Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere
Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at... Se mere
Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likely... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestilte ett grytesett 9.desember.
Bestilte ett grytesett 9.desember.
Har fortsatt ikke mottatt det, selv om de kan bekrefte at betaling er mottatt samme dag.
Ordere 100833

Bestilte 26.01.2025
Bestilte 26.01.2025
Fikk faktura som ble betalt samme dag.
Fremdeles ikke mottatt varen, har heller ikke fått svar når jeg kontaktet dem.
Vurderer advokat og erstatningskrav 😒
Ordre nr: #2699

Langtekkelig og vanskelig
Jeg bestilte konsollbord hos itskitchen 21. desember 2024, og frem til nå (to måneder senere) har jeg hverken hørt eller sett noe til bestillingen annet enn en automatisk bekreftelse på at bestillingen gikk igjennom. Svært vanskelig å få tak i dem, og kun i et veldig begrenset tidsrom.

Svindel og bedrag
Svindel og bedrag
(Bestillings nr 2680)
Bestilte en Bartralle for snart fem uker siden som jeg ikke har hørt en pip om? Ikke en gang fått et sporings nr?
Står på siden deres at pakken blir sendt så fort betaling er gjennomført og at det skal ta 7-10 dager?
Betalte faktura med en gang når jeg bestilte varen.
De svarer bare det samme på chaten vær gang at de venter pakken til dem over helgen og at den er blitt sendt fra Holland,og de svarer ikke når jeg skriver at jeg vil ha refundert pengene jeg har betalt.
Regner med at jeg aldrig får se hverken pakke eller få penger tilbake noen gang?
Begriper ikke at de kan få holde på sånn og lure så mange folk for pengene deres uten konsekvenser?
Styr unna denne nettsiden

Besvarelse fra Itskitchen
Bestile kjøkkenbenker for 4 uker siden…
Bestile kjøkkenbenker for 4 uker siden fortsatt ikke fått de. Send klage på epost og chatt. Får jeg ikke svar i løpet av uka skal jeg anmeldet til forbrukerrådet og seinere til politiet. De vil ikke sende penger tilbake. Skjønner ikke hvordan de eksisterer fortsatt på norsk markede. Håper noen rydder dem etterhvert.
Faktura #101484

Besvarelse fra Itskitchen
Svindel! Meldes til Forbrukertilsynet.
Vi har nå ventet 3 mnd på bestilling. De er veldig lure og svarer her, men ikke når du tar kontakten via telefon eller e-post. Jeg sender saken til Forbrukertilsynet og anbefaler alle å gjøre det samme. De har nettside med norsk domen og da er det mulig å spore de. Det ser sånn ut at de har fått masse penger fra folk og må ta ansvar for det. Gleder meg til å se reportasjen på NRK om de her.

Besvarelse fra Itskitchen
English version of my earlier review in Norwegian
English version of my earlier review in Norwegian: This is most likely a scam and therefore clearly fraudulent. They took my money without delivering any of the ordered products. I ordered the goods a long time ago, and all my three orders were all prepaid by invoice on email, but I have received nothing. So, stay away!!

Svindleri
Svindleri. Får ikke svar på chat eller noen av de telefon nummer som jeg til slutt klarte å finne med liten skrift. Varen er betalt leveringstid 5 dager men ordren blir ikke oppdatert. Vet ikke hva som skjer. Dette føles ikke bra. Hold dere unna @Itskitchen.no

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg lurer på om Trustpilot kan gjøre…
Jeg lurer på om Trustpilot kan gjøre noe med denne nettsiden, stenge den ned eller noe, siden det er vel en grunn til at vi skriver anmeldelser. Itskitchen er overalt på nettsidene, banken min vil ikke hjelpe pga jeg som forbruker ikke får en fastsatt dato på når jeg kan forvente pakken.. hadde jeg vare visst dette ! 1.600kr rett i dass i dyrtid ! Ekle mennesker som driver med sånt ! Ventet 1 måned snart på en sminkebord som ungen gledet seg til å få !

Det er svindel!!
Det er svindel!!! Bestilte 11 januar 2025 kjøkkenmaskin for 1799 kr. Har ikke fått enda! Dem svarer at varen er forsatt ikke sent fra Holland til Finland. Og til meg etterpå. Så måtte vente på sporingsnummer!

Styr unna Itskitchen
Burde sjekket Trutpilot før jeg kjøpte fra Itskitchen.
Bestilte og betalte vare, men kom aldri. Etterlyste et par ganger via chatten deres og fikk da raskt svar begge gangene om at varen nå var på veg. Da jeg så , på samme chat krevde å heve kjøpet var det ingen svar å få.

