringer på levering. Har fått gjentatte svar via chat eller mail hvor de sier at varene er plukket og skal sendes. Alt er fake news - DETTE ER REN SVINDEL!
IKKE KJØP FRA DETTE SELSKAPET!
ALLE,- BIDRA TIL Å STANSE DENNE VIRKSOMHETEN.

OBS OBS OBS!!!
OBS OBS OBS!!!
Ikke bestill varer fra denne nettsiden. Du må betale før varene sendes og etter det - skjer det ingen ting.
Du får aldri kontakt!
Han ringer deg ikke opp og han svarer ikke på meldingene dine!
Pinlig dårlig!!!!

Besvarelse fra Itskitchen
Styr virkelig unna dette firmaet!!!
Styr virkelig unna dette firmaet!!! Har etterspurt status på ordre gjentatte ganger i en måned. Svaret vi mottar er at ordren skal sendes neste dag, og ingenting skjer! Vi ser nå at de har tatt seg tid til å svare kunder her på trustpilot. Anbefaler de heller sterkt å bruke tiden på å rydde opp i eget rot i stedet for å forsøke å forsvare seg med useriøse unnskyldninger!! Vi har nå anmeldt firmaet for svindel til Forbrukerrådet.

Besvarelse fra Itskitchen
I ordered a living room table on 24 of…
I ordered a living room table on 24 of October. 2 months later i still havent got anything. Everytime i contact them with emails they say you will get it next week. Save your money and dont buy from this site.

Svindel
Svindel! Mamma bestilte og betalte en hylle som aldri kom. Kommer ikke i kontakt med butikken. Ikke handle av disse!!

Besvarelse fra Itskitchen
Ikke betal før du har mottat varen
Ikke betal før du har mottat varen. Bestilte for en stund tilbake. Skulle betale etter jeg fikk varen. Har ikke fått noe og de svarer ikke på mail.

Besvarelse fra Itskitchen
Bestillte og betalte for en tv benk
Bestillte og betalte for en tv benk, Sendte dere en email etter noen uker. Påsto dere ikke hadde på lager , men nå ser jeg vi har fått inn igjen. Skal sende deg i morgen tidlig.
Har send flere emailer men ikke noe svar.
Heller ikke fått pengene tilbake.
Sansyligvis svindel her
Håper dere tar kontakt
Får noen svar som sier jeg må ta kontakt i åpningstider. Har gjort det flere ganger. Samme på chat
Hilsen Mary Jarlind

Besvarelse fra Itskitchen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.