Itskitchen Anmeldelser 219

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likely... Se mere

Virksomheden har svaret

Kontaktoplysninger

1,2

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanlige tyver har svindlet meg for 3500…

Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner.

Ingen tar ansvar for tyveriet, og det virker som om hundrevis av personer i Norge har blitt rammet av det samme.
Dette er ren svindel, og noen må stilles til ansvar.

2. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har bestilt varer i januar

Har bestilt varer i januar, men ikke mottatt noe varer ennå. Rene kjeltringer, må ikke bestille noe varer fra itskitchen, svarer bare svada på mail, hvis dem svarer i heletatt.

26. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varen aldri mottatt – ingen svar fra selger

Bestilte vare i januar 2025, betalte med faktura. Har aldri mottatt varen, og selger har ignorert alle henvendelser om kansellering og refusjon. Svært useriøst. Har politianmeldt svindleren og oppfordrer alle til å gjøre det samme.

7. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en vinhylle des -24 ikke…

Bestilte en vinhylle des -24 ikke mottatt etter mye purring ble jeg lovet en kredittnota. 7 mnd senere kom en " kreditnota " men noen overførsel er ikke kommet .. Særdeles useriøs aktør som operer slik i markedet, styr unna fokens

2. oktober 2025

Bestilte et konsollbord i mars 2025

Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at det blir tatt affære. Denne nettbutikken er åpenbart svindel. Har lært meg å sjekke litt, før jeg hopper på, og bestiller fra ukjente butikker.

12. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a closet in March.

I ordered a closet in March.
When I called 2 month later they said that something was wrong with order and they ordered again. After several tries to contact later I never heard again. Also wrote that I wanted my money back. Sad 😞

25. september 2025

Ikke mottatt varer fra Itskitchen

Den 2. mai 2025 bestilte jeg en trillevogn til kr 4 362,66 fra firmaet Itskitchen.no via deres nettside. Dessverre sjekket jeg ikke seriøsiteten til firmaet før jeg samme dag overførte pengene til deres konto. Det kan se ut som om at pengene gikk rett inn på denne kontoen tilhører EnterCard (re:member).

Etter bestillingen har jeg ved flere anledninger forsøkt å komme i kontakt med selskapet, både via deres chatfunksjon og per e-post. Responsen har vært motstridende og uklar, og fremstår som bevisste forsøk på å trenere prosessen. Da jeg satte en konkret frist for enten levering av varen eller full tilbakebetaling, oppsto det plutselig "tekniske problemer" med nettsiden. Siden den gang har jeg ikke mottatt noen form for tilbakemelding fra selskapet.
Jeg har nå anmeldt forholdet til politiet

2. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ADVARSEL. Ikke kjøp noe her!!

Ser nå i ettertid av det jeg skrev, at butikken er borte, nedlagt. Så håper forbrukerrådet kan hjelpe meg. Helt utrolig at de i det hele tatt har fått drevet nettbutikken. Styr langt unna denne. Om de ikke alerede er stoppet, så burde de bli det.Bestilte og betalte vare 2649. I januar. Fikk kontakt både på chaten og mail en periode. Varen var sendt,varen var ikke på lager,varen var blitt borte i posten osv. Veldig mange unnskyldninger.Så ble det stilt. De svarte ikke lenger på noen henvendelser fra meg. Skrev her. Å plutselig dukket en Svein opp på mail å skulle fixse. Mailet fram og tilbake ei god stund. Nå plutselig svarer ikke han heller. Virker som de bare svarer og lover for å få meg til å gi opp. Men nå går det ikke lenger. Neste steg er forbrukerrådet. Så useriøse folk burde vert stoppet for lenge siden. Styr langt,langt unna dette firma.

23. januar 2025

SVINDEL

Bestilte varer for flere tusen. Fikk aldri varene - som ble bestilt i januar 2025 Mange chatter og lovnader. Svarer alle det samme. Hold dere unna. Vi har anmeldt flere steder og avbefaler alle å gjøre det samme.

13. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beholder pengene og leverer ingenting

Totalt useriøs bedrift!
Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de beklager så mye og vil ta tak i saken umiddelbart, men absolutt ingenting skjer! Fraråder alle fra å ta sjansen på å handle med dem. Det er svindel. En stjerne er for mye!
Bestillingsnummer: 2725
Frøydis Stiansen

27. januar 2025

Svindel!

Svindel!! Hold dere unna. Bestilte og betalte varer 11.6. Kr 3580. Har ennå ikke mottatt varene. De svarer heller ikke på mail, chat, mobil el meldinger. Hold dere langt unna. Dette er kjeltringer!

11. juni 2025

De fortjener 0 stjerner

De fortjener 0 stjerner. Jeg har sendt mange mailer og nå de gidder ikke svare.Datte er svindel. Jeg mener staten burde stenge sånne bedrifter som lurer folk.

2. april 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Vi forsøker hjelpe alle kunder som oppgir fullt navn og / eller ordrenummer slik at vi kan se om du er kunde

Total scam

Total scam! Do not trust this site!
Oder number #2184

20. december 2024

Synd det ikke går an å gi 0 stjerner

Synd det ikke går an å gi 0 stjerner, for mer er de ikke verdt. Jeg bestilte og betalte 2-pakk med TV-benker i februar, men har ikke fått noe. Har sendt refusjonskrav for å få tilbake pengene mine (ble betalt med faktura), men ingenting skjer. Har sendt mail på mail på mail, men ingen respons. Dette er ren svindel!!!
Gjelder ordre nr 3204 og mitt fulle navn står over her, men det er Jorunn Sandvoll
Hvorfor svarer dere ikke mer? Jeg vil ha tilbake pengene mine ASAP!

26. februar 2025

Tydeligvis ett svindelforetak

Tydeligvis ett svindelforetak. Svarer ikke på henvendelser. Telefonnummer og mailadresse på faktura er ikke i bruk/besvares ikke. Mao firmaet var i utgangspunktet et svindelforetak.

21. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Takk for mottatt kundeinfo. du vil bli kontaktet av kundeservice i kontortiden

-----------------------------------

Vi beklager sterkt at du har hatt denne opplevelsen og forstår at det skaper frustrasjon.Dette er selvsagt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss.Vi ønsker å få undersøkt saken din nærmere. Vennligst kontakt oss på epost og husk oppgi ditt fulle navn siden vi har mange kunder som heter Gro. Slik at vi kan finne ut hva som har skjedd og løse dette for deg så raskt som mulig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Dette selskapet er svindel

Dette selskapet er svindel, tar imot penger og sender ingen ekte penger

30. april 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Vi forsøker hjelpe alle våre kunder og ber deg ta kontak med oss på mail hvor vi har kundeservice. slik at vi kan hjelpe deg.Husk og oppgi ordrenummer

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.