Selskapet mottok betaling 21
Selskapet mottok betaling 21. januar. De kan ikke svare opp spørsmål om når varene blir sendt, annet enn standard. Først var det 7-10 dager, nå er det "underveis", men ingen sporingsinformasjon. På spørsmål om angrerett, svarer de at dette ikke kan gjennomføres før varen er mottatt..
Edit: Ser det er gjentagende at itskitchen svarer på alle anmeldelser og sier de skal være behjelpelige om man kontakter deres kundeservice. Det hjelper lite når de ikke kan gi svar om leveransen, eller gir standardsvar som åpenbart ikke er korrekte.
De påstår også her at jeg har fått svar hver gang jeg har spurt. Det stemmer, men det hjelper svært lite når svar er feil.

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg kan ikke anbefale det
Etter å ha ventet på pakken i nesten en måned, fortjener butikken fortsatt max.to stjerner.
Den beste kontakten med denne butikken er etter å ha skrevet en mening på trustilot-nettstedet.
Kanskje var det nok å skrive på butikkens hjemmeside at minimum ventetid er en måned? Det ville spare kundene for unødvendig stress og nerver, og et dårlig rykte for deg.

SVINDEL
Jeg bestilte et speilskap 06.01.25 hvor jeg fant linken via Finn.no, fikk faktura samme dag, men forfallsdato 06.01.25 som var den samme dagen som bestilte, husker at jeg tenkte at det var litt rart, men betalte den med en gang. Nå er det snart en mnd. siden jeg har bestilt den, har prøvd å ringte tlf. på fakturaen som ikke er et gyldig tlf. og skrevet til de på chat, hvor de skriver "Tusen takk for at du kontakter oss på chat! Jeg har ikke fått sporing på denne, så jeg kontakter lager og transportavdeling og etterspør det. Du vil motta det på sms når vi får det" dette er andre gangen de skriver dette til meg på chat... og sier at jeg snart skal få sporingsnummeret på SMS.. det har ikke sekjdd.. så dette er nok SVINDEL ja..

Besvarelse fra Itskitchen
Bestilte en hylle i midten av desember
Bestilte en hylle i midten av desember. Har tatt kontakt via chat to ganger med lovnad om at de skulle sjekke ut og gi tilbakemelding, har intet hørt. Skulle undersøkt Truspilot før bestilling, dette er nok et svindelselskap, styr unna.

Svindel
Bestilte og betalte varen og fikk den aldri. Det er oppgitt falsk telefon på nettsiden deres. Ingen kontakt med kundeservice.
Oppdatering: 'itskitchen' ba om informasjon om kunden, og de fikk det. Fortsatt ingen tegn på leveransen. Hvis det ikke kommer ila en uke, da anmelder vi til politiet som mulig svindel.

Besvarelse fra Itskitchen
Absolute scam, so unfair!
I ordered two furniture items on December 1st, paid for them on December 7th and haven't received any confirmations, notifications of shipment or any tracking information. I have been in touch with company (or whatever it is) representatives, they kept telling me that they will ship my order soon but no progress in the past two months. I complained to my bank but they told me there is nothing they can do because I voluntarily paid for the items. So I am looking where else to complain. This is obviously fraud, I am sure they are in touch with customers only to give the impression of legitimate operations but there is nothing fair about this whole situation. Since there are so many of us who are unhappy and feeling deceived, we should organize and file a coordinated complaint. I'd start with forbrukerradet.

Besvarelse fra Itskitchen
Dette er nok ren svindel
Dette er nok ren svindel, var dum nok til å betale for varen før frakt, har ikke mottatt noe fra itskitchen og får heller ikke kontakt. Styr unna denne leverandøren.

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg bestilte en vare for flere uker…
Jeg bestilte en vare for flere uker siden og betalte faktura umiddelbart. Har fortsatt ikke mottatt noe bekreftelse på at betaling er mottatt og at varen sendes. Intet svar på mails og når jeg søker opp ordren i chaten får jeg automatisk beskjed om at ordren ikke er funnet. Hadde dette vært et enkelttilfelle er det en ting, men når samtlige titalls kunder opplever det samme, er det åpenbart at dette ikke er et seriøst foretak. Hold dere langt unna og vært klar til å anmelde dem for svindel når de ber om forhåndsbetaling og deretter går i dekning.

Dette virker useriøst
Har bestilt ett bord og betalt 21/12-24, fått forhåndsmelding på bring at pakke er på vei for vel en uke siden. Dette er helt håpløst å vente på en vare i over en måned, tviler på at det kommer også. Einar Grundt

Besvarelse fra Itskitchen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.