Itskitchen Anmeldelser 219

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likely... Se mere

Virksomheden har svaret

Kontaktoplysninger

1,2

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte ett grytesett 9.desember.

Bestilte ett grytesett 9.desember.

Har fortsatt ikke mottatt det, selv om de kan bekrefte at betaling er mottatt samme dag.

Ordere 100833

23. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei igjen Kjell, takk for at du opplyste oss med ordrenummeret. Det blir enklere for oss å hjelpe. Jeg ser du har vært i kontakt med oss i dag og valgt at du ønsker pengene refundert og det er allerede i prosess.-. Ønnsker deg en fin dag
-----------------------------
Hei Kjell, opplys mer om hvem du er slik at vi kan hjelpe deg. Vi opplever mange som benytter denne pattformen til å henge oss ut selv om de aldri har kjøpt noe

Bestilte 26.01.2025

Bestilte 26.01.2025
Fikk faktura som ble betalt samme dag.
Fremdeles ikke mottatt varen, har heller ikke fått svar når jeg kontaktet dem.
Vurderer advokat og erstatningskrav 😒

Ordre nr: #2699

26. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Torvald. Takk for at du delte ditt ordrenummer. det hjelper oss å kunne hjelpe deg. Jeg ser at denne sendingen har falt mellom to stoler og jeg sender ut en ny vare til deg i dag. Du kan altid kontakte oss direkte på Chat nederst på nettsiden vår.
Ønsker deg en fin dag

------------------------------------------------------------------
Hei Torvald, det går igjen at personer skriver på denne plattformen som at dette var en offentelig gapestokk og ikke tørre oppgi navn eller ordrenummer slik at vi får mulighet til og hjelpe deg. Ber om å få opplyst ordrenummer

Langtekkelig og vanskelig

Jeg bestilte konsollbord hos itskitchen 21. desember 2024, og frem til nå (to måneder senere) har jeg hverken hørt eller sett noe til bestillingen annet enn en automatisk bekreftelse på at bestillingen gikk igjennom. Svært vanskelig å få tak i dem, og kun i et veldig begrenset tidsrom.

21. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Stig. Vi har kundeservice åpent fra 9-15 mandag til fredag noe som ikke er unaturlig. tar du kontakt i den tiden så svarer vi deg på dine spørsmål. Vi skal ta kontakt med deg slik at vi får ordnet opp i dette.

Svindel og bedrag

Svindel og bedrag
(Bestillings nr 2680)

Bestilte en Bartralle for snart fem uker siden som jeg ikke har hørt en pip om? Ikke en gang fått et sporings nr?
Står på siden deres at pakken blir sendt så fort betaling er gjennomført og at det skal ta 7-10 dager?
Betalte faktura med en gang når jeg bestilte varen.
De svarer bare det samme på chaten vær gang at de venter pakken til dem over helgen og at den er blitt sendt fra Holland,og de svarer ikke når jeg skriver at jeg vil ha refundert pengene jeg har betalt.
Regner med at jeg aldrig får se hverken pakke eller få penger tilbake noen gang?
Begriper ikke at de kan få holde på sånn og lure så mange folk for pengene deres uten konsekvenser?
Styr unna denne nettsiden

15. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Lasse. jeg synes ikke overskriften din passer. Alle som handler hos oss mottar varene sine. Det kan skje blandt alle forsendelsene vi har at noe kan skje. Vi sjekker opp saken din og skal selvfølgelig ordne denne saken slik at du blir fornøyd

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestile kjøkkenbenker for 4 uker siden…

Bestile kjøkkenbenker for 4 uker siden fortsatt ikke fått de. Send klage på epost og chatt. Får jeg ikke svar i løpet av uka skal jeg anmeldet til forbrukerrådet og seinere til politiet. De vil ikke sende penger tilbake. Skjønner ikke hvordan de eksisterer fortsatt på norsk markede. Håper noen rydder dem etterhvert.

Faktura #101484

24. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Patryk, Takk for at du oppgir ditt faktura nummer. Jeg ser din bestilling er fra 25. Januar og betalingen din var registrert 29. Januar. Saa 4 uker stemmer ikke helt. Men Vi sjekker saken din og tar kontakt med deg i arbeidstiden

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svindel! Meldes til Forbrukertilsynet.

Vi har nå ventet 3 mnd på bestilling. De er veldig lure og svarer her, men ikke når du tar kontakten via telefon eller e-post. Jeg sender saken til Forbrukertilsynet og anbefaler alle å gjøre det samme. De har nettside med norsk domen og da er det mulig å spore de. Det ser sånn ut at de har fått masse penger fra folk og må ta ansvar for det. Gleder meg til å se reportasjen på NRK om de her.

14. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

takk for at du oppgav epostadresse slik at vi kunne finne ordren din. Vi ser på bestillingen at den ikke ble godkjent i Paypal. "Unable to process a payment for krxxxxxxx NOK on PayPal Express Checkout."

---------------------------------------------------
Hverken e-post adresse eller telefonnummer som du har opplyst er registrert hos oss. Ber om at du oppgir ordrenummer. Vi kan kontaktes mandag til fredag mellom Kl 9-15 via Chat nederst i siden v[r www.itskitchen.no. Vi trenger ditt ordrenummer for [ kunne sjekke akkurat din ordre

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

English version of my earlier review in Norwegian

English version of my earlier review in Norwegian: This is most likely a scam and therefore clearly fraudulent. They took my money without delivering any of the ordered products. I ordered the goods a long time ago, and all my three orders were all prepaid by invoice on email, but I have received nothing. So, stay away!!

13. februar 2025

Svindleri

Svindleri. Får ikke svar på chat eller noen av de telefon nummer som jeg til slutt klarte å finne med liten skrift. Varen er betalt leveringstid 5 dager men ordren blir ikke oppdatert. Vet ikke hva som skjer. Dette føles ikke bra. Hold dere unna @Itskitchen.no

10. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Jessica. Takk for mottatt informasjon slik at vi kunne finne ordren din. Vi tar kontakt med deg når kundeservice er på plass.

----------------------------------------------------------------
Hei jessica, Vi har kundeservice Mandag - Fredag mellom. Kl. 9-15 Dersom du konatakter oss på Chat i åpningstiden så vil du få svar på Chat. Vi har ikke anledning til å besvare Chat som kommer utenfor åpningstiden. Vi hjelper deg gjerne men ta kontakt med oss.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg lurer på om Trustpilot kan gjøre…

Jeg lurer på om Trustpilot kan gjøre noe med denne nettsiden, stenge den ned eller noe, siden det er vel en grunn til at vi skriver anmeldelser. Itskitchen er overalt på nettsidene, banken min vil ikke hjelpe pga jeg som forbruker ikke får en fastsatt dato på når jeg kan forvente pakken.. hadde jeg vare visst dette ! 1.600kr rett i dass i dyrtid ! Ekle mennesker som driver med sånt ! Ventet 1 måned snart på en sminkebord som ungen gledet seg til å få !

12. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Gzim, Vi beklager at du har ventet på varen dine. Vi har refundert beløpet til deg slik du ønsket. Vi ser også at det er en forsendelse på vei til deg som vi ikke har klart å stoppe, Vi får håpe at vi kan få den i retur

Det er svindel!!

Det er svindel!!! Bestilte 11 januar 2025 kjøkkenmaskin for 1799 kr. Har ikke fått enda! Dem svarer at varen er forsatt ikke sent fra Holland til Finland. Og til meg etterpå. Så måtte vente på sporingsnummer!

11. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Jelena, jeg beklager at vi ikke klarte levere kjøkkenmaskinen til deg. Vi refunderte derfor beløpet til deg. Du hadde betalt din vare med Paypal som også vil refundere pengene tilbake til samme betalingskort som du benyttet. Dersom du ikke har mottatt refusjonen så må du ta kontakt med Paypal for og se om det kan være skjedd noe som f.eks at du har fått nytt kort eller skiftet bank.

Styr unna Itskitchen

Burde sjekket Trutpilot før jeg kjøpte fra Itskitchen.
Bestilte og betalte vare, men kom aldri. Etterlyste et par ganger via chatten deres og fikk da raskt svar begge gangene om at varen nå var på veg. Da jeg så , på samme chat krevde å heve kjøpet var det ingen svar å få.

11. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Vi beklager at du det var oppstått forsinkelser og håper du kan endre på stjernen du har gitt oss

-------------------------------------------------------------------------------------
Ser at varebe er forventet levert til deg i dag. https://sporing.posten.no/sporing/370438109923659098?lang=no Håper du vil korrigere på anmeldelse her. Vi beklager at du ikke har fått den hjelpen som du burde fått for å løse dette. Vi sender ut mange tusen pakker i uken og da skjer det selvfølgelig glipp hos oss også. Dersom du skriver til oss utefor åpningstid så får du selvfølgelig samme svaret helt automatisk. Dersom du hadde skrevet til oss i åpningstiden så ville du fåt svar

Selskapet mottok betaling 21

Selskapet mottok betaling 21. januar. De kan ikke svare opp spørsmål om når varene blir sendt, annet enn standard. Først var det 7-10 dager, nå er det "underveis", men ingen sporingsinformasjon. På spørsmål om angrerett, svarer de at dette ikke kan gjennomføres før varen er mottatt..

Edit: Ser det er gjentagende at itskitchen svarer på alle anmeldelser og sier de skal være behjelpelige om man kontakter deres kundeservice. Det hjelper lite når de ikke kan gi svar om leveransen, eller gir standardsvar som åpenbart ikke er korrekte.

De påstår også her at jeg har fått svar hver gang jeg har spurt. Det stemmer, men det hjelper svært lite når svar er feil.

5. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Marianne, Vi har mange som heter Marianne så dersom vi skal hjelpe deg så må vi nesten vite hva du heter
-----------------------------------------------------------
Takk for mottatt informasjon. Det gjør det enklere for oss å hjelpe deg. Vi har gitt deg informasjon om forsendelsen din hver dag du henvender deg til oss. Vi sender fra Danmark med posten og derfor tar det den tid det tar. Vi beklager at dette ikke er slik du ønsket

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg kan ikke anbefale det

Etter å ha ventet på pakken i nesten en måned, fortjener butikken fortsatt max.to stjerner.

Den beste kontakten med denne butikken er etter å ha skrevet en mening på trustilot-nettstedet.

Kanskje var det nok å skrive på butikkens hjemmeside at minimum ventetid er en måned? Det ville spare kundene for unødvendig stress og nerver, og et dårlig rykte for deg.

3. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

takk for at også skriver at du har mottatt pakken. Vi beklager igjen at du har måtte vente så lenge. det er ikke det som er vanlig hos oss.

Vi ser at du har mottatt pakken og forstår derfor ikke din reviwes, men det viser vel bare frem hva Trustpilot er og hvilken type mennesker som benytter seg av slike plattformer.

Du har heller aldrig opplyst ditt fulle navn så det har vært mulig å hjelpe deg tidligere.
-----------------------------------------------------------------------------
Hei, Vi kan dessverre ikke hjelpe deg dersom du ikke kan oppgi ditt fulle navn og/eller ordrenummer.

SVINDEL

Jeg bestilte et speilskap 06.01.25 hvor jeg fant linken via Finn.no, fikk faktura samme dag, men forfallsdato 06.01.25 som var den samme dagen som bestilte, husker at jeg tenkte at det var litt rart, men betalte den med en gang. Nå er det snart en mnd. siden jeg har bestilt den, har prøvd å ringte tlf. på fakturaen som ikke er et gyldig tlf. og skrevet til de på chat, hvor de skriver "Tusen takk for at du kontakter oss på chat! Jeg har ikke fått sporing på denne, så jeg kontakter lager og transportavdeling og etterspør det. Du vil motta det på sms når vi får det" dette er andre gangen de skriver dette til meg på chat... og sier at jeg snart skal få sporingsnummeret på SMS.. det har ikke sekjdd.. så dette er nok SVINDEL ja..

24. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Christina, Svindel er stygge beskyldninger og jeg ber deg ta kontakt med kundeservice slik at vi kan finne ut hva som har skjedd i ditt tilfelle. Kundeservice har åpent Mandag - Fredag fra kl. 09.00-15:00

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en hylle i midten av desember

Bestilte en hylle i midten av desember. Har tatt kontakt via chat to ganger med lovnad om at de skulle sjekke ut og gi tilbakemelding, har intet hørt. Skulle undersøkt Truspilot før bestilling, dette er nok et svindelselskap, styr unna.

16. december 2024

Besvarelse fra Itskitchen

Ber om at du tar kontakt slik at vi kan få klarhet i hva dette handler om.

Svindel

Bestilte og betalte varen og fikk den aldri. Det er oppgitt falsk telefon på nettsiden deres. Ingen kontakt med kundeservice.

Oppdatering: 'itskitchen' ba om informasjon om kunden, og de fikk det. Fortsatt ingen tegn på leveransen. Hvis det ikke kommer ila en uke, da anmelder vi til politiet som mulig svindel.

12. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei, Jeg kan ikke se at du er registrert i vårt system under navnet du har oppgitt. Kan du gi meg mer detaljer hvem du er. Tlf.nummeret vår er helt ok, men vi har kundeservice på Chat og e-mail for å sikre våre kunder riktig service.
-------------------------------------------------------------------
Hei, Takk for at du har gitt oss informasjon hvem kunden er. Jeg synes det er dårlig av Trustpilot å tillate andre enn kunder å skrive dårlig Review men det er slik trustpilot oppererer. Vi mottok informasjonen fra deg lørdag 31. Januar som var en lørdag. Vi begynte å sjekke hva som hadde skjedd i dette tilfelle mandag 2.Februar. Vi har sendt ut en ny vare fra vår leverandør i Danmark og det vil nødvendigvis ta noen dager. jeg synes uansett din overskrift burde fjernes siden det ikke er lov med slike påstander uten at du har ett grunnlag for det

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absolute scam, so unfair!

I ordered two furniture items on December 1st, paid for them on December 7th and haven't received any confirmations, notifications of shipment or any tracking information. I have been in touch with company (or whatever it is) representatives, they kept telling me that they will ship my order soon but no progress in the past two months. I complained to my bank but they told me there is nothing they can do because I voluntarily paid for the items. So I am looking where else to complain. This is obviously fraud, I am sure they are in touch with customers only to give the impression of legitimate operations but there is nothing fair about this whole situation. Since there are so many of us who are unhappy and feeling deceived, we should organize and file a coordinated complaint. I'd start with forbrukerradet.

1. december 2024

Besvarelse fra Itskitchen

we have requested more info about who you are. we need your order number or your name.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette er nok ren svindel

Dette er nok ren svindel, var dum nok til å betale for varen før frakt, har ikke mottatt noe fra itskitchen og får heller ikke kontakt. Styr unna denne leverandøren.

30. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Vi ber deg ta kontakt med oss i åpningstiden som er Mandag - Fredag mellom Kl 9-15

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte en vare for flere uker…

Jeg bestilte en vare for flere uker siden og betalte faktura umiddelbart. Har fortsatt ikke mottatt noe bekreftelse på at betaling er mottatt og at varen sendes. Intet svar på mails og når jeg søker opp ordren i chaten får jeg automatisk beskjed om at ordren ikke er funnet. Hadde dette vært et enkelttilfelle er det en ting, men når samtlige titalls kunder opplever det samme, er det åpenbart at dette ikke er et seriøst foretak. Hold dere langt unna og vært klar til å anmelde dem for svindel når de ber om forhåndsbetaling og deretter går i dekning.

30. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei, Det er beklageligt at du ikke har kommet i kontakt med oss selv om vi kommuniserte på Chat tidligere i dag. Vi har åpen kundechat daglig mellom 9-15. Fint om du kontakter oss der. Nå sender jeg deg en amil i tillegg slik at vi får kontakt

Dette virker useriøst

Har bestilt ett bord og betalt 21/12-24, fått forhåndsmelding på bring at pakke er på vei for vel en uke siden. Dette er helt håpløst å vente på en vare i over en måned, tviler på at det kommer også. Einar Grundt

28. januar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Einar. Vi sender ett stort volum med pakker og fanger dessverre ikke opp når en forsendelse forsvinner på posten. Når vi ble gjort oppmerksom på det så ble ny forsendelse sendt ut til deg med det samme. Vi kan dessverre ikke påvirke transportøren sin fremføringstid. Jeg ser at pakken di er på vei og vi nok være levert i løpet av kort tid

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.